HR

HR (Human Resources) vastaa tapahtuman järjestäjien hyvinvoinnista ja tiedotuksesta. HR ottaa vastaan uudet vapaaehtoiset, lähettää infoviestejä järjestäjille ennen tapahtumaa sekä kuuntelee ja neuvoo heitä ennen tapahtumaa sekä sen aikana. Järjestäjät voivat ottaa HR:ään yhteyttä mistä vain aiheesta, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Tapahtuman kävijöille HR-tiimi on melko näkymätön, lukuunottamatta häirintäyhdyshenkilöä, joka palvelee järjestäjien lisäksi myös kävijöitä.

Ennakkovaatimukset

HR on toistaiseksi melko pieni tiimi: 1-3 henkilöä. Tiimin vastuuhenkilöillä tulee olla aiempaa kokemusta Vectoraman järjestämisestä. Apulaiseksi pääsee ilman aiempaa ramakokemusta, mutta kokemus tapahtumanjärjestämisestä, lanitapahtumista tai asiakaspalvelusta yms. empaattista kommunikaatiota vaativasta työstä on hyödyksi. Häirintäyhdyshenkilöiltä vaaditaan häirintäyhdyshenkilökoulutus tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tiiminvetäjä

Natalie Lankila (Pasty)

Hewwoo! Olen Nata, tämmönen -99 syntynyt sekamelska, joka lanien ulkopuolella tekee lastenhoitajan töitä ja vapaa ajallaan pelaa kaikkea video/lauta/roolipelien välillä. Olen ollut mukana eri tehtävissä conien ja lanien puolella, kokemusta löytyy ea tiimistä, maskottina, häirintäyhdyshenkilönä ja taidekujavastaavana.

Videopelejä olen pelannut niin pitkään kuin ohjain on pysynyt kädessä, ja roolipelien maailmaan eksyin -09. Näiden lisäksi pelailen mätkyä, ja harrastuksiini kuuluu erilaiset käsityöt, miekkailu, historian elävöitys ja taide.