Liput

Vectorama 2020 on peruttu!

Lisätietoa: https://vectorama.info/vectorama-2020-on-peruttu

Tapahtuman perumisen vuoksi tarjoamme Vectorama 2020 -pääsylipun jo ostaneille mahdollisuuden siirtää lippunsa vuoden 2021 Vectoramaan tai pyytää lippurahojen palautusta. Ohjeet siirtämisestä ja palauttamisesta on lähetetty kaikille lippuja ostaneille sähköpostitse 2.4.2020.

Vectorama 2020 liput

Liput tulevat myyntiin portaittain eri lipputyyppien mukaan.

Ensimmäisenä tulevat myyntiin premium-konepaikat, jotka huutokaupataan looseina 20.1.2.2.2020 välisenä aikana. Pro-konepaikat tulevat myyntiin 6.2. ja kaikki loput konepaikat 7.2. Huomaathan, että konepaikkojen varaaminen paikkakartasta tapahtuu erillisenä aikana niiden ostamisesta. Alla myynnin ja varaamisen tarkempi aikataulu sekä lippujen hinnat.

Lippujen tyypit ja hinnat 2020

Kaikki ennakkoon myytävät liput ovat voimassa koko tapahtuman ajan, torstaista sunnuntaihin 4.7.6.2020.

 • Premium-paikat: Huutokaupan loppusumma, lähtöhinta per loosi 550€
  • 1 loosi = max 10 konepaikkaa, looseja on yhteensä 3 kpl
  • loppuunmyyty!
 • Pro-konepaikka: 85 €
  • loppuunmyyty!
 • Normaalit konepaikat:
  • 14 kpl: 42 €
  • 59 kpl: 39 €
  • 10→ kpl: 36 €
 • Forever Alone: 39 €
 • Konepaikaton kävijälippu, to–su: 20 €
 • Vierailijalippu: Ilmainen
  • pe ja la klo 14-20
  • pääsy yläkäytäville

Jos sinulla herää kysymyksiä lipunmyyntiin tai lippukauppaamme liittyen, tai kohtaat jonkin ongelmatilanteen lippujen ostamisessa, otathan yhteyttä lipunmyyntiimme sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info

Tietoa lipuista

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta, lukuun ottamatta huutokaupattavia premium-paikkoja. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä.

Vuosina 2013, 2014, 2016, 2018 ja 2019 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi ennakkoon.

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset (Määräalennus-nimellä lippukaupassa). Ryhmäalennukset koskevat ainoastaan tavallisia konepaikkoja ja ne lasketaan lippukaupassa automaattisesti ostoskohtaisesti. Konepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Pro- ja Premium-konepaikat

Pro- ja Premium-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä ja sijaitsevat paremmassa osassa salia. Näillä paikoilla saat toisen verkkopistokkeen, joten jos tarvitset verkon myös konsolille niin sekin on mahdollista. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja lattialla oleva messumatto.

Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisenä tapahtumaan sisään.

Premium-konepaikat

Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja, joilta on suora näkyvyys pääscreenille. Paikat sijaitsevat screeniä vastapäätä olevan katsomon loosheissa oheistoimintakäytävän takana. Yhteen loosiin mahtuu max 10 Premium-konepaikkaa. Looseja on 3 kappaletta.

Premium-paikat huutokaupataan huuto.net -sivustolla. Huutokauppa alkaa 20.1.2020, ja yhden loosin lähtöhinta on tällöin 550€. Ohjeet huutokauppaan osallistumisesta löydät alempaa sivulta, kohdasta ”Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen”.

Pro-konepaikat

Pro-konepaikat sijaitsevat salin vasemmassa ja oikeassa reunassa katsomon alakäytävällä. Paikan leveys on noin metri.

Tavalliset konepaikat

Tavalliset konepaikat sijaitsevat hallin lattiatasolla. Konepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Forever alone -konepaikka

Tämä lipputyyppi on kävijälle, joka lanittaa samalla intensiteetillä riippumatta siitä, mihin päin salia päätyy. Näiden konepaikkojen sijainti päätetään järjestäjän toimesta ja ne sijoitetaan mihin vain salissa. Näin saamme tyhjät yksittäiset paikat tilkittyä paikkakartasta.

