Saapuminen

Mitä pitää tehdä ennen tapahtumaa?

Jokaisen tapahtumaan ennakkoon lipun ostaneen pitää tulostaa itselleen lipputosite. Lipputosite on varmistus ostetusta lipusta. Tositteen saa tulostettua lippukaupasta menemällä Omat Tiedot -> Omat paikkavaraukset ja valitsemalla Tulosta lipputositteet. Saatu PDF-tiedosto tulostetaan paperille ja se otetaan mukaan tapahtumaan tullessa.

Jokaisen pitää myös lisätä itselleen kuva lippukaupan kautta. Kuvan ottaminen ja lisääminen onnistuu sivulta Omat tiedot.

Milloin tulla tapahtumaan?

Ovet aukeavat eri lipputyypeille eri aikoihin. Katso tarkemmin aikataulusta.

Saavu paikalle

Jos tulet autolla voit pysäköidä auton lähistön parkkipaikoille. Huomioi, että ruuhka-aikoina juuri ovien avauduttua voit joutua odottamaan sisäänpääsyä pitkäänkin.

Jonottaminen ja kulkukortin saanti

Vielä tässä vaiheessa jätä tavarasi odottamaan ulos / autoon vartioituna. Ryhmänjohtaja pitää huolen, että jokaisella hänen ryhmäläisellään on henkilökohtaisesti mukanaan lipputosite, mikä sisältää viivakoodin. Pidä tositteesta hyvää huolta. Älä pidä sitä hikisessä kädessä, koska viivakoodin pitää olla luettavissa sisääntulovaiheessa. Sisääntulovaiheessa viivakoodi luetaan. Tämän jälkeen jokaiselle annetaan kulkukortti kaulanauhoineen. Laita kulkukortti välittömästi kaulaan roikkumaan ja pidä se näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Tavaroiden sisääntuonti ja oma konepaikka

Oulun Energia Areenan remontin takia olemme joutuneet tekemään poikkeavia ajojärjestelyjä paikalle saapumisessa. Ajo-ohjeet näette ylläolevasta kartasta.
Huomioithan että saapumisaikaan alueella on ruuhkaa, joten varaudu odottamaan! Kärsivällisyys on valttia ja noudatathan ohjeitamme. Kiitos.

Kun olet saanut koneesi omalle paikallesi voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen heti. Jos verkkoon kytkeytymisen kanssa on ongelmia, pyri selvittämään se ensisijaisesti ystäviesi kanssa. Tämä siksi että 90% ongelmista johtuu pelaajan oman tietokoneen virheellisistä asetuksista, muista siis lukea ja tulostaa mukaan ohjeet verkkoon liittymiseen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys infoon.

Muista kuitenkin:

  • Et saa ylittää konepaikkasi (fyysisiä) rajoja
  • Saat käyttää vain yhtä sähköpistorasiaa
  • Saat käyttää vain yhtä porttia pöytäsi kytkimestä

Muista, että kodinkoneille on varattu oma alue.

Saapuminen jäähallille

Nouda ensin pääsylippusi etupihan lippujen noutopisteestä (muista lipputosite mukaan!), tämän jälkeen voit kantaa koneesi halliin takakautta, ajo-ohjeet näet yllä. Älä tuo tietokonetta mukanasi lippujen noutopisteelle, ettei kulku lippupisteelle ruuhkaudu tarpeettomasti.

Jos autosi ei mahdu jäähallin pysäköintipaikalle, tarkasta jos pesäpallostadionin parkkipaikalla on tilaa.

Poistuminen tapahtuman jälkeen

Tavarat kannetaan ulos samalla tavalla kuin ne tuodaan sisälle.

Sunnuntaina verkko ja sähköt katkeavat 11:00.
Tapahtuma-alueelta on poistuttava sunnuntaihin klo 12:00 mennessä.

Poistuminen tapahtuma-alueelta tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.

Älä unohda tavaroitasi

Vuosittain tapahtuma-alueelle unohdetaan monenlaista esinettä. Tarkista, että kaikki ovat mukanasi. Tee tavaroistasi vaikka lista jos et muuten muista.

Unohtuneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen järjestäjiltä.