Saapuminen

Mitä pitää tehdä ennen tapahtumaa?

Jokaisen tapahtumaan ennakkoon lipun ostaneen pitää tulostaa itselleen lipputosite. Lipputosite on varmistus ostetusta lipusta. Tositteen saa tulostettua lippukaupasta menemällä Konepaikat -> Omat paikkavaraukset ja valitsemalla sivun alareunasta Tulosta liput. Saatu PDF-tiedosto tulostetaan paperille ja se otetaan mukaan tapahtumaan tullessa.

Jokaisen pitää myös lisätä itselleen kuva lippukaupan kautta. Kuvan ottaminen ja lisääminen onnistuu sivulta Profiili -> Omat tiedot.

Milloin tulla tapahtumaan?

Ovet aukeavat eri lipputyypeille eri aikoihin:

  • Tapahtuman ovet aukeavat kaikille ennakkolipun ostaneille torstaina klo 15.
  • Pro- ja premium-konepaikkoja ostaneet pääsevät sisään jo klo 14 alkaen.

Aikataulut tulevat tarkemmin aikataulu-sivulle.

Saapuminen Ouluhalliin

Jos tulet autolla voit pysäköidä auton karttaan merkitylle parkkipaikalle. Huomioi, että ruuhka-aikoina juuri ovien avauduttua voit joutua odottamaan sisäänpääsyä pitkäänkin. Sisäänkäynti torstaina klo 14 – 18 tulisi tehdä ensisijaisesti pääovien kautta.

Nouda ensin pääsylippusi lippujen noutopisteestä – muista lipputosite mukaan! Infopiste sijaitsee pääovien välittömässä läheisyydessä. Tämän jälkeen voit kantaa koneesi halliin. Älä tuo tietokonetta mukanasi lippujen noutopisteelle, ettei kulku lippupisteelle ruuhkaudu tarpeettomasti.

Jonottaminen ja kulkukortin saanti

Vielä tässä vaiheessa jätä tavarasi odottamaan ulos / autoon vartioituna. Ryhmänjohtaja pitää huolen, että jokaisella hänen ryhmäläisellään on henkilökohtaisesti mukanaan lipputosite, mikä sisältää viivakoodin. Pidä tositteesta hyvää huolta. Älä pidä sitä hikisessä kädessä, koska viivakoodin pitää olla luettavissa sisääntulovaiheessa. Sisääntulovaiheessa viivakoodi luetaan. Tämän jälkeen jokaiselle annetaan kulkukortti kaulanauhoineen. Laita kulkukortti välittömästi kaulaan roikkumaan ja pidä se näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Tavaroiden sisääntuonti ja oma konepaikka

Huomioithan että saapumisaikaan alueella on ruuhkaa, joten varaudu odottamaan! Kärsivällisyys on valttia ja noudatathan ohjeitamme. Kiitos.

Konepaikoille on mahdollista päästä auttamaan tavaroiden kantamisessa torstaina klo 14 – 18 välillä ja pois kantamisessa sunnuntaina klo 9 – 12 välillä. Kantoapulaiset ilmoitetaan Infoon lippuja noutaessa.

Kun olet saanut koneesi omalle paikallesi, voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen heti. Jos verkkoon kytkeytymisen kanssa on ongelmia, pyri selvittämään se ensisijaisesti ystäviesi kanssa. Tämä siksi, että 90% ongelmista johtuu pelaajan oman tietokoneen virheellisistä asetuksista, muista siis lukea ja tulostaa mukaan ohjeet verkkoon liittymiseen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys infoon.

Muista kuitenkin

  • Et saa ylittää konepaikkasi (fyysisiä) rajoja
  • Saat käyttää vain yhtä sähköpistorasiaa
  • Saat käyttää vain yhtä porttia pöytäsi kytkimestä

Muista, että kodinkoneille on varattu oma alue.

Poistuminen tapahtuman jälkeen

Tavarat kannetaan ulos samalla tavalla kuin ne tuodaan sisälle.

Sunnuntaina konepaikkojen verkko ja sähköt katkeavat 11:00.
Tapahtuma-alueelta on poistuttava sunnuntaihin klo 12:00 mennessä.

Poistuminen tapahtuma-alueelta tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.

Älä unohda tavaroitasi

Vuosittain tapahtuma-alueelle unohdetaan monenlaista tavaraa. Tarkista lähtiessäsi, että kaikki tavarasi ovat mukanasi. Tee tavaroistasi vaikka lista, jos kaiken mahdollisen muistaminen tuntuu hankalalta.

Unohtuneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen järjestäjiltä.