Verkko

Verkkotiimi on se porukka, joka vastaa jokaisen kävijän, sponsorin ja järjestäjän edellytyksistä kommunikoida Internetiin päin. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että verkkotiimin jäsenet rakentavat parissa päivässä tapahtuma-alueelle sekä langallisen että langattoman verkon. Tapahtuman aikana tiimiläiset päivystävät vikatilanteiden varalta ja antavat lähitukea verkko-ongelmiin.
Itse tiimi koostuu vaihtelevan osa-alueen osaajista, sillä hommaa löytyy aina virtualisointi-infran pyörittämisestä johtotehtäviin (eli kaapelin vetämiseen 🙂 ). Verkkotiimin jäseniltä edellytetään oma-aloitteisuutta, (riittävän huonoa) huumorintajua ja kykyä tehdä asiat loppuun asti.

Ennakkovaatimukset

Johtuen verkkotiimin kohtuukorkeasta osaamistarpeesta, ei tiimiin pääsääntöisesti rekrytä suoraan, vaan lähes aina muiden tiimien tai tapahtumien kautta. Mikäli kuitenkin olet kiinnostunut tapahtuman aikana infrastruktuurin esittelystä, niin ota ihmeessä yhteyttä daedalus @ IRCNet tai tule kysymään verkkotiimiläisiltä.

Tiiminvetäjä

Antti Tönkyrä (daedalus)

Tiiminvetäjä on hullu, idiootti ja (ehkä) propellihattu samassa paketissa (ainiin ja hajamielinen). Henkinen ikä ehkä 5-10v vuotta ja vitsit vähintään samaa tasoa. Lempipeleihin menevät Touhout ja Blade&Soul, mutta kaikkeapa sitä tulee pelattua etenkin laneilla.