Game

Tapahtumassa Gamen tehtävä on pitää huoli tapahtuman turnauksista. Pro-tason peleinä vuonna 2019 järjestettiin eSM-pelit CS:GO:n ja Dota 2:n osalta ja casual-turnaukset CS:GO, OW, PUBG, LoL, HS, Rocket League ja Reflex Arena peleistä.

Vastuut Game-tiimissä ovat varsin kevyitä. Tiimin tehtävänä on luoda peleille serverit ja ilmoittaa joukkueille missä ja milloin pelit pelataan. Tehtäviin kuuluvat myös ryhmien seedaaminen ja lohkojen teko. Game-tiimi osallistuu tapahtuman purkuun ja kasaukseen kaikkina päivinä. Pelikohtaisesti ohjeita antaa tiiminvetäjä. Pelien adminina toimiminen on pääsääntöisesti pelaajien neuvomista jne.

Ennakkovaatimukset

Game-tiimissä ei ole vaatimuksia ennakko-osaamisesta, kunhan tietää edes suurin piirtein, miten omaa peliä pelataan.

Tiiminvetäjä

Sara Pakarinen (Health)

Discord: Health#7377

Olen ollut videopelien ja esports-maailmassa mukana jo vuosia, ja lanejakin on tullut koluttua niin Gyostagella, Vectoramassa ja muualla useasti. Olen myös ollut aktiivisesti mukana eri peliyhteisöissä esim. turnausjärjestäjänä.

Vectorama on minulle tuttu jo useamman vuoden ajalta, mutta järkkäpaidan puin päälle ensimmäistä kertaa 2023 tapahtumaa varten.

Taustaltani ja kokemukseltani olen ollut vähän liiankin monessa mukana, mutta koulutukseltani olen ohjelmistokehittäjä. Työkokemusta minulla on mm. videopelien parista pelikasvattajana ja esports-valmentajana.

Useita tuhansia tunteja löytyy monista eri peleistä, mutta eniten on tullut kulutettua Overwatch, CSGO ja Minecraft-pelejä, joista Overwatchissa kävin kokeilemassa myös Tier 3 pelaajana ennenkuin minut napattiin valmentajaksi.

Kiinnostaako tulla mukaan järkäksi Gameen tai tehdä yhteistyötä turnausten tms suhteen? Heitä rohkeasti viestiä!