Liput

Liput

Lippujen myynti on nyt avoinna!

Kun olet ostanut liput, mene sivulle Varaa paikkasi. Sivulla näet paikkasi jonossa ja pääset varaamaan paikkasi, kunhan saat varausvuorosi. Varausvuorot annetaan suuruusjärjestyksessä, eli mitä enemmän konepaikkoja on ostanut, sitä paremmalla paikalla on jonossa.

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä. Vuosina 2013, 2014 ja 2016 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi ennakkoon.

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset. Ryhmäalennukset koskevat ainoastaan tavallisia konepaikkoja. Tietokonepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Konepaikkakartta

Konepaikkakartta

Klikkaa suuremmaksi

Pro- ja Premium-konepaikat

Pro- ja Premium-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä ja sijaitsevat paremmassa osassa salia. Näillä paikoilla saat toisen verkkopistokkeen, joten jos tarvitset verkon myös konsolille niin sekin on mahdollista. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja lattialla oleva messumatto. Yli 500W laitteista tulee kuitenkin ilmoittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.
Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisenä tapahtumaan sisään. Pro- ja Premium-konepaikkoja pääsee ostamaan 16.3.2017 klo 18.00 alkaen.

Pro-konepaikat

Pro-konepaikat sijaitsevat salin vasemmassa ja oikeassa reunassa katsomon alakäytävällä sekä Screenin takana katsomossa sijaitsevilla tasanteilla. Paikan leveys on noin metri.

Premium-konepaikat

Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja, joilta on suora näkyvyys pääscreenille. Paikat sijaitsevat screeniä vastapäätä olevan katsomon loosheissa oheistoimintakäytävän takana.

Yhteen looshiin mahtuu viisi Premium-konepaikkaa.

Premium-konepaikan takana oleva tila mahdollistaa nukkumisen.

Konepaikkalippujen hinnat 2017

1–4 konepaikkaa: 35 €/kpl
5–9 konepaikkaa: 31 €/kpl
10 konepaikkaa tai enemmän: 29 €/kpl
Ovelta ilman ennakkovarausta 40 €/kpl

Pro-konepaikka 75 €/kpl

Premium-konepaikka 95 €/kpl

Konepaikkalippu sisältää aina yhden konepaikan.

Lippukauppaan pääset tästä!

Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen isoille ryhmille

Lipunmyynti konepaikkalipuille aukeaa 1.3.2017. Liput voi tällöin ostaa minkä tahansa kokoinen ryhmä, mutta konepaikkoja ei pääse vielä varaamaan kartasta. Konepaikkojen ennakkovaraus isoille ryhmille tapahtuu 15.3.2017. Isoiksi ryhmiksi lasketaan ryhmät, joissa on ostettuja lippuja vähintään 5 kpl. Varaus tulee tapahtumaan kokojärjestyksessä ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä varauspäivämäärää. Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita olellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Aikaisempina vuosina useilla luukku sähköpostin käyttäjillä on ollut ongelmia laatikon täyttymisen kanssa, jolloin heille on jäänyt tulematta tärkeitä posteja.

Varausaikataulu

klo

17.45    Varaa paikkasi -sivu tulee näkyviin otsikon Kauppa alle. Paikkoja ei kuitenkaan vielä pääse varaamaan.

18.00    Ryhmät joiden konepaikkamäärä on 20 tai enemmän pääsevät varaamaan paikkansa.

18.20    Ryhmät joiden konepaikkamäärä on 10 tai enemmän pääsevät varaamaan paikkansa.

19.00    Ryhmät joiden konepaikkamäärä on 5 tai enemmän pääsevät varaamaan paikkansa.

Huom. Ryhmät joissa on konepaikkoja 20 tai enemmän: jotta varaaminen tapahtuisi varmuudella suuruusjäjestyksessä, menkää sivulle Varaa paikkasi jo ennen klo 18.00.

