Deco

Decon päämääränä on tehdä Vectoramasta niin hyvän tuntuinen ja näköinen kuin se voi olla. Jos jokin tapahtumapaikalla saa sinut sanomaan ”wau”, se on todennäköisesti decon tekosia. Kesän tapahtumaa suunnitellaan ja visualisoidaan läpi vuoden Discordissa ja workshopeissa, ja ideoiden uhkia ja mahdollisuuksia pohdiskellaan aina pohjakartasta pieniin detaljeihin. Kasauksessa työkaluina ovat mattorullat ja pimennyskankaat, trussit ja muut asennustarvikkeet, sekä tietysti lukuisat, lukuisat värivalot ohjaimineen.

Tarvikkeita decolla on paljon jo valmiiksi, mutta tuoreiden ideoiden toteuttamista varten rakennetaan jotain uuttakin: 3D-printtaillaan osia, koodataan ja testataan. Laajasta tuotantokaaresta johtuen deco-tiimistä löytyy helposti kiinnostavaa tekemistä, oli osaamisesi sitten mitä vaan rakentamisesta tai koodauksesta ympäripyöreään luovuuteen ja ideointiin. Tiiviin kasaus- ja purkuaikataulun vastapainona varsinaisen tapahtuman aikaan tekemistä on rajoitetummin, joten siinä välissä ehtii nauttia itse lanittamisestakin (olettaen, että hommat tehtiin hyvin eivätkä valot bugita tai verhot putoile koko ajan!).

Tiiminvetäjä

Saana Kanniainen (naanatin)

Saana on keskipohjalaislähtöinen, Ouluun kotiutunut wannabe-nörtti, joka on elämässään käynyt 3 kertaa laneilla. Pasianssin lisäksi vähäistä vapaa-aikaa syövät Minecraft, Beat Saber, erinäiset simulaatio- ja rakentelupelit sekä yleensä vähintään kymmenen vuotta vanhat yksinpelit.