Uutiset

Vectorama 2022 Ouluhallissa 9.-12.6.2022

18.12. 16:00

Vectorama 2022 -tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 9.-12.6.2022 parin virtuaalisen vuoden jälkeen jälleen fyysisenä tapahtumana! Luvassa on neljä päivää lanittamista, kilpailuja ja yhdessä oloa. Tapahtuma on tulevana kesänä uusissa tiloissa ja konepaikkoja on enemmän kuin koskaan aiemmin!

Tapahtuma tullaan järjestämään mahdollisimman koronaturvallisesti ja tulemme noudattamaan tapahtuman aikana voimassa olevia koronarajoituksia. Kannattaa siis varautua, että koronapassia voidaan kysyä, jos rajoitukset tapahtuman aikana sitä vaativat.

Lipunmyynnin avauksesta tiedotamme erikseen, joten seuratkaahan sosiaalista mediaa ja nettisivuja, niin pääsette valitsemaan parhaat konepaikat päältä! Tulemme olemaan yhteydessä henkilöihin, joilla on edellisvuosilta siirrettyjä lippuja.

Pidetään huoli, että ensi kesän parhaat lanit löytyvät Oulusta! Nähdään tapahtumassa!

Virtuaalirama 11.-13.6.2021

28.03. 14:00

Virtuaalirama on täällä jälleen 11.-13.6.2021.  Tule mukaan Vectoraman Discordissa, Twitchissä ja peliservereillä järjestettävään verkkopelitapahtumaan! Luvassa turnauksia ja muuta kiinnostavaa ohjelmaa. Vastaa kyselyymme ja kerro, mitä se mielenkiintoinen ohjelma on juuri sinulle. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa pian.

Vectoraman järjestäjät päättivät hätistää rotat ja hämähäkinseitit serverihuoneesta, ja järjestää Virtuaalirama-tapahtuman entistä ehompana! Kaikille avoin ja maksuton Virtuaalirama 2021 on online-verkkopelitapahtuma perjantaista sunnuntaihin 11.-13.6.2021. 

Luvassa on rentoa pelailua ja etähengailua yhdessä Vectoraman tyyliin, tuoreita livestreameja, casual-turnauksia sekä muuta kevyttä ja mukavaa kisailua. Minecraft-palvelin pärähtää tulille tapahtuman alkaessa edellisvuoden malliin. Voit liittyä seuraamme koko tapahtuman ajan Discordissa, Twitchissä ja peliservereillä. Tulossa on myös muuta jännää, pysykää kuulolla!

Ohjelmassa on neljä huikeaa matalan kynnyksen casual-turnausta:

 • Counter Strike: Global Offensive by Vectorama
 • League of Legends by Vectorama
 • Overwatch by Suomi Overwatch
 • PUBG by PUBG Finland

Turnauksiin osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumisesta ja palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Kysely

Kerro meille, millainen Virtuaalirama olisi juuri sinun mielestäsi paras! Oletko kuluneen vuoden aikana osallistunut etätapahtumiin? Jos olet, mikä on ollut niiden parasta antia? Jos et, mikä saisi sinut osallistumaan? Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken, ja se on auki 8.4.2021 saakka.

Kysely (Google Forms)

Lisätietoa ja verkkosivut tulossa pian! Palataan ja pelataan!

Vectorama 2021 on peruttu

23.02. 13:07

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että vuoden 2021 Vectorama on vallitsevien koronarajoitteiden vuoksi peruttu. Olemme seuranneet koronaepidemian kehittymistä viime aikoina ja saamiemme tietojen perusteella ei näytä todennäköiseltä, että ensi kesänä epidemiatilanne olisi riittävästi helpottunut tapahtumamme läpiviemiseen.

Emme myöskään halua ottaa riskiä koronaviruksen leviämisestä tapahtumassamme. Noudatamme meille annettuja ohjeistuksia tapahtumien järjestämisen suhteen. Vectoraman kokoinen ja tyyppinen sisätapahtuma olisi tapahtuma-aikaan kesäkuun alussa 2021 vielä liian riskialtis. Päätöksen tapahtuman perumisesta on tehnyt VECTOR-Suomen Verkkopeliyhdistys ry:n hallitus kokouksessaan 22.2.2021.

