Menossa mukana

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista aina massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin verkossakin. Vectoraman sosiaalinen media tavoittaa parhaimmillaan tuhansia peli- ja tekniikkaharrastajia. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta, jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

Vectorama-tapahtumassa esittelypöytiä pitävät kumppanit sekä heidän järjestämänsä ohjelmien kuvaukset Pärinäareenan sivulta.

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry kannatusjäsenet

Vectoraman yhteistyökumppanit 2024

osao_180px_saitille

Koulutuskuntayhtymä OSAO

Mahdollistamme työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Toimimme Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto.

lounea_valokuitu_turkoosi_tausta_suorakaide

Lounea

Lounea Valokuitu, mutkattoman pelaamisen puolesta.
Pelien ratkaisuhetkellä lagi tai korkea viive voi pistää hermot koetukselle. Nopea ja erittäin vakaa Lounea Valokuitu takaa että onnistumisesi ei jää ainakaan netin toimivuudesta kiinni!

OULUN-YLIOPISTO-EN_180px_saitille

Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi ICT:n ja tekniikan alojen huipputehtäviin. Tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille.

OAMK_web

Oamk

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Olemme yli 10 000 hengen monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tule tekemään kanssamme parempaa huomista – yhdessä muutamme maailmaa.

FINGERSOFT_180px_saitille

Fingersoft

Fingersoft on oululainen pelistudio, jonka ydintoimintaa ovat hauskat, suuren yleisön mobiilipelit. Yritys on tunnettu hittipeleistään Hill Climb Racing ja Hill Climb Racing 2, joilla on maailmanlaajuisesti yli 2 miljardia latausta. Vuonna 2012 perustettu Fingersoft työllistää 118 henkilöä, joista suurin osa työskentelee yrityksen pääkonttorilla Oulussa.

fotonordic_logo_vaaka_rgb

Fotonordic

Inspiroidu, luo, pelaa, kuvaa ja toteuta unelmasi! Fotonordicilta löydät kamerat, mikrofonit, valot, jalustat ja kaiken muun, mitä tarvitset kuviesi ja videoittesi tasonnostoon. Fotonordic on se palveleva kamerakauppa.

hellon_logo_black

Hellon

Hellon on vuonna 2009 perustettu ja useasti palkittu globaali innovaatiokonsultointiyritys, jonka tavoitteena on luoda asiakkaillemme arvoa uusien tulonlähteiden, sekä vaikuttavien ja kestävien kasvumahdollisuuksien kautta. Hellonilla työskentelee 100 strategian, muotoilun ja teknologian asiantuntijaa Lontoossa, Helsingissä ja Oulussa.

Cinia_logo_red-blue_RGB

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Cinia tuottaa tapahtuman verkkoyhteyksiä.

Provo_Logo_nelio_saitille_900px

Provo Gaming

Tämä on PROVO™ Gaming, budjettitietoisten pelaajien suosikkibrändi, joka etsii poikkeuksellista vastinetta pelitarpeisiinsa. PROVO™ Gaming on omistautunut tarjoamaan huippuluokan pelitarvikkeita ja -laitteita säästöpossua rikkomatta. PROVO™ Gaming keskittyy eritoten erinomaiseen hinta-suorituskykysuhteeseen ja pyrkii parantamaan pelikokemusta kaikentasoisille pelaajille.

KAUPPURI5_180px_saitille

Kauppuri 5

Paikka, joka laittoi Oulun kohdalle neulan Suomen Burger-kaupunkikarttaan! Tehnyt burgereita samalla tontilla persoonallisella otteellaan käsityönä jo yli 12 vuoden ajan!

iggo software

Iggo Software

Kumppani ja palvelutoimittaja liiketoiminnan digitalisoitumiseen – luomme innovatiivisia ratkaisuja verkossa tapahtuvaan kaupankäyntiin ja sähköiseen viestintään.

Digipelirajaton_saitille_900px

Digipelirajaton

Järjestämme vertaisuuteen perustuvaa matalan kynnyksen tukea 16-29 vuotiaille, jotka kaipaavat arkeensa pelaamisen rinnalle uutta sisältöä tai kokevat pelaamisen vaikuttavan negatiivisesti heidän hyvinvointiinsa. Lisäksi tarjoamme ammattilaisille koulutusta pelaamisesta sekä työvälineitä pelaamisen tarkasteluun, haasteiden tunnistamiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

Black Logo

Northern Star Gaming

Northern Star Gaming on Esports organisaatio, joka kilpailee ammattitasolla monissa eri peleissä. Fortnite-organisaatiomme on yksi pohjoismaiden parhaita.

