Menossa mukana

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista aina massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin verkossakin. Vectoraman sosiaalinen media tavoittaa parhaimmillaan tuhansia peli- ja tekniikkaharrastajia. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta, jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

Vectorama 2023 -tapahtumassa esittelypöytiä pitävät kumppanit sekä heidän järjestämänsä ohjelmien kuvaukset Pärinäareenan sivulta.

Vectoraman yhteistyökumppanit 2023

osao_180px_saitille

Koulutuskuntayhtymä OSAO

Mahdollistamme työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Toimimme Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto.

OULUN-YLIOPISTO-EN_180px_saitille

Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi tekniikan ja ICT-alojen huipputehtäviin. Tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille.

OAMK_web

OAMK

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.

LOIHDE_1_180px_saitille

Loihde Factor

Loihde Factorilla on teknologian, designin, datan ja ennakoinnin osaajia Oulussa ja Helsingissä. Factorilla suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita kaikenkokoisille yrityksille, ja kun ei tehdä varsinaisia töitä, viihdytään yhdessä mm. omissa laneissa pelailemassa!

graend-by-hellon-blue

Graend

Graend by Hellon on oululainen digitaalisen suunnittelun ja kehityksen asiantuntijayritys. Kehitämme digitaalisia palveluita asiakaskokemus edellä hyödyntäen toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja moderneja teknologioita.

fingersoft_logo_450x378px

Fingersoft

Fingersoftin ydintoimintaa ovat hauskat, suuren yleisön mobiilipelit. Oululaisyritys tunnetaan Hill Climb Racing -hittipeleistään, joilla on maailmanlaajuisesti noin 2 miljardia latausta.

JIMMS_180px_saitille

Jimm's PC-Store

Jimm's PC-Store tunnetaan yhtenä Suomen johtavista PC-tuotteiden vähittäismyyntiliikkeistä.

Cinia_logo_red-blue_RGB

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Cinia tuottaa tapahtuman verkkoyhteyksiä.

Kopio tiedostosta RODE X_Logo_Primary_200px

RØDE

RØDE Microphones on australialainen ääniteknologiayritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten mikrofonien ja äänitallennuslaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. RØDElla on ilo olla mukana Vectorama-tapahtumassa ja tuoda 50 vuoden kokemuksella valmistetut tuotteet osaksi pelaajien, striimaajien ja sisällöntuottajien yhteisöä.

Provo_Logo_nelio_saitille_900px

Provo Gaming

Tämä on PROVO™ Gaming, budjettitietoisten pelaajien suosikkibrändi, joka etsii poikkeuksellista vastinetta pelitarpeisiinsa. PROVO™ Gaming on omistautunut tarjoamaan huippuluokan pelitarvikkeita ja -laitteita säästöpossua rikkomatta. PROVO™ Gaming keskittyy eritoten erinomaiseen hinta-suorituskykysuhteeseen ja pyrkii parantamaan pelikokemusta kaikentasoisille pelaajille.

KAUPPURI5_180px_saitille

Kauppuri 5

Paikka, joka laittoi Oulun kohdalle neulan Suomen Burger-kaupunkikarttaan! Tehnyt burgereita samalla tontilla persoonallisella otteellaan käsityönä jo yli 12 vuoden ajan!

iggo software

Iggo Software

Kumppani ja palvelutoimittaja liiketoiminnan digitalisoitumiseen – luomme innovatiivisia ratkaisuja verkossa tapahtuvaan kaupankäyntiin ja sähköiseen viestintään.

Cloudamite_Logo_900px

Cloudamite

Cloudamite on oululainen, kokeneiden ammattilaisten kunnianhimoinen ohjelmistotalo. Blow your mind. Not your head.

Ruuvi_web

Ruuvi

RuuviTag on langaton Bluetooth-anturi, joka mittaa lämpöä, ilmankosteutta, ilmanpainetta ja liikettä. Voit seurata reaaliaikaisia tietoja ja historiakäyriä suoraan mobiililaitteestasi käyttämällä Ruuvi Station -mobiilisovellusta.

KAPSI_180px_saitille

Kapsi

Kapsi on suomalainen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen hyvät puitteet itsensä ilmaisemiseen internetissä.

Tekodo_logo_saitille_900px

Tekodo

Tekodo on oululainen taloushallinnon asiantuntijayritys. Ydinosaamistamme on kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvät asiat, mutta osaamme neuvoa myös verotukseen ja yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Keskity sinä siis siihen missä olet itse paras ja anna meidän hoitaa yrityksesi talousasiat.

PULLAPIRTTI_180px

PullaPirtti

Pulla-Pirtti – Pohjois-Suomalaista leivontaa jo vuodesta 1958. Kolmannen polven perheleipomo tunnetaan erityisesti rieskoistaan ja suussa sulavista hillomunkeista. Nykyään Pulla-Pirtin herkullisia leipomotuotteita saa lähes koko maasta, Oulusta käsin.

ompelutyö pelkonen

Ompelutyö Pelkonen

Ompelutyö Pelkonen on täyden palvelun korjausompelimo Raahessa. Tarjoamme korjausompelu- ja brodeeraustyöt vankalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Olit sitten vailla vetoketjun vaihtoa, lyhennyksiä, pidennyksiä tai kavennuksia, hoidamme ne puolestasi nopeasti ja huolellisesti. Meiltä saat myös mainostekstiilit brodeerattuna asiakkaiden omiin tuotteisiin.

