HR

HR (Human Resources) vastaa tapahtuman järjestäjien hyvinvoinnista ja tiedotuksesta. HR ottaa vastaan uudet vapaaehtoiset, lähettää infoviestejä järjestäjille ennen tapahtumaa sekä kuuntelee ja neuvoo heitä ennen tapahtumaa sekä sen aikana. Järjestäjät voivat ottaa HR:ään yhteyttä mistä vain aiheesta, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Tapahtuman kävijöille HR-tiimi on melko näkymätön, lukuunottamatta häirintäyhdyshenkilöä, joka palvelee järjestäjien lisäksi myös kävijöitä.

Ennakkovaatimukset

HR on toistaiseksi melko pieni tiimi: 1-3 henkilöä. Tiimin vastuuhenkilöillä tulee olla aiempaa kokemusta Vectoraman järjestämisestä. Apulaiseksi pääsee ilman aiempaa ramakokemusta, mutta kokemus tapahtumanjärjestämisestä, lanitapahtumista tai asiakaspalvelusta yms. empaattista kommunikaatiota vaativasta työstä on hyödyksi. Häirintäyhdyshenkilöiltä vaaditaan häirintäyhdyshenkilökoulutus tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tiiminvetäjä

Markus Hyytinen (Agape)

Olen ollut järjestämässä Vectoramaa vuodesta 2013 alkaen. Lanielämän ulkopuolella toimin monenlaisissa kuvioissa, mutta tällä hetkellä minua voi kutsua vaikka filosofiksi.

Eniten pelitunteja ovat keränneet mm. Pokemon, Fire Emblem, Persona, Crusader Kings ja erilaiset Visual Novelit. Kilpailullisen pelaamisen puolella olen ollut Legend-tasoinen Hearthstone-pelaaja. Tappelupeleissä olen edistynyt aloittelija, peleinä Pokken tournament DX ja Them’s Fighting Herds. Pelaan myös paljon analogisia pöytäroolipelejä kuten Pathfinderiä.