HUOM! Jos haluat sijoittua kaverisi viereen tai tiettyyn kohtaan salissa, ethän valitse tätä lipputyyppiä.

Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen


Vectoraman lippukaupassa

Vectoraman lippukaupassa myydään pro-konepaikat, tavalliset konepaikat ja forever alone -konepaikat.

Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita olellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Aikaisempina vuosina useilla luukku-sähköpostin käyttäjillä on ollut ongelmia laatikon täyttymisen kanssa, jolloin heille on jäänyt tulematta tärkeitä posteja.

Lippukauppaan pääsee tekemään tunnuksia 6.2.2020 klo 17.45 alkaen.


Huuto.netissä

Huuto.netissä myydään ainoastaan premium-konepaikat ja ne myydään loosi kerrallaan, eli ostaja ostaa koko max 10 konepaikkaa sisältävän paketin.

Suosittelemme kaikkia premium-paikkoja haluavia tekemään itselleen tunnukset valmiiksi huuto.net -sivustolle ennen huutokaupan alkamista.

Huutokaupassa huutaminen

Linkit huutokaupan ilmoituksiin:

 1. Tutustu huuto.net-sivuston sääntöihin ja ohjeisiin
 2. Kirjaudu sisään huuto.net sivustolle tai luo tunnukset
 3. Avaa haluamasi Premium-loosin huutoilmoitus
 4. Ilmoituksesta näet tämän hetkisen hinnan ja voit tehdä huudon painamalla nappia Huuda.
  1. Jos Huuto-nappi on harmaana eikä sitä voi klikata, tarkista, että huutokauppa on auennut. Huutokauppa aukeaa 20.1.2020 klo 10 ja päättyy 2.2.2020 klo 18. Päättymisaika voi olla myöhemmin, jos uusia huutoja tulee lähellä päättymisaikaa.
  2. Minimikorotus on 10€.

Isojen ryhmien ryhmänjohtajien palkitseminen

Palkitsemme isojen ryhmien johtajat. Jokainen 15 konepaikallista osallistujaa ryhmäänsä kerännyt ryhmänjohtaja saa yhden ilmaisen konepaikan ryhmäänsä ja 25 ryhmään kerännyttä kaksi ilmaista konepaikkaa.  Eli 15 ensimmäisestä ostetusta konepaikasta saa 1 ilmaisen konepaikan ja jokaista seuraavaa ostettua 10 konepaikkaa kohden saa 1 ilmaisen konepaikan lisää. Ryhmänjohtaja voi myydä tai antaa tämän lipun eteenpäin (huomioi kuitenkin että tämä konepaikka on osa ryhmääsi vaikka sen myisitkin).

Ryhmäalennukset (Määräalennus nimellä lippukaupassa) pätevät vain kertaostoksiin, mutta ilmaiskonepaikat jaetaan kokonaiskonepaikkamäärän mukaan. Eli jos ryhmä ostaa 14 konepaikkaa ensimmäisellä laskulla ja ostaa myöhemmin yhden lisää, saavat he tässä kohtaa 1 ilmaisen konepaikan, koska ryhmän ostettu konepaikkamäärä on tällöin 15. Mutta tuohon yhteen ylimääräiseen konepaikkaan ei tällöin päde ne alennukset, millä 14 ensimmäistä konepaikkaa on ostettu.

Ilmaisen konepaikan saadakseen, se pitää erikseen pyytää ja lunastaa ennen tapahtumaa. Ovelta näiden paikkojen lunastaminen ei enää onnistu. Jos ryhmässäsi on 15 (tai yli) konepaikallista osallistujaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info liput maksettuasi.

Vectoraman konepaikattomat liput

Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Hyvä vaihtoehto jos et tuo tietokonetta mukanasi (toki kannettavan voit ottaa mukaasi). Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

HUOM! Osallistumismahdollisuuden compoihin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi, eikä vierailijalipun ostaneille kävijöille ole tarjolla pöytäpaikkaa eikä sähköä ole välttämättä saatavilla.

Jos osallistut tapahtumaan ilman ennakkovarausta niin muista, että konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18. Konepaikkoja on rajoitettu määrä ja ryhmäalennukset eivät päde enää tässä vaiheessa.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.