Ruuvi_web

Ruuvi

RuuviTag on langaton Bluetooth-anturi, joka mittaa lämpöä, ilmankosteutta, ilmanpainetta ja liikettä. Voit seurata reaaliaikaisia tietoja ja historiakäyriä suoraan mobiililaitteestasi käyttämällä Ruuvi Station -mobiilisovellusta.

PULLAPIRTTI_180px

Pulla-Pirtti

Pulla-Pirtti – Pohjois-Suomalaista leivontaa jo vuodesta 1958. Kolmannen polven perheleipomo tunnetaan erityisesti rieskoistaan ja suussa sulavista hillomunkeista. Nykyään Pulla-Pirtin herkullisia leipomotuotteita saa lähes koko maasta, Oulusta käsin..

FGF_LOGO_transparent

Female Gaming Finland ry

FGF on kaikenikäisille naisille ja sukupuolivähemmistöille suunnattu videopeliyhteisö, joka edustaa jäseniään ja edistää jäsentensä asemaa pelimaailmassa. Yhdistyksemme tarkoitus on tuoda esille ja purkaa naisten ja sukupuolivähemmistöjen kohtaamia rakenteellisia esteitä.
Olit sitten aloitteleva pelaaja, kokenut e-urheilija, pelialalla työskentelevä tai muuten peleistä kiinnostunut, olet tervetullut mukaan toimintaamme!

PAUSE LOGO VARI 02 RGB (1)

Ehyt ry / Pause-hanke

Pause – tasapainoa nuorten digitaalisten medioiden käyttöön
Pause-hanke kehittää huoltajille apuvälineitä, kuten keskustelumalleja digipelaamisen ja sosiaalisen median käyttöön liittyvien haasteiden käsittelyyn. Tule ständille tutustumaan hankkeen toimintaan ja osallistu arvontaan!

KAPSI_180px_saitille

Kapsi

Kapsi on suomalainen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen hyvät puitteet itsensä ilmaisemiseen internetissä.

Tekodo_logo_saitille_900px

Tekodo

Tekodo on oululainen taloushallinnon asiantuntijayritys. Ydinosaamistamme on kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvät asiat, mutta osaamme neuvoa myös verotukseen ja yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Keskity sinä siis siihen missä olet itse paras ja anna meidän hoitaa yrityksesi talousasiat.

ompelutyö pelkonen

Ompelutyö Pelkonen

Ompelutyö Pelkonen on täyden palvelun korjausompelimo Raahessa. Tarjoamme korjausompelu- ja brodeeraustyöt vankalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Olit sitten vailla vetoketjun vaihtoa, lyhennyksiä, pidennyksiä tai kavennuksia, hoidamme ne puolestasi nopeasti ja huolellisesti. Meiltä saat myös mainostekstiilit brodeerattuna asiakkaiden omiin tuotteisiin.

Hietaniemi_logo_vaaka

Tietokonepalvelu Hietaniemi

Täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa.
Verkkokaupastamme ja Tampereen liikkeestämme löydät uudet sekä käytetyt pöytäkoneet, kannettavat ja pelikoneet. Meiltä saat myös räätälöidyt pelikoneet ja tehotyöasemat mittatilaustyönä. Huollamme kaikki merkit, ilman ajanvarausta. Voit myös lähettää koneesi meille huollettavaksi. Meiltä saat käytön tukea ja apua ongelmatilanteisiin, myös etäyhteydellä.

fsol_180px_saitille

F-Solutions

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

JUNIPER_180px_saitille

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

villahannala_180px_saitille

Café Villa Hannala

Café Villa Hannala on koko perheen tunnelmallinen kahvila Toppilansaaressa. Café Villa Hannalassa kunnioitetaan perinteitä, mutta tarjolla on aina myös jotain uutta.

vauhtijuoksu_180px_saitille

Vauhtijuoksu ry

Vauhtijuoksu ry on suomalainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää, tukea ja levittää speedrun-harrastamista.

SEUL_180px_saitille

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

pvlogo_f_pieni_rgb

Pikaviestin

Pikaviestin on Suomalaisille käyttäjille suunnattu avoimeen Matrix-viestiverkkoon perustuva viestipalvelu. Verkkosivut löytyvät osoitteesta pikaviestin.fi

Amiga_Logo_900px

Suomen Amiga-käyttäjät ry

Suomen Amiga-käyttäjät ry. eli Saku tukee suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa.

INSOMNIA_180px_saitille

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

urbanlan_180px_saitille

Urbanlan

Vectoraman kokkolalainen ystävätapahtuma. Urbaneiden ammattitaitoiset järjestäjät toteuttavat meillä tapahtuman liven ja ovat mukana tapahtuman sähköistämisessä myös teknisesti.