Game

Tapahtumassa Gamen tehtävä on pitää huoli tapahtuman turnauksista. Pro-tason peleinä vuonna 2019 järjestettiin eSM-pelit CS:GO:n ja Dota 2:n osalta ja casual-turnaukset CS:GO, OW, PUBG, LoL, HS, Rocket League ja Reflex Arena peleistä.

Vastuut Game-tiimissä ovat varsin kevyitä. Tiimin tehtävänä on luoda peleille serverit ja ilmoittaa joukkueille missä ja milloin pelit pelataan. Tehtäviin kuuluvat myös ryhmien seedaaminen ja lohkojen teko. Game-tiimi osallistuu tapahtuman purkuun ja kasaukseen kaikkina päivinä. Pelikohtaisesti ohjeita antaa tiiminvetäjä. Pelien adminina toimiminen on pääsääntöisesti pelaajien neuvomista jne.

Ennakkovaatimukset

Game-tiimissä ei ole vaatimuksia ennakko-osaamisesta, kunhan tietää edes suurin piirtein, miten omaa peliä pelataan.

Tiiminvetäjä

Eetu Koski (Lucadie)

Lanijärkkäri vuodesta 2016 lähtien, olen kiertänyt lähes kaikki Suomen suurimmat lanitapahtumat mm. Assyt, GetOnlinet ja Gyostaget. Päivisin opiskelen kasvatustieteitä yliopistossa, urahaaveena koulutussuunnittelu. Iltaisin ja muutenkin oikeastaan kaiken vapaa-aikani käytän erinäisissä esports-hommissa. Näistä merkittävimpiä on mm. eSM-Liigan päätuomarin, Educational Masters adminin ja Valorant Finlandin päätuomarin tittelit. Olen myös ollut aktiivisesti mukana KOVA Akatemia -projektissa sekä lukuisissa muissa pienemmissä ruohonjuuriturnauksissa. Hardcore kynäri-geimeri, tunteja varmaan yli 10 kiloa. Aleksib on suurin idolini ja takukirjaa hion edelleen vaikkakin vain itseäni varten. Turnausadminoinnissa on paljon enemmän opittavaa kuin mitä päälle päin näkyy mutta uusien järkkien kouluttaminen on sattumoisin lempipuuhaani!

”Just do rather then say you do!”