Liput

Vectorama 2021 on peruttu!

Lisätietoa: https://vectorama.info/vectorama-2021-on-peruttu

Tapahtuman perumisen vuoksi tarjosimme vuoden 2020 tapahtuman lippuja jo ostaneille mahdollisuuden valita joko siirtää lippunsa vuodelle 2021 tai ottaa maksun takaisin. Kun tapahtuma valitettavasti jouduttiin perumaan myös vuodelta 2021, on näihin lippunsa siirtäneisiin oltu sähköpostitse yhteydessä 23.2.2021.

Jos olet siirtänyt lippusi, eikä edellä mainittua viestiä näy, katsothan myös roskapostikansioon. Ongelmatilanteissa ota yhteys sähköpostitse liput[ät]vectorama.info, niin selvitämme asian!

Tietoa lipuista

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta, lukuun ottamatta huutokaupattavia premium-paikkoja. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä.

Vuosina 2013, 2014, 2016, 2018 ja 2019 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi ennakkoon.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.