Hietaniemi_logo_vaaka

Tietokonepalvelu Hietaniemi

Täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa.
Verkkokaupastamme ja Tampereen liikkeestämme löydät uudet sekä käytetyt pöytäkoneet, kannettavat ja pelikoneet. Meiltä saat myös räätälöidyt pelikoneet ja tehotyöasemat mittatilaustyönä. Huollamme kaikki merkit, ilman ajanvarausta. Voit myös lähettää koneesi meille huollettavaksi. Meiltä saat käytön tukea ja apua ongelmatilanteisiin, myös etäyhteydellä.

BS_Logo_317_RGB

Broadcast Solutions Nordic

Broadcast Solutions toimii maailmanlaajuisesti työllistäen noin 200 asiantuntijaa. Suomessa meitä on parikymmentä. Päivittäistä työtämme on yhdistää monien yritysten komponentteja ja muodostaa niistä toimivia kokonaisuuksia. Olemme myös eturintamassa luomassa uusia pilvipohjaisia video- ja audiotuotannon ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin.

fsol_180px_saitille

F-Solutions

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

JUNIPER_180px_saitille

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

buli_800px

Buli

Buli on vuonna 2021 perustettu vaatemerkki. Olemme Design From Finland -yhteisön jäsen, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita vaatteita, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan kestävät pitkään. Olemme varmoja, että rakastat tuotteitamme yhtä paljon kuin me.

Buli kuuluu kaikille niille, jotka tekevät omaa juttuaan täysillä, elää hetkessä, osaa ottaa rennosti ja elää bulilla asenteella.

VILLI LOGO

Villi

Villi on keskipohjalaisen perheyritys Finn Springin vastuullinen juomabrändi, jonka valikoimaan kuuluvat uudet Villi Vitamiinivedet, herkulliset Villi Vichyt ja raikkaat Villi Lähdevedet. Puhtaan suomalaisen luonnon inspiroimat Villivedet valmistetaan Multilan luonnonlähteen veteen. Villivedet pakataan kokonaan kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin uusiutuvaa energiaa käyttäen, ja juomien hiilijalanjälki hyvitetään kokonaisuudessaan.

valkea_blue_800px

Kauppakeskus Valkea

Kauppakeskus Valkea on monipuolinen yhdistelmä ostoksia, elämyksiä ja kulttuuria. Oululaisten yhteinen olohuone kutsuu sinut tervetulleeksi sekä nauttimaan erilaisista tapahtumista että järjestämään niitä itse – vain mielikuvitus on rajana, mihin kaikkeen tilamme taipuvat. Harrasteryhmät ja kaikki muut yleishyödylliset toimijat, lava on vapaa!

Digipelirajaton_saitille_900px

Digipelirajaton

Järjestämme vertaisuuteen perustuvaa matalan kynnyksen tukea 16-29 vuotiaille, jotka kaipaavat arkeensa pelaamisen rinnalle uutta sisältöä tai kokevat pelaamisen vaikuttavan negatiivisesti heidän hyvinvointiinsa. Lisäksi tarjoamme ammattilaisille koulutusta pelaamisesta sekä työvälineitä pelaamisen tarkasteluun, haasteiden tunnistamiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

villahannala_180px_saitille

Café Villa Hannala

Café Villa Hannala on koko perheen tunnelmallinen kahvila Toppilansaaressa. Café Villa Hannalassa kunnioitetaan perinteitä, mutta tarjolla on aina myös jotain uutta.

sog_180px_saitille

School Of Gaming

School of Gaming Galactic Oy (SOG) on suomalainen yhteiskunnallinen vaikuttavuusyritys, joka tekee pelikasvatusta lasten ja nuorten parissa. SOG:n toiminnan ydin on digitaalisessa nuorisotyössä, jossa käytämme e-urheilua ja pelaamista sillanrakentajana. Toimintamme tavoite on positiivisen pelikulttuurin tukemisen lisäksi vahvasti kasvatuksellinen ja koulutuksellinen.

BLUEWHITES_180px_saitille

Blue Whites

BlueWhites Esports Oy on oululainen kasvava eurheilu-organisaatio, joka edustaa kilpakentillä useassa eri pelissä, mm. CS:GO, League of Legends ja Apex Legends. BlueWhites on mukana myös edistämässä sekä tukemassa oululaista nuorisotoimintaa Esportsin osalta.

vauhtijuoksu_180px_saitille

Vauhtijuoksu ry

Vauhtijuoksu ry on suomalainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää, tukea ja levittää speedrun-harrastamista.

SEUL_180px_saitille

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

VeniaGG__web

VENIA.GG

VENIA.GG on uusi sisällöntuottotiimi, joka tarjoaa kaikenikäisille sopivaa sisältöä peleistä, elämästä ja tapahtumista. Tavoitteemme on käydä jokaisessa Suomen lanitapahtumassa vuonna 2023 tiimimme kanssa. Liity mukaan seikkailuumme!

pvlogo_f_pieni_rgb

Pikaviestin

Pikaviestin on Suomalaisille käyttäjille suunnattu avoimeen Matrix-viestiverkkoon perustuva viestipalvelu. Verkkosivut löytyvät osoitteesta pikaviestin.fi

Amiga_Logo_900px

Suomen Amiga-käyttäjät ry

Suomen Amiga-käyttäjät ry. eli Saku tukee suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa.

INSOMNIA_180px_saitille

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

urbanlan_180px_saitille

Urbanlan

Vectoraman kokkolalainen ystävätapahtuma. Urbaneiden ammattitaitoiset järjestäjät toteuttavat meillä tapahtuman liven ja ovat mukana tapahtuman sähköistämisessä myös teknisesti.