Saapuminen

Mitä pitää tehdä ennen tapahtumaa?

Jokaisen tapahtumaan ennakkoon lipun ostaneen pitää tulostaa itselleen lipputosite. Lipputosite on varmistus ostetusta lipusta. Tositteen saa tulostettua lippukaupasta menemällä Omat Tiedot -> Omat paikkavaraukset ja valitsemalla Tulosta lipputositteet. Saatu PDF-tiedosto tulostetaan paperille ja se otetaan mukaan tapahtumaan tullessa.

Jokaisen pitää myös lisätä itselleen kuva lippukaupan kautta. Kuvan ottaminen ja lisääminen onnistuu sivulta Omat tiedot.

Milloin tulla tapahtumaan?

Tapahtuma avaa ovensa Premium- ja Pro-paikan ostaneille klo 12.00. Tavallisen konepaikan ennakkoon varanneet pääsevät sisään kello 13.00. Klo 18.00 lippuja voi ostaa myös ovelta.

Saavu paikalle

Jos tulet autolla voit pysäköidä auton lähistön parkkipaikoille. Huomioi, että ruuhka-aikoina juuri ovien avauduttua voit joutua odottamaan sisäänpääsyä pitkäänkin.

Jonottaminen ja kulkukortin saanti

Vielä tässä vaiheessa jätä tavarasi odottamaan ulos / autoon vartioituna. Ryhmänjohtaja pitää huolen, että jokaisella hänen ryhmäläisellään on henkilökohtaisesti mukanaan lipputosite, mikä sisältää viivakoodin. Pidä tositteesta hyvää huolta. Älä pidä sitä hikisessä kädessä, koska viivakoodin pitää olla luettavissa sisääntulovaiheessa. Sisääntulovaiheessa viivakoodi luetaan. Tämän jälkeen jokaiselle annetaan kulkukortti kaulanauhoineen. Laita kulkukortti välittömästi kaulaan roikkumaan ja pidä se näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Kun olet saanut kulkukortin kaulaasi käy tutustumassa tapahtuma-alueeseen. Tämän jälkeen kanna omat tavarasi sisään.

Tavaroiden sisääntuonti ja oma konepaikka

Kun olet saanut kulkukortin kaulaasi on aika siirtää tavarat sisälle. Siirrä tavarat sisään paikalla olevien opasteiden mukaisesti, tukkimatta sisäänpääsyä. Vie laitteesi omalle konepaikallesi, kytke sähköjohtosi pöydässä olevaan sähkökeskukseen, liitä verkkokaapeli pöydässä olevaan kytkimeen ja kasaa kone käyttökuntoon. 

Yleensä tämän jälkeen voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen heti. Jos verkkoon kytkeytymisen kanssa on ongelmia, pyri selvittämään se ensisijaisesti ystäviesi kanssa. Tämä siksi että 90% ongelmista johtuu pelaajan oman tietokoneen virheellisistä asetuksista, muista siis lukea ja tulostaa mukaan ohjeet verkkoon liittymiseen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys infoon.

Muista kuitenkin:

  • Et saa ylittää konepaikkasi (fyysisiä) rajoja
  • Saat käyttää vain yhtä sähköpistorasiaa
  • Saat käyttää vain yhtä porttia pöytäsi kytkimestä
  • Saat käyttää enintään 360 W sähkötehoa

Muista, että kodinkoneille on varattu oma alue.

Saapuminen jäähallille

Voit kantaa tavarasi konepaikallesi etupihan lastausrampin kautta. Ramppi on käytettävissä torstaina sisäänoton ajan.

Nouda ensin pääsylippusi etupihan lippujen noutopisteestä (muista lipputosite mukaan!), tämän jälkeen voit kantaa tietokoneesi konepaikallesi etupihalla sijaitsevan lastausrampin kautta. Älä tuo tietokonetta mukanasi lippujen noutopisteelle, ettei kulku lippupisteelle ruuhkaudu tarpeettomasti.

Noudettuasi lippusi voit kantaa tietokoneesi tapahtumapaikalle jäähallin etupihan lastausrampista.

Jos autosi ei mahdu jäähallin pysäköintipaikalle (1), tarkasta jos pesäpallostadionin parkkipaikalla (2) on tilaa.

Poistuminen tapahtuman jälkeen

Tavarat kannetaan ulos samalla tavalla kuin ne tuodaan sisälle.

Sunnuntaina verkko ja sähköt katkeavat 11:00.
Tapahtuma-alueelta on poistuttava sunnuntaihin klo 12:00 mennessä.

Poistuminen tapahtuma-alueelta tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.

Älä unohda tavaroitasi

Vuosittain tapahtuma-alueelle unohdetaan monenlaista esinettä. Tarkista, että kaikki ovat mukanasi. Tee tavaroistasi vaikka lista jos et muuten muista.

Unohtuneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen järjestäjiltä.