Ensiapu

Jos näet ”punanuttuja” istuskelemassa jossakin kaikessa rauhassa, voit olla varma, että ensiavun näkökulmasta kaikki on hyvin. Mitä vähemmän meitä tarvitaan, sen parempi. Rauhallinen kahvihetki voi hetkessä muuttua reippaaksi liikunnaksi kohti konepaikkaa X.

Tiimi pysyttelee siis taka-alalla, mutta tilanteen tullen huolehtii, että tapahtumassa olijat saavat mahdollisimman hyvän ensiavun, oli kyseessä reikä sormessa, muljahdus nilkassa tai jotain isompaa. Haluamme potilaillemme yksityisyyttä ja itsellemme työrauhan ja tästä syystä tapaturman sattuessa paikalle voi saapua myös järjestyksenvalvojia ohjaamaan ihmisiä kauemmaksi.

Ensiaputiimin jäsenet ovat vaitiolovelvollisia ja täysi-ikäisiä. Tiimissä voi olla sekä ammattilaisia että maallikoita, mutta kokemus ensiapupäivystyksistä on tiimiin pääsyn edellytys.

Tiiminvetäjä

Christina Pönkkö (StinaP)

Olen pitkän linjan ensiapupäivystäjä ja ollut mukana järjestämässä laneja, coneja ja muita isohkoja yleisötapahtumia viime vuosina. Tiimityössä tärkeää on luottamus työkavereihin ja humoristinen ote elämään. Asiakkaat toki kohdataan asiallisesti, siitä ei tingitä.

Lasketaanko geokätköily pelaamiseksi? Ainakin se on pelillistettyä liikuntaa ja ongelmanratkaisua! 🙂