Muonitus

Jokaisella järjestäjällä tulee tapahtumassa varmasti nälkä ja näin ollen muonituksesta on huolehdittu tapahtumassa ihan omalla tiimillään! Kokkitiimin tehtävä on tarjoilla maittavaa ruokaa juhlakissan apureille ja pitää huoli, ettei yhdenkään lanijärjestäjän vatsasta kuulu outoa kurinaa. Kokkitiimin muita tehtäviä on käydä tukussa hakemassa tarvittavia lisätarpeita, tietysti tiskata omat tiskinsä, pitää taukotila siistinä, sekä huolehtia siitä että kahvia on tarjolla (melkein) koko ajan.

Ennakkovaatimuksia kokkitiimiin ei ole. Riittää kunhan osaat vastaanottaa ohjeita ja toimia niiden mukaisesti. Jos koet palavaa kokkaushalua, niin se katsotaan tottakai eduksi!

Tiiminvetäjä

Roosa Asikainen (Rome)

Helou!! Olen Roosa, vectoramassa paremmin tunnetaan nimellä Rome. Olen -93 syntynyt Muhoksella asustelija, joka voi ensin väittää ettei ole pelaaja, mutta totuus on jotain muuta. Olen ammatiltani kokki, joka on viime vuodet toiminut salin puolella. Olen tapahtumassa tiiminvetäjänä aloittelija, joten lähdetään yhdessä tiiminä rakentamaan hyvää henkeä ja onnistunutta tapahtumaa, ainakin ruokailujen osalta.

2. tiiminvetäjä

Tiia Santaniemi (Ladartia)

Olen ammattikoulun käynyt kokki ja kokenut lanikeittiön vetäjä. Pyrin huolehtimaan siitä, että tiimissä on hyvä olla ja meillä onkin keittiöllä aina hauskaa. Lempparipelejäni ovat Blizzardin pelit, isoimpana WoW ja Boarderlands 3. Tykkään pelata niin koneella kuin konsoleillakin ja muutama konsoli löytyy kotoakin!