FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Kysyttävää tapahtumasta, lipuista tai muusta Vectoramaan liittyvästä? Onko kysymyksesi vastaus mahdollisesti jo kerrottu tällä sivulla?

Keräsimme useimmin kysytyt kysymykset Vectoramasta vastauksineen, linkkejä lisätietoihin sekä yhteystietoja lisäkysymyksiä ajatellen.

Sivun sisältö

Sekalaista

Lipunmyynti

Sekalaista

Onko compoa X tulossa?

Tarkista ensin Turnaukset-sivulta, onko kyseisestä pelistä jo päätetty järjestää turnaus tai muu kilpailu. Mikäli haluamaasi peliä ei näy listalla, ja uskot että turnaus saisi huikean suosion tapahtumassamme, voit jättää toiveen turnauksesta Vectoraman Discordissa kanavalla #game-info tai Facebookissa/Instagramissa yksityisviestillä.  Kaikki toiveet luetaan ja otetaan huomioon, vaikka niihin ei erikseen vastattaisikaan.

Mikäli peliä ei kevääseen mennessä näy listalla, on epätodennäköistä että turnaus olisi tulossa. Voit kysyä turnauksiin ja kilpailuihin liittyviä kysymyksiä niinikään Discordissa tai someviestillä. Ethän kuitenkaan pommita järjestäjiä joka päivä samalla kysymyksellä. 🙂

Saanko kytkeä oman jääkaapin konepaikalleni?

Saat kytkeä jääkaapin, jos sen tehonkulutus ei ylitä 50 wattia. Eli ns. minijääkaapit (Peltier) ovat sallittuja konepaikoilla. Katsothan kuitenkin, että jääkaappisi ei ole muiden konepaikkalaisten tiellä tai esim. kulkureitillä! Olet itse vastuussa jääkaapistasi.

Otin mukaan mikroaaltouunin, vatkaimen ja leivänpaahtimen. Missä saan niitä käyttää?

Missään tapauksessa et saa kytkeä niitä konepaikallesi. Tapahtumaan on varattu erillinen alue kodinkoneita varten. Kysy asiasta infotiskiltä.

Tietokoneeni virtalähteessä lukee 850W, saanko tuoda tietokonettani tapahtumaan?

Voit tuoda tietokoneesi tapahtumaan. Tietokonepaikalla riittää sähkö suurimmalle osalle tietokoneista/kannettavista ja oheislaitteille, kuten näytölle, kännykkälaturille yms.

Wattilukema, mikä lukee tietokoneiden virtalähteissä tarkoittaa sitä arvoa, mitä virtalähde voi maksimissaan kuluttaa yhdellä hetkellä. Yleensä tietokoneet kuluttavat keskiarvoisesti huomattavasti tätä lukemaa vähemmän.

Saanko tuoda oman tuolini konepaikalleni?

Konepaikalle saa tuoda oman tuolin. Otathan kuitenkin huomioon, että tuoli ei saa ylittää oman konepaikan leveyttä eikä olla häiriöksi kululle. Tavallisen konepaikan leveys on 80 cm ja Pro- sekä Premium-paikkojen leveys on noin metri.  Jos tuot tapahtumaan oman tuolin, saat vanhan tuolin palautuspisteen selville kysymällä sitä tapahtumassa tapahtuman järjestäjiltä.

Miten saan teidät kiinni? Onko Vectorama sosiaalisessa mediassa?

Vectorama löytyy seuraavista sosiaalisista medioista: Facebook, Twitter, Instagram, Discord ja TikTok.

Discordissa vastaamme tapahtumaan liittyviin kysymyksiin mm. kanavalla #vectorama. Lipunmyyntiin liittyvät kysymykset kannattaa laittaa kanavalle #info. Turnauksiin ja tapahtumassa tarjottaviin peleihin vastataan asiantuntevasti kanavalla #game-info. Verkkoon liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin vastataan kanavalla #nettiapu. Lisäksi eri peleille ja turnauksille on omia kanaviaan.

