Liput

Lippujen tyypit ja hinnat 2023

Kaikki ennakkoon myytävät liput ovat voimassa koko tapahtuman ajan torstaista sunnuntaihin 15.–18.6.2023.

Alla olevat hinnat ovat voimassa 1.3.2023 alkaen.

HUOM! Muuttunut konepaikkojen varausaikataulu:

Konepaikkojen varaus paikkakartasta alkaa to 16.3. klo 18 vain Pro- ja Premium-konepaikoille. Normaalien konepaikkojen varaus alkaa 18.4. klo 18. Aiheesta kerrotaan tällä sivulla tarkemmin hintojen jälkeen.

Premium-konepaikat:

 • 150 €
 • Minimiostos 5 paikkaa per ryhmä

Pro-konepaikat:

 • 1–4 kpl: 60 €
 • 5–9 kpl: 56 €
 • 10→ kpl: 52 €

Normaalit konepaikat:

 • 1–4 kpl: 44 €
 • 5–9 kpl: 41 €
 • 10→ kpl: 38 €

Forever Alone: 38 €

Konepaikaton lippu, to–su: 20 €

Vierailijalippu: Ilmainen

 • pe ja la klo 14-20
 • pääsy Pärinäareenalle

Konepaikkalippu ovelta:

 • Normaali: 50 €
 • Pro: 70 €
 • Myydään, mikäli paikkoja on jäljellä

Jos sinulla herää kysymyksiä lipunmyyntiin tai lippukauppaamme liittyen, tai kohtaat jonkin ongelmatilanteen lippujen ostamisessa, otathan yhteyttä lipunmyyntiimme sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info

Tietoa lipuista

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä.

Vuosina 2013–2019 konepaikkaliput myytiin loppuun jo ennen tapahtumaa. Jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, osta lippusi ennakkoon!

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneet saavat ryhmäalennusta (Määräalennus-nimellä lippukaupassa). Ryhmäalennukset koskevat normaaleja ja pro-konepaikkoja ja ne lasketaan lippukaupassa automaattisesti ostoskohtaisesti.

Jos osallistut tapahtumaan ilman ennakkovarausta niin muista, että konepaikkoja ei välttämättä ole enää saatavilla tässä vaiheessa ja ryhmäalennusta ei myönnetä ovelta ostettuihin lippuihin. Jäljellä olevien konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18.

Huom: Tapahtumapaikalla kuvataan! Vectoraman omat vastuulliset ja ystävälliset valokuvaajat ja videokuvaajat kuvaavat tapahtumassa yleiskuvia ja somekuvitusta. Valokuvat julkaistaan kuvagalleriassa ja osa videoista julkaistaan somessa.

Konepaikkojen varaaminen kartasta

Konepaikat varataan lippukaupan konepaikkakartasta lippujen ostamisen jälkeen. Konepaikkojen varaaminen Pro- ja Premium-paikoille aukeaa lippukaupassa 16.3.2023 klo 18. Normaalien konepaikkojen varaus alkaa noin kuukautta myöhemmin, 18.4. klo 18.

Konepaikkakartta

Päivitetty konepaikka kartta vuoden 2023 tapahtumaan.

Pärinäareenan näytteille asettajapaikat

 1. OSAO
 2. Ompelupalvelu Pelkonen
 3. IGDA
 4. CRYO
 5. OAMK
 6. Digipelirajaton
 7. Yliopisto
 8. IRAH
 9. Vauhtijuoksu
 10. Female Gaming Finland
 11. Pikkupanda
 12. Kioski
 13. Amiga
 14. Smash
 15. Artemis
 16. Genelec
 17. Bluewhites
 18. School of Gaming
 19. Oulun Kaupunki
 20. Vanhat pelit

Striimikorneri

 1. Venia.gg
 2. Elinamme
 3. Myst1s
 4. Kiertävä striimaaja
Klikkaa kuva suuremmaksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lipputyypit

Premium-konepaikat

Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja hyvällä näkymällä lanialueelle. Messumatolla ja moltonilla rajattu lounge on ostettavissa minimissään 5 hengen ryhmälle, mutta ne voidaan rakentaa myös isommalle ryhmälle. Loungessa valmiiksi rakennettujen konepaikkojen leveys on 100 cm.

Voit tuoda loungeen muun muassa omia sohvia, kodinkoneita ja sänkyjä. Loungessa sinulla on oikeus nukkua oman konepaikkasi läheisyydessä. Konepaikan takana on huikeat 4 metriä tilaa ryhmäsi käyttöön. Premium-loungeen voit siis pystyttää vaikka oman VR-pelipisteesi, sillä mukavasti omaa tilaa ja rauhaa tarjoavassa premium-loungessa mahtuu pelaamaan vähän vauhdikkaampiakin pelejä.

Kussakin loungessa on vakiona oma taulutelevisio, jossa näkyy pääscreenin sisältö. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja mahdollisuus saada 10 Gbps kuituverkkoyhteys sekä runsaasti lisäverkkopistokkeita pelikonsoleita, televisioita ym. omia laitteita varten.

Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisinä tapahtumaan sisään.

Kuvassa esimerkki, miten oman premium-alueen voi rakentaa.

havainnekuva: premium-lounge
Klikkaa kuva suuremmaksi

Pro-konepaikat

Pro-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä, 100 cm. Näiltä paikoilta on parempi näkyvyys lavalle ja lyhyempi matka sisäänkäynniltä konepaikalle.

Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisinä tapahtumaan sisään. Pro-konepaikkojen nukkumatila on erillisessä unisalissa.

Normaalit konepaikat

Tavalliset konepaikat sijaitsevat kartassa hallin vasemmassa yläkulmassa. Konepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi. Konepaikkojen nukkumatila on erillisessä unisalissa.

Forever Alone -konepaikka

Tämä lipputyyppi on kävijälle, joka lanittaa samalla intensiteetillä riippumatta siitä, mihin päin salia päätyy. Näiden konepaikkojen sijainti päätetään järjestäjän toimesta ja ne sijoitetaan mihin vain salissa. Näin saamme tyhjät yksittäiset paikat tilkittyä paikkakartasta.

HUOM! Jos haluat sijoittua kaverisi viereen tai tiettyyn kohtaan salissa, ethän valitse tätä lipputyyppiä.

Vectoraman konepaikattomat liput

Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi pärinäareenan tarjoamaan ohjelmaan. Hyvä vaihtoehto, jos et tuo pöytäkonetta mukanasi (toki kannettavan voit ottaa mukaasi). Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tai sähköpistoketta tällä lipulla.

HUOM! Osallistumismahdollisuus turnauksiin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi.

Ilmaisvierailijat

Tapahtuman ilmaisvierailuaikona maksutta vierailevat saavat tapahtuman infosta päiväkohtaisen rannekkeen.

Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen

Vectoraman lippukaupassa

Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita oleellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Aikaisempina vuosina useilla luukku-sähköpostin käyttäjillä on ollut ongelmia laatikon täyttymisen kanssa, jolloin heille on jäänyt tulematta tärkeitä posteja.

Lippukauppaan pääsee tekemään tunnuksia 7.12.2022 klo 12.00 alkaen.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen tai yleiset viranomaismääräykset. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.