Ensiapu

Jos näet vihreäliivisiä tyyppejä istuskelemassa jossakin kaikessa rauhassa, voit olla varma, että ensiavun näkökulmasta kaikki on hyvin. Mitä vähemmän meitä tarvitaan, sen parempi. Rauhallinen kahvihetki voi kuitenkin hetkessä muuttua reippaaksi liikunnaksi kohti konepaikkaa X.

Tiimi pysyttelee siis taka-alalla, mutta tilanteen tullen huolehtii, että tapahtumassa olijat saavat mahdollisimman hyvän ensiavun, oli kyseessä reikä sormessa, muljahdus nilkassa tai jotain isompaa. Haluamme potilaillemme yksityisyyttä ja itsellemme työrauhan ja tästä syystä tapaturman sattuessa paikalle voi saapua myös järjestyksenvalvojia ohjaamaan ihmisiä kauemmaksi.

Ensiaputiimin pääsyvaatimuksena on täysi-ikäisyys, voimassaoleva ea1- tai ea2-kortti tai vastaavat tiedot ja taidon ammatin kautta. Tiimiläinen ymmärtää vaitiolovelvollisuuden merkityksen ja osaa kohdata erilaisia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Kokemus ensiapupäivystyksistä on bonusta.

Tiiminvetäjä

Stina Kivimäki (stinappi)

Olen pitkän linjan ensiapupäivystäjä ja ollut mukana järjestämässä laneja, coneja ja muita isohkoja yleisötapahtumia viime vuosina. Tiimityössä tärkeää on luottamus työkavereihin ja humoristinen ote elämään. Asiakkaat toki kohdataan asiallisesti, siitä ei tingitä.

Viihdyn Vectorama-porukassa erinomaisesti, vaikka pelaaminen ei minua juurikaan kiinnosta. Tulin mukaan 2017 suoraan järjestäjäpuolelle ja ea-vastuussa olen ollut vuodesta 2018.