Varaaminen tapahtuu suuruusjärjestyksessä, eli suurin ryhmä pääsee ensimmäisenä varaamaan paikkansa. Varaus tehdään mahdollisuuksien mukaan niin, että varaamassa ei ole koskaan yhtä ryhmää enempää. Jos varaaminen jostain syystä ruuhkautuu, pidätämme oikeuden päästää useamman ryhmän varaamaan paikkansa yhtäaikaisesti. Varausaika on 10 minuuttia kaikille ryhmille joissa on 10 tai enemmän konepaikkoja ja 5 minuuttia tätä pienemmille ryhmille.

Varaamiseen käytetään lippukaupan sisäistä jono-ominaisuutta. Kun olet sivulla Varaa paikkasi ja sinulla on ostettuna riittävästi konepaikkoja, asetut automaattisesti jonoon. Jos sinulla ei ole ostettuna riittävästi konepaikkoja jonoon pääsemiseksi, ohjaudut automaattisesti toiselle sivulle jossa on ilmoitus tästä. Pääset tarkistamaan tilanteen menemällä takaisin Varaa paikkasi -sivulle. Kun olet päässyt jonoon, sinulle näkyy paikkasi jonossa ja etenet jonossa eteenpäin sitä mukaan, kun sinun edelläsi olevat varaavat paikkansa. Kun oma vuorosi koittaa, näet varaussivulla kellon, joka näyttää jäljellä olevan varausajan ja voit varata paikkasi kartasta. Jos et jostain syystä ehdi suorittamaan varaustasi tuossa aikarajassa, uudelleenohjataan sinut varauksen päätyttyä etusivulle ja voit asettua jonoon uusiksi menemällä takaisin sivulle Varaa paikkasi.

Jos teillä on varaukseen liittyviä kysymyksiä tai ongelmia varauksen ollessa käynnissä, ottakaa meihin yhteyttä IRCNetissä kanavalla #vectorama. Emme pysty valitettavasti vastaamaan tuolloin reaaliajassa sähköpostilla tai facebookilla lähetettyihin kysymyksiin, mutta päivystämme IRC:n ääressä. Jos et omista IRC clienttiä omasta takaa, löydät sellaisen nettisivuiltamme osoitteesta: http://vectorama.info/opas/irc/ Tällä pääsette suoraan oikealle kanavalle, jossa voitte esittää kysymyksenne.

Isojen ryhmien ryhmänjohtajien palkitseminen

Palkitsemme isojen ryhmien johtajat. Jokainen 15 konepaikallista osallistujaa ryhmäänsä kerännyt ryhmänjohtaja saa yhden ilmaisen konepaikan ryhmäänsä ja 25 ryhmään kerännyttä kaksi ilmaista konepaikkaa. Ryhmänjohtaja voi myydä tai antaa tämän lipun eteenpäin (huomioi kuitenkin että tämä konepaikka on osa ryhmääsi vaikka sen myisitkin).

Ilmainen konepaikka pitää lunastaa ennen tapahtumaa, ja ovelta näiden paikkojen lunastaminen ei enää onnistu. Jos ryhmässäsi on 15 (tai yli) konepaikallista osallistujaa, ota meihin yhteyttä mailitse liput maksettuasi. Kerro meille ryhmäsi tiedot, sekä ilmaislipun käyttävän henkilön tiedot. Mailaa meille osoitteeseen liput@vectorama.info

Vectoraman konepaikattomien lippujen hinnat

Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Hyvä vaihtoehto jos et tuo tietokonetta mukanasi (toki kannettavan voit ottaa mukaasi). Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

Konepaikaton lippu maksaa 20 €/kpl.

HUOM! Osallistumismahdollisuuden compoihin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi, eikä vierailijalipun ostaneille kävijöille ole tarjolla pöytäpaikkaa eikä sähköä ole välttämättä saatavilla.

Jos osallistut tapahtumaan ilman ennakkovarausta niin muista, että konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18. Konepaikkoja on rajoitettu määrä ja ryhmäalennukset eivät päde enää tässä vaiheessa.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.