Game

Tapahtumassa Gamen tehtävä on pitää huoli sekä pro- että casual-turnauksista. Pro-tason peleinä vuonna 2017 järjestettiin eSM-karsintapelit CS:GO:n, OW:n, HS:n ja SC2:n osalta ja casual-turnaukset CS:GO, LoL, HS ja OW peleistä.

Vastuut Game-tiimissä ovat varsin kevyitä. Tiimin tehtävänä on luoda peleille serverit ja ilmoittaa joukkueille missä ja milloin pelit pelataan. Tehtäviin kuuluvat myös ryhmien seedaaminen ja lohkojen teko. Game-tiimi osallistuu tapahtuman purkuun ja kasaukseen kaikkina päivinä. Pelikohtaisesti ohjeita antaa tiiminvetäjä. Pelien adminina toimiminen on pääsääntöisesti pelaajien neuvomista jne.

Ennakkovaatimukset

Game-tiimissä ei ole vaatimuksia ennakko-osaamisesta, kunhan tietää edes suurin piirtein, miten omaa peliä pelataan.

Tiiminvetäjä

Markus Hyytinen (Agape)

Olen osallistunut lanien tekemiseen vuodesta 2013, ensin Vectoramassa ja myöhemmin muissakin tapahtumissa. Koulutustaustalta olen matematiikan kandidaatti, opiskelen aineenopettajaksi. Pelitaustaa esports puolelta on pääosin Hearthstonessa, jota pelasin ja streamasin kilpailullisesti vuoden 2016. Olen tehnyt paljon sekalaisia roudaus- ja tekniikkahommia järjestöissä ja seurakunnissa. Minulla on kokemusta monenlaisten ei-lanitapahtumien järjestämisestä, pääosin roolipelitapahtumista kuten Ropecon, Tracon ja Maracon tai kansainvälisistä tapahtumista kuten Worldcon. Harrastan vapaaehtoistoiminnan lisäksi lautapelejä, pöytäroolipelejä, filosofiaa sekä kaikenlaisen median kuluttamista. Osaan latinaa. Nimeni on Markus, kuten edeltäjäni, mutta kengännumeroni on alle 53. Tämä ei haittaa, sillä gamessa töitä tehdään tiimillä: kenenkään ei tarvitse kantaa liian suurta vastuuta ja asioista voidaan neuvotella.

”I don’t always teach geometry, but when I do, I use Kappa for angles.”