Vieraile ilmaiseksi

Haluatko nähdä mitä pelifestareilla tapahtuu ja kokea lanitunnelman itse paikan päällä? Tervetuloa tutustumaan Vectoramaan ilmaiseksi!

Vectoramassa voi vierailla ilmaiseksi:

Perjantaina 7.6.2024 kello 14-20
Lauantaina 8.6.2024 kello 14-20

Sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen saat infopisteeltä. Varauduthan siihen, että jonoa voi kertyä suosituimpina aikoina!

Mitä voin tehdä ilmaisvierailijana?

Sisäänpääsyrannekkeella on oikeutettu pääsyyn yhteistyökumppanien tähdittämälle Pärinäareenalle ja mahdollisuus osallistua kilpailuihin ja viihdykkeisiin heidän pisteillään. Pärinäareenan kisat, pelit ja koneet ovat avoinna myös vierailijoille ilmaiseksi!

Pärinäareenan ohjelma

Varsinainen lanialue on rajattu ainoastaan Vectoraman pääsylipun (konepaikallinen tai konepaikaton) ostaneille, mutta vierailijat pääsevät seuraamaan lanitusta ja kokemaan lanitunnelmaa hieman etäämmältä.

Alueella vierailijoita ja lanikansaa viihdyttävät useat eri toimijat. Striimikornerissa voi seurata Vectoramassa kisattavia peliturnauksia ja kilpailuja. Pärinäareenalla on myös kioski, josta voi ostaa kahvia, virvokkeita ja pientä syötävää.

Tervetuloa tutustumaan lanitunnelmaan!

Ohjeita vierailijoille:

  • Vectorama on päihteetön nuorisotapahtuma. Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevaa henkilöä ei voida päästää tapahtumaan.
  • Alle 13-vuotiaat voivat tulla tutustumaan tapahtumaan vanhempiensa kanssa. Varaudu todistamaan ikäsi infopisteellä.
  • Repun (tai vastaavan) kanssa ei pääse sisälle, joten jätäthän kantamukset narikkaan.
  • Vierailijarannekkeella pääsee ainoastaan Pärinäareenalle. Lanialueelle pääsevät vain pääsylipun ostaneet. Lisätietoa lipuista: Liput
  • Vierailuaika päättyy kello 20, jolloin vierailijoiden tulee poistua paikalta.

Lisätietoa tapahtumasta: