Infra

Tapahtuman infrastruktuurin rakentaminen on jaettu osa-alueittain eri tiimeille. Silti toisinaan tulee tilanteita, joissa tiimeillä tulee tarpeita, joiden järjestäminen ei vielä ole selkeästi yhdenkään tiimin osa-alueella tai sen järjestäminen vaatii hiukan tavallista laajempaa yhteistyön koordinoimista.

Infran tehtävänä on pitää huoli, että tekniset haasteet tulevat ratkaistuksi ja kaikilla tiimeillä on sellaiset tekniset resurssit mitä he tarvivat. Kaikkien asioiden sujuessa täydellisesti infratiimi ei suorita itse tehtäviä vaan jakaa ne muiden tiimien hoidettavaksi. Tästä huolimatta maailma ei ole aina täydellinen 🙂

Ennakkovaatimukset
Infratiimi ei rekrytoi. Sinne pääsee vain todistamalla eläköitymistarpeensa organisointikyvystään huolimatta.

Tiiminvetäjä
Tapio Haapala (Burner)
Tiiminvetäjä on lanimuumio joka on järjestänyt laneja jo viime vuosituhannella. Hän on ollut järjestämässä jokaista Vectoramaa ja mukana myös lukuisissa muissa lanitapahtumissa. Kränkälle vanhukselle tarvittiin eläkevirka, jossa hän ei ole liikaa haitaksi todellisille tekijöille, mutta voi silti kertoa tärkeäksi kokemiaan dementian huuruisia muistelmiaan uusille lanijärjestäjille. Siispä syntyi infratiimi, joka on ainakin toistaiseksi yhden miehen sirkus.
Kun saavut tapahtumaan ja törmäät niin jonneja kuin järjestäjiäkin määrätietoisesti käskyttävään köyryselkäiseen sedän, olet todennäköisesti löytänyt Burnerin.