Ensikertalaisen opas

Oletko tulossa ensimmäistä kertaa Vectoramaan? Lue ohjeet tarkasti läpi, toimimalla oikein pääset nopeammin sisälle tapahtumaan ja saat laneista enemmän irti.

Ensimmäiseksi tarvitset liput

Suurin osa Vectoraman lipuista myydään ennakkoon ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Rekisteröitymällä järjestelmään ja lisäämällä omat tietosi, voit lunastaa itsellesi ja kavereillesi liput. Liput maksetaan verkkomaksupainikkeilla. Tarkemmat ohjeet lippujen ostosta ovat Lipunmyynti-sivulla.

Konepaikattomia lippuja myydään koko tapahtuman ajan ovella. Myös konepaikkalippuja on myynnissä ovella mikäli niitä ei myydä loppuun ennakkomyynnissä, mutta konepaikkalippuja on rajallinen määrä. Varmistaaksesi paikan Vectoramassa osta konepaikkalippusi hyvissä ajoin.

Miten löydän paikalle?

Ohjeet saapumiseen Ouluhallille sekä autolla että jalkaisin löydät Kartat-sivulta.

Mitä mukaan tapahtumaan?

Pakkausohjeista selviää mitä tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan.

Milloin tulla tapahtumaan?

Tapahtuma avaa ovensa ensin pro- ja premium-paikan ostaneille, tämän jälkeen tavallisen konepaikan ennakkoon ostaneille. Myöhemmin lippuja voi ostaa myös ovelta, mikäli niitä jää ovelle myytäväksi. Katso tarkemmat ajat aikataulusta.

Olen saapunut tapahtumaan

Ohjeet saapumisesta sisään löytyvät sisäänkäynti-oppaasta. Kun olet päässyt sisään ja löytänyt konepaikkasi, asetu taloksi. Tämän jälkeen voit tutustua esimerkiksi oppaisiin: Nukkuminen, Kartat ja Palvelut.

Nukkuminen

Ohjeet nukkumista varten löydät oppaasta Nukkuminen.

Kestääkö tapahtuma tosiaan taukoamatta sunnuntaihin?

Verkkopelitapahtumien yleiseen luonteeseen kuuluu, että ne kestävät taukoamatta 2-4 vuorokautta. Jokainen saa päättää miten oman aikansa käyttää. Kukaan ei pakota nukkumaan, mutta se on välillä suositeltavaa. Muutaman tunnin unen jälkeen saat tapahtumasta paljon enemmän irti. Nukkua voit minä vuorokaudenaikana tahansa. Muista kuitenkin, että emme tarjoa kuin kovan lattian nukkumiseen. Kaikki muu täytyy tuoda itse, kuten esimerkiksi patja ja makuupussi.

Kaverin kanssa tuplasti hauskempaa

Ota kaveri mukaan. Ota monta kaveria. Yhdessä on verkkopelitapahtumassa paljon hauskempaa. Lisäksi mitä suurempi ryhmä tilaa liput ennakkoon, sitä halvemmalla ne saa.

Lopuksi

Olitpa sitte kokenut konkari tai ensikertalainen lanittaja, lue sivuston oppaat läpi niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä. On helpompaa lukea ohjeet ja tehdä oikein.