Tietoa meistä

Vectorama on verkkopelitapahtuma, jonka kohderyhmänä ovat kaiken ikäiset pelaamisesta kiinnostuneet henkilöt. Vectorama tarjoaa Pohjois-Suomen suurimmat lanit Oulussa ja vetää vuosittain satoja konepaikallisia pelaajia sekä lukuisia konepaikattomia vierailijoita. Vectoraman 2019 kaikki konepaikat myytiin loppuun muutamassa päivässä.

Tapahtuma järjestetään täysin talkoovoimin yli sadan järjestäjän kesken, jotka huolehtivat tapahtuman rakentamisesta, turvallisuudesta, tiedottamisesta, ohjelmasta, verkosta, infotiskista, peleistä, ohjelmatuotannosta sekä siivoamisesta ja purkamisesta.

Kävijät tuovat tapahtumaan mukana oman tietokoneensa Vectoraman tarjotessa nopean verkkoyhteyden, sähköt ja pöydät ja tuolit, sekä paljon erilaista ohjelmaa. Tapahtumassa on mukana useita eri toimijoita ja yhdistyksiä, jotka tulevat tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa ja tarjoavat samalla oheistoimintaa pelaajille.

Verkkopelitapahtuman ideana on kokoontua koneineen yhteen paikkaan pelaamaan, ohjelmoimaan, surffaamaan ja tapaamaan pelikavereita kasvotusten. Näin vanhat käsitykset tietokoneharrastajien epäsosiaalisuudesta jäävät unholaan kun yhteisen harrastuksen pariin kokoontuu satoja ihmisiä vuorokausiksi viettämään aikaa yhdessä.

Tervetuloa Vectoramaan!

Vectoraman artikkeli Wikipediassa.