Ensiapu

Jos näet vihreäliivisiä tyyppejä istuskelemassa jossakin kaikessa rauhassa, voit olla varma, että ensiavun näkökulmasta kaikki on hyvin. Mitä vähemmän meitä tarvitaan, sen parempi. Rauhallinen kahvihetki voi kuitenkin hetkessä muuttua reippaaksi liikunnaksi kohti konepaikkaa X.

Tiimi pysyttelee siis taka-alalla, mutta tilanteen tullen huolehtii, että tapahtumassa olijat saavat mahdollisimman hyvän ensiavun, oli kyseessä reikä sormessa, muljahdus nilkassa tai jotain isompaa. Haluamme potilaillemme yksityisyyttä ja itsellemme työrauhan ja tästä syystä tapaturman sattuessa paikalle voi saapua myös järjestyksenvalvojia ohjaamaan ihmisiä kauemmaksi.

Ensiaputiimin pääsyvaatimuksena on täysi-ikäisyys, voimassaoleva ea1- tai ea2-kortti tai vastaavat tiedot ja taidon ammatin kautta. Tiimiläinen ymmärtää vaitiolovelvollisuuden merkityksen ja osaa kohdata erilaisia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Kokemus ensiapupäivystyksistä on bonusta.

Tiiminvetäjät

Ensiavun vetäjä: Joni Tähtinen (Jstari)

Pelaaminen on ollut elämässäni läsnä jo pienestä pitäen. PlayStationin klassikkopeleistä, kuten Crash ja Spyro, alkoi intohimo pelaamiseen joka on läsnä yhä tänäkin päivänä. Mielipeleihini tällä hetkellä lukeutuvat mm. Arma, Escape from Tarkov, Civilization-pelisarja, FIFA sekä mitä nyt kavereiden kesken keksimmekään pelata.

Vectoramaa olen ollut järjestämässä yhtäjaksoisesti vuodesta 2019. Olin kotiutunut armeijasta lääkintämiehenä, joten ensiaputiimi oli minulle hyvä match. Vastuuhenkilönä olen toiminut vuodesta 2022 alkaen.

Henkisen tuen vetäjä ja häirintäyhdyshenkilövastaava Stina Kivimäki (stinappi)

Olen pitkän linjan ensiapupäivystäjä ja ollut mukana järjestämässä laneja, coneja ja muita isohkoja yleisötapahtumia viime vuosina. Tiimityössä tärkeää on luottamus työkavereihin ja humoristinen ote elämään. Asiakkaat toki kohdataan asiallisesti, siitä ei tingitä.

Viihdyn Vectorama-porukassa erinomaisesti, vaikka pelaaminen ei minua juurikaan kiinnosta. Tulin mukaan 2017 suoraan järjestäjäpuolelle ja ea-vastuussa olen ollut vuodesta 2018.