Pärinäareena

PärinäAreena tarjoaa tekemistä ja viihdettä niin konepaikallisille ja konepaikattomille lanittajille.

PärinäAreena sisältää niin Vectoraman omaa tuottamaa toimintaa sekä meidän yhteistyökumppaniemme ständejä. Ennen tapahtuma Pärinä-tiimin tärkein tehtävä on kommunikointi yhteistyökumppanien kanssa, jotta saadaan kaikki sovitettua saumattomasti mukaan tapahtumaan. Tapahtuman aikana tiimin päätehtävä on Artemis-avaruusalussimulaattori pelipisteen pyörittäminen.

PärinäAreenalla tiimi on hyvin näkyvässä roolissa, joten tässä tiimissä pääsee jutelemaan ja pelaamaan monien erilaisten lanivieraiden kanssa. Etenkin vierailuaikoina hommaa riittää!

Ennakkovaatimukset

Kykyä ja jaksamista vuorovaikuttaa ja pelata lanivieraiden kanssa. Artemista ei tarvitse osata pelata etukäteen, mutta olisi hyvä että peli olisi edes jonkin verran tuttu etukäteen. Iso osa tiimimme työtakaasta tapahtuman aikana on kävijöiden opastaminen pelissä sekä pelipisteen täyttäminen, jotta saadaan avaruusalus liikkeelle.

Tiiminvetäjä

Ilpo Alatalo (OutoMaisteri)

Vectorama-sekoilut lähti liikkelle 2014 satunnaisesta kutsusta tulla järjestämään Artemista. Saappaat ovat sitenmiten kasvaneet PärinäAreenan pääjehuksi. Ammatiltani olen pelidevaaja, ja harrastuksia löytyy laidasta laitaan. “Jack of All Trades” on ollut osuva kuvaus monesti.