Vieraile ilmaiseksi

Haluatko nähdä mitä verkkopelitapahtumassa tapahtuu ja kokea lanitunnelman itse paikan päällä? Tervetuloa tutustumaan verkkopelitapahtuma Vectoramaan ilmaiseksi!

Vectoramassa voi vierailla ilmaiseksi:

Perjantaina 7.6. kello 14-20
Lauantaina 8.6. kello 14-20

Vierailijakortin saa infopisteeltä, varaudu jonotukseen!

Vierailijalipulla on oikeutettu pääsyyn oheistoiminta-alueelle ja mahdollisuus osallistua kilpailuihin ja viihdykkeisiin oheistotoimintapisteillä. Oheistoimintapisteiden kisat, pelit ja koneet ovat avoinna myös vierailijoille ilmaiseksi!

Varsinainen lanialue on rajattu ainoastaan Vectoraman pääsylipun (konepaikallinen tai konepaikaton) ostaneille, mutta vierailijat pääsevät seuraamaan lanitusta ja kokemaan lanitunnelmaa katsomosta käsin.

Alueella vierailijoita ja lanikansaa viihdyttävät useat eri toimijat. Stream-katsomossa voi seurata Vectoramassa kisattavia compoja, eli pelikilpailuja. Alueella on myös kioski, josta voi ostaa kahvia, virvokkeita ja pientä syötävää.

Tervetuloa tutustumaan lanitunnelmaan!

Ohjeita vierailijoille:

  • Ovella infopisteessä kerätään tarvittavat henkilötiedot ja annetaan vierailijakortti. Saat kortin nopeammin, jos syötät tietosi ja lisäät kuvasi jo ennakkoon lipunmyyntijärjestelmään.
  • Vectorama on päihteetön nuorisotapahtuma. Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevaa henkilöä ei voida päästää tapahtumaan.
  • Alle 13-vuotiaat voivat tulla tutustumaan tapahtumaan vanhempiensa kanssa. Varaudu todistamaan ikäsi infopisteellä.
  • Repun (tai vastaavan) kanssa ei pääse sisälle, eikä tapahtumassa ole narikkaa, jätä siis reppu kotiin.
  • Vierailijakortilla pääsee ainoastaan oheistoiminta-alueelle ja katsomoon. Lanialueelle pääsevät vain pääsylipun ostaneet.
  • Vierailuaika päättyy kello 20, jolloin vierailijoiden tulee poistua paikalta.

Lisätietoa tapahtumasta: