Uutiset

Hae mukaan vapaaehtoiseksi 2023

14.03. 13:28

Vectorama hakee jälleen innokkaita vapaaehtoisia kesän tapahtumaan! Tule sinäkin osaksi mainiota porukkaa, jolla syntyy tämän kesän parhaat lanit 🤩 Tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 15.–18.6.2023.

Touhua riittää – hae mukaan!

Tarjolla on runsaasti erilaisia tehtäviä. Toiveet ja vaatimukset osaamisesta vaihtelevat riippuen tehtävistä. Ainoa yhteinen vaatimus järjestäjäksi hakevilla on vähintään 18 vuoden ikä.

Kaikista tiimeistä löytyy tekemistä kaiken tasoisille tekijöille aina ensikertalaisista ammattitasoisiin osaajiin. Perehdytämme kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä sekä tapahtumaorganisaation työkaluihin ja toimintaan.

Entä jos en vielä osaa?

Ei huolta, sillä saat alkuperehdytyksen ja opastusta kaikkiin tehtäviisi. Neuvoa, suuntaa ja näkemystä voi aina kysyä omalta tiiminvetäjältä tai muilta järjestäjiltä.

Osaan tehtävistä vaaditaan tai suositellaan tiettyjä lupia, kuten JV-kortti tai EA-kortti. Tällaisia varten tarjoamme mahdollisuuksien mukaan koulutuksia.

Tällä hetkellä on tarjolla ensiaputiimin järjestämä ensiapukoulutus. Lue lisää ja hae mukaan:

Kurkkaathan myös Vectoraman rekrysivun sekä Tiimiesittelyt.

Yhdistävä tekijä = hyvä fiilis

Vectoraman järjestäjinä on luonnollisesti paljon verkkopelaajia, IT-osaajia ja muuta tietotekniikasta kiinnostunutta väkeä. Kumppaneinamme toimii mielenkiintoisia teknologian ja pelialan yrityksiä. Järjestäjänä voit löytää kauttamme ystäviä, saada työkokemusta, kokeilla uusia juttuja ja verkostoitua samoista asioista kiinnostuneiden harrastajien ja ammattilaisten kanssa.

Tietotekninen kiinnostus tai peliharrastus eivät ole välttämättömiä järjestäjälle. Vectoramassa tapaa laidasta laitaan erilaisia ihmisiä lukemattomista eri taustoista ja ammattikunnista. Meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus ja halu luoda yhteisillä taidoillamme huikea tapahtuma ja siten tarjota ikimuistoisia kokemuksia kaikille osallistujille. ✨

Kehitämme aktiivisesti Vectoramaa ja pyrimme tekemään myös sen järjestämisestä sujuvaa ja mukavaa kaikille. Yhteistuumin löydämmekin toimivia käytäntöjä, työkaluja ja toimintamalleja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Järjestäjänä voit halutessasi mm. ideoida, ehdottaa ja toteuttaa itseäsi kiinnostavia ja tapahtumalle käyttökelpoisia projekteja, joita organisaatio tukee mahdollisuuksien mukaan.

Oma konepaikka ja muita mukavuuksia

☕️ Pidämme järjestäjistämme hyvää huolta. Vapaaehtoiset saavat itselleen upean järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat tarjoiluineen sekä oman konepaikan järjestäjien alueelta. 

📑 Tehtävistä on mahdollista saada työtodistus. Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa.

🎓 Huomio, opiskelijat: Meille voi hakea myös työssäoppimaan! Kysy lisää sähköpostitse: rekry@vectorama.info

⬇️ Alla on listattuina kaikki tekijöitä tarvitsevat tiimit sekä lyhyet kuvaukset osaamistoiveista. Kannattaa lukea myös otsikon linkistä tiimin esittely. Kysy rohkeasti jos jokin askarruttaa.

Miten pääsen mukaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info.

Kerro hakemuksessa vähintään nimesi, ikäsi ja mihin tehtäviin/tiimiin haet. Kannattaa kertoa myös hieman omasta osaamisesta ja kiinnostuksista.

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä.


Tekijöiden tarve tiimeittäin

Buildi

Tiimin tehtävät: Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen. Lisäksi mahdolliset avustavat tehtävät tapahtuman aikana.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Ominaisuudet: Tomeria ja vastuuntuntoisia tekijöitä, normaali fyysinen peruskunto auttaa tehtävien hoitamista
 • Eniten tarvitaan intoa tekemiseen. Työt mitoitetaan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Eikä koskaan tarvitse tehdä yksin!

Live

Tiimin tehtävät: Huikeiden audiovisuaalisten kokemusten tarjoilu live-lavalta, ulkopelit ja hassut kilpailut.

Haetaan 3-4 henkilöä:

 • Liven tehtävät sisältävät lavan rakentamisen, AV-tekniikan käyttöönoton ja tapahtuman aikaisen shown pyörittämisen. Järjestämme myös kilpailuja sekä pikkupelejä ulkona ja sisällä.
 • Ei vaadi aikasempaa kokemusta tekniikasta, opastamme laitteiden käytön!
 • Livelavan toiminta: Hoidat tapahtumassa mm. kisoja, musiikkia ja kuulutuksia.
 • Voi lähteä luovaksi: Livessä voit toteuttaa omia taiteellisia visioitasi.

Muonitus

Tiimin tehtävät: Järjestäjien ruokailun valmistelu, taukohuoneen ylläpito ja tiskaus.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Hygieniapassi on eduksi, mutta ei pakollinen
 • Kokemus ravintola- tai kahvilatyöstä on hyödyksi tehtävissä, mutta ei välttämätöntä.
 • Mukaan vain!

Info

Tiimin tehtävät: Lipunmyynti ja infotiski.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Tehtävät sisältävät kaikkea lipunmyynnistä ja kulkukorttien jaosta muuhun aspaan kuten kysymyksiin vastailuun, tiedonhakutehtäviin, printtaamiseen yms toimistotyöskentelyyn
 • Ominaisuudet: Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä
 • Aiempaa kokemusta ei vaadita, vaikka siitä on apua tehtävissä.
 • Info on mainio paikka tutustua tapahtuman toimintaan, sillä info koskettaa tavalla tai toisella kaikkea mitä tapahtumassa tehdään.

Turvallisuus

Tiimin tehtävät: Järjestyksenvalvonta.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Järjestyksenvalvojakortti on oltava voimassa tapahtuman aikana.
 • Ominaisuudet: Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä

Game

Tiimin tehtävät: Peliohjelman ja turnauksien järjestäminen.

Haetaan useita henkilöitä eri hommiin:

 • Turnausadmineja:
  • Erityisesti Valorant, Fortnite, LOL, Smash Bros. Ultimate ja Overwatch 2-pelien tuntijoita haetaan.
  • Muistakin peleistä ja yleisesti jonkinlaisesta pelikokemuksesta on apua – ei tarvitse olla pro tai aiempaa kokemusta turnausten järjestämisestä!
  • SEUL ry:n tuomarikortti on eduksi, mutta ei pakollinen.
 • Striimikorneriin sisällöntuotannon avustaja:
  • Kiinnostuksesta av-tekniikkaan tai kokemus- tai harrastuspohjasta hyötyä, mutta ilman mitään edellämainituista pärjää myös hyvin – tarvittavat taidot opetetaan.
 • Kukaan ei jää hommiensa kanssa yksin. Niin oma tiimi kuin koko järjestäjäporukka ovat mukavia ja auttavia, ja ehkä tiiminkin kesken pääsisi mittelemään taitojaan…
 • Monenlaista tekemistä: Pelkästään yhtä peliä ei ole pakko olla järkkäämässä, vaan kiinnostavia hommia riittää varmasti jokaiselle. Eniten kaivataan halua ja intoa olla mukana järkkäämässä!

Ensiapu

Tiimin tehtävät: Päivystäminen ensiapupisteellä.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Voimassa oleva EA1- tai EA2-kortti tai vastaavat tiedot ammatin tai opintojen kautta
 • Päivystyskokemus ensiaputehtävissä on eduksi, mutta ei pakollista
 • Ensiapukoulutus: haku on auki 4.4.2023 saakka!

HR

Tiimin tehtävät: Henkilöstön vastaanotto ja ohjaus, häirintäyhdyshenkilöt.

Haetaan 2-3 henkilöä:

 • Vastuutehtävä: 1 henkilö tarvitaan vastuutehtävään organisoimaan henkilöstöön liittyviä asioita
 • Avustajia: 1-2 henkilöä avustaviin tehtäviin ja häirintäyhdyshenkilöiksi

HUOM: Häirintäyhdyshenkilökokemus joko pakollinen tai hyödyksi riippuen tehtävästä.

Deco

Tiimin tehtävät: Tapahtuman koristelu ja ”wow”-efektit.

Haetaan 1-2 henkilöä:

 • Tehtävinä mm. messumaton laitto, väliseinien ja trussien pystytys sekä LED-valojen asennus ja säätö
 • Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta kokemus esimerkiksi messurakentamisesta katsotaan eduksi
 • Tehtävät painottuvat tapahtuman kasaukseen ja purkuun

Ensiaputiimiin Vectoramaan 2023

04.03. 20:38

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia ensiaputiimiin Vectorama 2023 -tapahtumaan! Toukokuussa 2023 pidettävään EA-koulutukseen mahtuu 15 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vectorama järjestetään 15.-18.6.2023 Ouluhallissa. Tämän aikavälin lisäksi ensiapu päivystää tapahtuman kasauksen aikana ma-to 12.–15.6. sekä tapahtuman jälkeen sunnuntai-illan purussa.

Jos sinulla on jo EA1- tai E2-kortti, joka on voimassa tapahtuman aikana, tai vastaavat tiedot ammattisi kautta, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman ensiaputiimiin!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. Etuihin kuuluu myös oma konepaikka tapahtumasta järjestäjien alueelta.

EA-koulutus

Ensiapukoulutus järjestetään yhdistelmäkurssina. Teoriaosuus (8 h) tehdään omatoimisesti verkossa ja sen tulee olla suoritettuna ennen lähiopetuspäivää 27.5.2023. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 4.4.2023 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat tekemään Vectorama 2023 -tapahtumassa työvuoroja, joista kerrotaan tarkemmin alla kohdassa ”Kurssille osallistumisen ehdot”.

Koulutuksen suoritettuasi saat EA1-kortin, joka on voimassa kolme vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä saat hyvää päivystyskokemusta kokeneempien tiimiläisten kanssa ja voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on suoritettava teoriaosuus (8 oppituntia) verkossa ennen lähiopetuspäivää sekä osallistuttava lähiopetuspäivään la 27.5.2023 klo 9-17 Oulussa.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2023.

Ensiavun antajilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ensiaputiimissä työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry korvaa koulutuksen kurssimaksun (200 €) työsuoritusta vastaan, joka on laajuudeltaan 32 h sijoittuen tiistain ja sunnuntain välille Vectorama 2023 -tapahtumassa. Mikäli kurssin suorittaja ei omista syistään suorita näitä vaadittuja vuoroja tapahtumassa, on yhdistyksellä oikeus periä kurssimaksu takaisin.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia. Tässä tapauksessa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman ensiavun antajana…

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista ensiaputiimiä! Tiimin vastuuseen kuuluu huolehtia järjestäjien ja osallistujien hyvinvoinnista tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. Tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2023 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi sekä tiedon, jos olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Kysely! Mitä ensi kesän turnauksissa pelataan?

22.01. 07:23

Mitä pelejä vuoden 2023 Vectoraman turnauksissa pitäisi pelata? Juhlakissa ja Game-tiimi haluaisivat kuulla juuri sinun mielipiteesi! 😸 🎮

Järjestämme kyselyn, jossa voit vaikuttaa kesän tuleviin turnauksiin, JA voittaa itsellesi sekä kaverille konepaikkaliput Pohjois-Suomen parhaille pelifestareille Vectoramaan 15.-18.6.2023.

Lyhyeen kyselyyn vastanneista arvotaan yhdelle onnekkaalle voittajalle kaksi konepaikkaa. Arvontaan voi osallistua 16.2.2023 asti. Jos haluat osallistua arvontaan, jätäthän meille kyselyn yhteydessä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Keräämme vastauksia myös arvonta-ajan päättymisen jälkeen, mutta 16.2. jälkeen tulleet vastaukset eivät osallistu arvontaan.

Vaikka onnetar ei suosisikaan sinua, muistathan konepaikkalippujen alennusmyynnin? 👀

Pro-konepaikat myydään 28.2.2023 asti normaalien konepaikkojen hinnoilla (nyt 1-4kpl 44€, norm. 60€), ja premium-paikkoja hintaan 120€/kpl (minimiosto 5 kpl). Katso myös pro-paikkojen ryhmäalennukset!

Lipunmyynti ja lisätietoja Liput-sivulla

Minecraft Creative -kilpailun voittajatyöt 2022

11.06. 23:59

Minecraft Creative -rakennuskilpailu on nyt taputeltu ja palkinnot jaettu. Kilpailussa tehtailtiin tällä kertaa rakennelmia musiikkifestivaaleista, joissa Juhlakissa viihtyy. Kaikki sijoittuneet saivat pieniä lahjakortteja Vectoraman kioskille, ja kilpailun voittaja sai lisäksi komean pokaalin.

 1. sija: pyhnalle
 2. sija, jaettu: valeboika1 ja verepro
 3. sija: emmiluut

Onnittelut voittajille! ❤️

1. sija: pyhnalle

2. sija: valeboika1

2. sija: verepro

3 sija: emmiluut

Striimikorneriin haetaan tekijöitä!

17.05. 22:07

Vectoraman Striimikorneri 2022

Skillimyllyprojektiin haetaan 15–29-vuotiaita nuoria rakentamaan Vectoraman Striimikorneria – tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä!

Striimikorneri on fyysinen striimausalue, jossa Vectoraman turnausjärjestäjät sekä kumppanistriimaajat tekevät turnauksista pelistriimejä omiin kanaviinsa, ja striimit näytetään myös Vectoraman Twitch-kanavalla.

Kaikki Vectoraman tehtävät ovat vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. Kaikenlaista muuta kivaa on kuitenkin tiedossa järkkäämiseen osallistuville!

Lue lisää Vectoraman järjestämisestä Rekry-sivulta ja Rekry 2022 -postauksesta.

Mitä tehdään…

Ennen turnauksia?

 • Rakennetaan Striimikornerin fyysiset puitteet eli striimauspisteet
 • Markkinoidaan turnauksia lanittajille tapahtuman sisäisen viestinnän avulla
 • Yhteensovitetaan suunnitellut turnaukset sisällöntuottajien ja muiden tuotannon tiimien kanssa

Turnauksien aikana?

 • Turnauksen tuomarointia
 • Asiakaspalvelua lanittajlle
 • Turnauksen juoksutus johon lukeutuu mm. aikataulujen ja tulosten päivittäminen

Lähetä avoin hakemus 31.5.2022 mennessä: rekry@vectorama.info

Kerro hakemuksessa vähintään nimesi, ikäsi ja että haet Striimikorneriin! Voit kertoa myös, millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat.

Vapaaehtoishaku Vectoramaan 2022

29.03. 12:00

Vectorama hakee innokkaita vapaaehtoisia kesän tapahtumaan! Tule sinäkin osaksi mainiota porukkaa, jolta syntyvät tämän kesän parhaat lanit.

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä. Kaikki tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.

Pidämme järjestäjistämme hyvää huolta. Vapaaehtoiset saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada työtodistus. Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa.

Alla on listattuna kaikki tekijöitä tarvitsevat tiimit lyhyin kuvauksin osaamistoiveista. Kuhunkin on myös linkattu kyseisen tiimin esittely tällä sivustolla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerro hakemuksessa vähintään nimesi, ikäsi ja mihin tehtäviin/tiimiin haet. Kannattaa kertoa myös hieman omasta osaamisesta. Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys.

Jos olet kiinnostunut jostain muusta kuin alla mainituista tehtävistä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus toiveistasi ja osaamisestasi osoitteeseen rekry@vectorama.info.

Kurkkaathan myös Vectoraman rekrysivun. Tervetuloa mukaan!

Tekijöiden tarpeet tiimeittäin

Buildi

Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen

 • Useita henkilöitä
 • Tomeria ja vastuuntuntoisia tekijöitä, normaali fyysinen peruskunto auttaa tehtävien hoitamista
 • Tehtäviin kuuluvat tapahtuman rakentaminen ja purkaminen, sekä mahdolliset avustavat tehtävät tapahtuman aikana.

Sähkö

Sähkönjakelu tapahtumassa

 • Pari paikkaa auki
 • Tomeria ja vastuuntuntoisia tekijöitä
 • Perustason päässälaskutaito on hyödyksi
 • Auttaa, jos ymmärtää jotain sähköstä, mutta ei pakollista
 • Tehtäviin kuuluvat tapahtuman sähköjen vetäminen ja muut sähkönjakeluun liittyvät tehtävät. 
 • Tehtävät painottuvat tapahtuman rakentamisen ja purun ajalle. 

Muonitus

Järjestäjien ruokailu

 • Useita henkilöitä 
 • Hygieniapassi on eduksi, mutta ei pakollinen
 • Työtehtäviin kuuluvat järjestäjien ruokailujen ja taukotilan osalta ruoanlaitto ja tiskaus

Info

Lipunmyynti ja infotiski

 • Useita henkilöitä
 • Tehtävät sisältävät kaikkea lipunmyynnistä ja badgejen jaosta muuhun aspaan kuten taksin soittamisiin, tiedonhakutehtäviin, printtaamiseen yms toimistotyöskentelyyn
 • Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä

Turvallisuus

Järjestyksenvalvonta

 • Useita henkilöitä
 • Järjestyksenvalvojakortti oltava voimassa tapahtuman aikana. 
 • Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä
 • Voit käydä jv-koulutuksen missä tahansa ja Vectorama osallistuu kuluihin

Game

Peliohjelma

 • Useita henkilöitä
 • Yksi johtotason vastuutehtävä
 • Turnausadmineja: SEUL ry:n tuomarikortti on eduksi, mutta ei pakollinen

Ensiapu

Päivystäminen ensiapupisteellä

HR

Henkilöstön vastaanotto ja ohjaus

 • 1-2 henkilöä
 • Häirintäyhdyshenkilö ja/tai HR-apupäivystäjä
 • Häirintäyhdyshenkilökokemus joko pakollinen tai hyödyksi riippuen tehtävästä

Stream

Tapahtuman stream-tuotanto

 • 4 henkilöä
 • Kaikenlaisia eri tehtäviä tarjolla: Juontaja, kuvamiksaaja, äänimiksaaja ja stagehand

Järjestyksenvalvojaksi Vectoramaan

24.03. 18:41

Vectorama etsii innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi Vectorama 2022 -tapahtumaan! Vectorama järjestetään 9.-12.6.2022 Ouluhallissa.

Järjestyksenvalvojilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä järjestyksenvalvojan työ on ensisijassa asiakaspalvelua. Varsinaista työkokemusta järjestyksenvalvonnasta ei tarvitse olla – sitä saa meiltä!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

Emme ole järjestämässä erillistä jv-koulutusta tällä kertaa. Sen sijaan voit käydä koulutuksen missä vain ja Vectorama osallistuu kuluihin. Mikäli sinulla on sopiva kurssi kiikareissa, otathan yhteyttä. Olemme saaneet paljon hakemuksia kurssilaisilta, ja tällä erää kurssien maksusitoumusten maksimimäärä on täynnä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut meille järjestyksenvalvojaksi, jos sinulta löytyy jo järjestyksenvalvojakortti.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvatiimiä! Turvatiimin vastuuseen kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2021 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa järjestyksenvalvojaksi.

Turvallisuustiimin esittely

Ensiaputiimiin Vectoramaan

19.03. 11:03
Kuvassa teksti: Ensiaputiimin rekry ja EA-koulutus.

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia ensiaputiimiin Vectorama 2022 -tapahtumaan! Toukokuussa 2022 pidettävään EA-koulutukseen mahtuu 15 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vectorama järjestetään 9.–12.6.2022 Ouluhallissa. Tämän lisäksi ensiapu päivystää tapahtuman kasauksen aikana ma-ke 6.–8.6. sekä tapahtuman jälkeen purussa su-ma 12.–13.6.

Jos sinulla on jo EA1- tai E2-kortti, joka on voimassa tapahtuman aikana, tai vastaavat tiedot ammattisi kautta, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman ensiaputiimiin. 

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

EA-koulutus

Ensiapukoulutus järjestetään yhdistelmäkurssina. Teoriaosuus tehdään omatoimisesti ja sen tulee olla suoritettuna ennen lähiopetuspäivää 28.5.2022. Lähiopetus tapahtuu SPR:n koulutustiloissa Oulussa. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 4.4.2022 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat tekemään Vectorama 2022 -tapahtumassa työvuoroja, joista kerrotaan tarkemmin alla kohdassa ”Kurssille osallistumisen ehdot”.

Koulutuksen suoritettuasi saat EA1-kortin, joka on voimassa kolme vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä saat hyvää päivystyskokemusta kokeneempien tiimiläisten kanssa ja voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on suoritettava teoriaosuus (8 oppituntia) verkossa ennen lähiopetuspäivää sekä osallistuttava lähiopetuspäivään la 28.5.2022 klo 8.30-16.00 Oulussa.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2022.

Ensiavun antajilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ensiaputiimissä työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry korvaa koulutuksen kurssimaksun (200 €) työsuoritusta vastaan, joka on laajuudeltaan 32 h sijoittuen maanantain 6.6. ja maanantain 13.6. välille Vectorama 2022 -tapahtumassa. Mikäli kurssin suorittaja ei omista syistään suorita näitä vaadittuja vuoroja tapahtumassa, on yhdistyksellä oikeus periä kurssimaksu takaisin. 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia.

Siinä tapauksessa, että kurssia tai tapahtumaa ei voitaisi pandemiatilanteen takia järjestää, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman ensiavun antajana…

… olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista ensiaputiimiä! Tiimin vastuuseen kuuluu huolehtia järjestäjien ja osallistujien hyvinvoinnista tapahtuman aikana.

… pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.

… olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. 

Tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2022 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Ensiaputiimin tiimiesittely

Vectorama 2022 lipunmyynnin aikataulu

24.02. 15:03

Vectorama 2022 -tapahtuman lipunmyynti avautuu 17.3.2022 klo 18:00.

Lippukaupan osoite ja lipunmyynnin tarkempi aikataulu päivitetään yläpalkista löytyvälle Liput-sivulle ennen lipunmyynnin avautumista.

Vuosina 2013 – 2019 konepaikkaliput on myyty loppuun jo ennen tapahtumaa, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaathan lippusi ennakkoon! 

Lippujen tyypit ja hinnat 2022

Kaikki ennakkoon myytävät liput ovat voimassa koko tapahtuman ajan torstaista sunnuntaihin 9.12.6.2022.

 • Premium-konepaikat:
  • 120 €
  • Minimiostos 5 paikkaa per ryhmä
 • Pro-konepaikat:
  • 14 kpl: 60 €
  • 59 kpl: 56 €
  • 10→ kpl: 52 €
 • Normaalit konepaikat:
  • 14 kpl: 44 €
  • 59 kpl: 41 €
  • 10→ kpl: 38 €
 • Forever Alone: 38 €
 • Konepaikaton lippu, to–su: 20 €
 • Vierailijalippu: Ilmainen
  • pe ja la klo 14-20
  • pääsy pärinäareenalle
 • Konepaikkalippu ovelta
  • Normaali: 50 €
  • Pro: 70 €
  • Myydään, mikäli paikkoja on jäljellä

Jos sinulla herää kysymyksiä lipunmyyntiin tai lippukauppaamme liittyen, tai kohtaat jonkin ongelmatilanteen lippujen ostamisessa, otathan yhteyttä lipunmyyntiimme sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info

Lisätietoja lipuista löytyy yläpalkin Liput-osiosta tai suoraan https://vectorama.info/liput

Vectorama 2022 Ouluhallissa 9.-12.6.2022

18.12. 16:00

Vectorama 2022 -tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 9.-12.6.2022 parin virtuaalisen vuoden jälkeen jälleen fyysisenä tapahtumana! Luvassa on neljä päivää lanittamista, kilpailuja ja yhdessä oloa. Tapahtuma on tulevana kesänä uusissa tiloissa ja konepaikkoja on enemmän kuin koskaan aiemmin!

Tapahtuma tullaan järjestämään mahdollisimman koronaturvallisesti ja tulemme noudattamaan tapahtuman aikana voimassa olevia koronarajoituksia. Kannattaa siis varautua, että koronapassia voidaan kysyä, jos rajoitukset tapahtuman aikana sitä vaativat.

Lipunmyynnin avauksesta tiedotamme erikseen, joten seuratkaahan sosiaalista mediaa ja nettisivuja, niin pääsette valitsemaan parhaat konepaikat päältä! Tulemme olemaan yhteydessä henkilöihin, joilla on edellisvuosilta siirrettyjä lippuja.

Pidetään huoli, että ensi kesän parhaat lanit löytyvät Oulusta! Nähdään tapahtumassa!