Liput

Vectorama 2019 liput

Konepaikkaliput loppuunmyyty

Lippukauppa

Kaikki konepaikkaliput on loppuunmyyty, konepaikattomia lippuja myynnissä.

Peruutuspaikkoja voi kysellä Vectoraman Discordissa discord.gg/vectorama

Löydät alempaa tältä sivulta ohjeet, hinnat ja kuvaukset eri lipputyypeistä.

Lipunmyynnin aikataulu

7.2.2019 klo 18.00 – 8.2.2019 klo 17.59 Pro- ja premium-konepaikkojen osto ja paikkojen varaus.

8.2.2019 klo 19.00 – Kaikkien jäljellä olevien konepaikkojen osto.

11.2.2019 klo 18.00 – Isot ryhmät pääsevät varaamaan paikkansa kokojärjestyksessä suurimmasta alkaen. Suurten ryhmien varauksien jälkeen kaikki konepaikat ovat ostettavissa ja varattavissa.

Paikkakartta

Hinnasto

Forever alone: 38 €/kpl Loppuunmyyty!
1-4 konepaikkaa: 40 €/kpl Loppuunmyyty!
5-9 konepaikkaa: 36 €/kpl Loppuunmyyty!
10 tai enemmän konepaikkaa: 34 €/kpl Loppuunmyyty!
Pro-konepaikka: 77 €/kpl Loppuunmyyty!
Premium-konepaikka: 105 €/kpl Loppuunmyyty!
Konepaikaton lippu to-su: 20 €/kpl
Konepaikaton lippu la-su: 10 €/kpl (nämä liput tulevat myyntiin tapahtuman aikaan lauantaina klo 12)

Tietoa lipuista

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä. Vuosina 2013, 2014, 2016 ja 2018 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi ennakkoon.

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset (Määräalennus nimellä lippukaupassa). Ryhmäalennukset koskevat ainoastaan tavallisia konepaikkoja ja ne lasketaan lippukaupassa automaattisesti ostoskohtaisesti. Tietokonepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Pro- ja Premium-konepaikat

Pro- ja Premium-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä ja sijaitsevat paremmassa osassa salia. Näillä paikoilla saat toisen verkkopistokkeen, joten jos tarvitset verkon myös konsolille niin sekin on mahdollista. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja lattialla oleva messumatto.

Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisenä tapahtumaan sisään.

Premium-konepaikat

Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja, joilta on suora näkyvyys pääscreenille. Paikat sijaitsevat screeniä vastapäätä olevan katsomon loosheissa oheistoimintakäytävän takana. Yhteen looshiin mahtuu viisi Premium-konepaikkaa. Premium-konepaikan takana oleva tila mahdollistaa nukkumisen.

Pro-konepaikat

Pro-konepaikat sijaitsevat salin vasemmassa ja oikeassa reunassa katsomon alakäytävällä. Paikan leveys on noin metri.

Forever alone-konepaikka

UUTTA
Tämä lipputyyppi on kävijälle, joka lanittaa samalla intensiteetillä riippumatta siitä mihin päin salia päätyy. Näiden konepaikkojen sijainti päätetään järjestäjän toimesta ja ne sijoitetaan mihin vain salissa. Näin saamme tyhjät yksittäiset paikat tilkittyä paikkakartasta. Jos haluat kaverisi viereen, tai sijoittua tiettyyn kohtaan salissa ethän valitse tätä lipputyyppiä.

Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen

Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita olellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Aikaisempina vuosina useilla luukku sähköpostin käyttäjillä on ollut ongelmia laatikon täyttymisen kanssa, jolloin heille on jäänyt tulematta tärkeitä posteja.

Isojen ryhmien ryhmänjohtajien palkitseminen

Palkitsemme isojen ryhmien johtajat. Jokainen 15 konepaikallista osallistujaa ryhmäänsä kerännyt ryhmänjohtaja saa yhden ilmaisen konepaikan ryhmäänsä ja 25 ryhmään kerännyttä kaksi ilmaista konepaikkaa.  Eli 15 ensimmäisestä ostetusta konepaikasta saa 1 ilmaisen konepaikan ja jokaista seuraavaa ostettua 10 konepaikkaa kohden saa 1 ilmaisen konepaikan lisää. Ryhmänjohtaja voi myydä tai antaa tämän lipun eteenpäin (huomioi kuitenkin että tämä konepaikka on osa ryhmääsi vaikka sen myisitkin).

Ryhmäalennukset (Määräalennus nimellä lippukaupassa) pätevät vain kertaostoksiin, mutta ilmaiskonepaikat jaetaan kokonaiskonepaikkamäärän mukaan. Eli jos ryhmä ostaa 14 konepaikkaa ensimmäisellä laskulla ja ostaa myöhemmin yhden lisää, saavat he tässä kohtaa 1 ilmaisen konepaikan, koska ryhmän ostettu konepaikkamäärä on tällöin 15. Mutta tuohon yhteen ylimääräiseen konepaikkaan ei tällöin päde ne alennukset, millä 14 ensimmäistä konepaikkaa on ostettu.

Ilmaisen konepaikan saadakseen, se pitää erikseen pyytää ja lunastaa ennen tapahtumaa. Ovelta näiden paikkojen lunastaminen ei enää onnistu. Jos ryhmässäsi on 15 (tai yli) konepaikallista osallistujaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info liput maksettuasi.

Vectoraman konepaikattomat liput

Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Hyvä vaihtoehto jos et tuo tietokonetta mukanasi (toki kannettavan voit ottaa mukaasi). Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

HUOM! Osallistumismahdollisuuden compoihin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi, eikä vierailijalipun ostaneille kävijöille ole tarjolla pöytäpaikkaa eikä sähköä ole välttämättä saatavilla.

Jos osallistut tapahtumaan ilman ennakkovarausta niin muista, että konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18. Konepaikkoja on rajoitettu määrä ja ryhmäalennukset eivät päde enää tässä vaiheessa.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.