Facebookin ja Instagramin yksityisviesteillä voit kysyä tapahtumaan liittyviä kysymyksiä. Vastausaikamme ennen tapahtumaviikkoa vaihtelee hieman, mutta pyrimme vastaamaan parin päivän sisällä. Tapahtumaviikolla päivystämme somea tarkemmin ja silloin vastaamme myös nopeammin viesteihin. Voit myös kysyä kommentoimalla postauksiamme – suosittelemme kuitenkin yksityisviestejä jotta kysymyksesi tulee varmemmin perille. Tällä hetkellä resurssien vuoksi emme pidä auki yksityisviestejä Twitterissä.

Meille voi myös lähettää sähköpostia, lisää yhteystietosivulla.

En ole vielä lähelläkään täysi-ikäisyyttä, tai edes 15-vuotias. Pääsenkö Vectoramaan ja mikä on tapahtuman ikäraja?

Vectoramaan ei ole ikärajaa, olet tervetullut ikään katsomatta. Toivottavasti kuitenkin olet riittävän itsenäinen ja pystyt kantamaan itse laitteistosi tapahtumaan sekä sieltä pois. Alle 13-vuotiaan suosittelemme saapumaan esim. isosisaruksen tai muun vanhemman henkilön kanssa.

Lipunmyynti

Voinko jäädä ilman pöytäpaikkaa?

Konepaikka varataan lippua ostaessa. Konepaikkoja voi ostaa ennakkoon lippukaupastamme sekä ovelta, jos niitä vielä on jäljellä. Konepaikat kannattaa ostaa ennakkoon, sillä emme voi taata niitä olevan vapaana vielä tapahtuman aikaan. Jos olet ostanut lipun, mutta et vielä varannut konepaikkaa itsellesi, voit tehdä varauksen lippukaupassa.

Mikäli joku muu on istunut paikallesi, pyydä häntä siirtämään koneensa tai ota yhteyttä järjestäjiin.

Olen maksanut konepaikat, mutta ryhmääni tuli muutoksia. Mitä tehdä?

Voit pyytää järjestäjää vapauttamaan jo annetun paikan. Ryhmän jäsenen tai jäsenien peruessa osallistumisensa emme voi palauttaa osallistumismaksua ilmoittautumisen muututtua sitovaksi maksun jälkeen. Tässä tapauksessa lipun voi myydä eteenpäin ja antaa paikka uudelle henkilölle.

Olen ostanut jo aiemmin konepaikat, mutta haluaisin ostaa niitä lisää. Voinko tehdä vanhan ostoksen ryhmäalennuksella uuden ostoksen?

Ryhmäalennukset (lippukaupassa nimellä määräalennus) tulevat verkkokaupassamme automaattisesti per ostos. Emme pysty tästä syystä tarjoamaan ryhmäalennuksia uusista ostoksista vanhojen ostosten ryhmäalennuksilla. Eli jos olet ostanut esimerkiksi 5 konepaikkaa ja olet saanut nämä kappalehinnalla 41€ ja haluaisit ostaa vielä yhden konepaikan lisää, tuo yksittäinen konepaikka tulee ilman aiempia määräalennuksia normaalihintaan 44€. HUOM: Mainitut hinnat ovat esimerkkihintoja eivätkä ne ole välttämättä voimassa juuri tässä tapahtumassa. Tarkista voimassa olevat hinnat Liput-sivulta tai lippukaupasta.

Jos sinulla jäi vielä tähän liittyen kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen liput@vectorama.info.

Olen ostanut konepaikkani ennakkoon. Nyt kuitenkin joudun esteen vuoksi jättämään Vectoraman väliin. Saanko rahani takaisin maksetusta ennakkotilauksesta?

Ennakkoon maksettuja tilauksia ei makseta takaisin. Ennakkovaraus ja -maksu on juuri siksi, että tiedämme etukäteen osallistujien määrän. Tämä on tärkeää, jotta tiedämme käytettävissä olevan budjetin ja rakennamme sen mukaan oikean määrän konepaikkoja. Kannattaa kuitenkin yrittää etsiä lipulle ostaja, esimerkiksi jättämällä myynti-ilmoitus Facebookiin tai Discordiin kanavalle #vectorama.