Viestintä

Viestintätiimi on vastuussa Vectoraman sosiaalisesta mediasta, valokuvauksesta, grafiikasta, tapahtuman aikaisesta tiedottamisesta ja nettisivuista.

Sosiaalista mediaa päivitämme vuoden ympäri aina löytäessämme jotain mielenkiintoista, joka voisi seuraajiamme kiinnostaa.
Nettisivuja pyritään pitämään tapahtuman tietopankkina, josta löydät kaiken U.K.K. henkisen tiedon ja viimeisimmät uutiset.
Grafiikka on hyvin monipuolinen ala tapahtumassamme: somen bannerikuvia, tapahtuman juliste, striimin gridit, kävijäpaitojen ja -korttien grafiikkaa sekä paljon muuta tarpeellista silmäniloa tuotetaan vuoden ympäri.
Valokuvaajamme huolehtivat mahtavista tapahtumanaikaisista otoksista ja tunnelman ikuistamisesta juuri niin päräyttävän loistokkaana kuin se ikinä onkaan!

Ennakkovaatimukset

Viestintätiimin monipuolisen luonteen vuoksi ennakkovaatimukset riippuvat hyvin pitkälti tehtävistä. Valo-, ja videokuvaajien mukaan pääsemistä helpottaa portfolio, mutta se ei ole pakollinen. Kiinnostus sosiaalista mediaa ja sen ilmiöitä kohtaan katsotaan eduksi samoin kuin rohkeus tarttua näppäimistöön itseilmaisun muodossa. Äidinkielen ei tarvitse olla kymppi, siitä huolehtii oikolukijamme ja viestinnän oikea käsi Ville Ilonen (zomak).

Tiiminvetäjä

Aino Leppänen (Onja)

Kiinnostuin pelaamisesta junnuna saatuani jostain käsiini Game Boyn ja legendaarisen Pokemon Blue:n, josta muutaman vuoden pelitauon jälkeen siirryin WoW:in kautta pelaamaan League of Legendsiä ja Hearthstonea. Päädyin järjestämään Vectoramaa vuonna 2014 kun LoL turnaus veti puoleensa. Enää ei ladderin grindaamiseen aika riitä ja Hearthstoneakin pelailen harvakseltaan, mutta lanien järkkääminen jäi vakituiseksi harrastukseksi.