Päätös tapahtuman perumisesta jo toisena peräkkäisenä vuotena oli erittäin raskas, mutta nykytilanteessa meille ei jäänyt muuta mahdollisuutta. Siirtäkäämme katseemme fyysisen tapahtuman osalta lanivuoteen 2022!

Lippunsa vuoden 2020 tapahtumasta tälle vuodelle siirtäneisiin olemme yhteydessä sähköpostitse jo tänään. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Ongelmatilanteissa laitathan meille sähköpostia osoitteeseen liput[ät]vectorama.info, niin selvitämme asian.

Viime vuonna järjestimme fyysisen tapahtuman sijasta Virtuaalirama-tapahtuman. Selvitämme virtuaalilanien järjestämisen mahdollisuutta tälle kesälle, ja tiedotamme kun tiedämme enemmän.

Järjestyksenvalvojia haetaan ja koulutetaan Vectoramaan

26.01. 09:26

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi Vectorama 2021 -tapahtumaan! Huhtikuussa 2021 pidettävään jv-koulutukseen mahtuu 10 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vectorama järjestetään 10.-13.6.2021 Ouluhallissa.

Jos sinulla on jo jv-lupa, joka on voimassa tapahtuman aikana, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman turvatiimiin. 

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

JV-koulutus

Järjestyksenvalvojien koulutus järjestetään Oulun kamppailuklubilla 10.-24.4.2021 välisinä viikonloppuina. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 6.4.2021 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry[ät]vectorama.info

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat tekemään Vectorama 2021 -tapahtumassa työvuoroja, joista kerrotaan tarkemmin alla kohdassa ”Kurssille osallistumisen ehdot”. Kouluttautuvalle jää itselleen maksettavaksi poliisin jv-korttikulut n. 50€. 

Koulutuksen suoritettuasi saat järjestyksenvalvojan luvan, joka on voimassa viisi vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä pääset heti hankkimaan arvokasta työkokemusta kokeneiden järjestyksenvalvojien opissa tapahtumassamme. Koulutuksen avulla voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista, festareilta ja ravintoloista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on osallistuttava jokaiseen opetuspäivään mainittuina kolmena peräkkäisenä viikonloppuna.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 6.4.2021.

Kellonaika: 10.00-18.00 joka päivä

Päivät: lauantait ja sunnuntait

10.4. la
11.4. su
17.4. la
18.4. su
24.4. la

Koulutus järjestetään Oulun kamppailuklubilla. Kouluttajana toimii  KH-Turva ja Kimmo Kolehmainen.

Järjestyksenvalvojilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä järjestyksenvalvojan työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry korvaa koulutuksen kurssimaksun (250e) työsuoritusta vastaan, joka on laajuudeltaan 4 päivää ja 7,5h/pv Vectorama 2021 -tapahtumassa. Mikäli kurssin suorittaja ei omista syistään suorita näitä vaadittuja vuoroja tapahtumassa, on yhdistyksellä oikeus periä kurssimaksu takaisin. Vectorama ei korvaa poliisin perimiä kortin hankintakuluja, joten kurssin suorittaneelle jää maksettavaksi poliisille kortin hinta (noin 50 euroa). 

Huom! Ilmoitus on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia.

Siinä tapauksessa, että kurssia tai tapahtumaa ei voitaisi epidemiatilanteen takia järjestää, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvatiimiä! Turvatiimin vastuuseen kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2021 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry[ät]vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa järjestyksenvalvojakoulutukseen. Jos sinulla on jo jv-lupa, kerrothan siitä hakemuksessasi.

Lipunmyynnin aloitus viivästyy

22.01. 19:15

Koronatilanne luo tapahtumien järjestämiseen epävarmuutta myös vuodelle 2021. Vectoraman järjestäjät seuraavat jatkuvasti vallitsevia kokoontumisrajoituksia ja koronaepidemian kehitystä. Koronasta johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi vuoden 2021 Vectoraman lipunmyynnin aloitusaikataulu tulee poikkeamaan aikaisemmista vuosista. Tulemmekin lykkäämään tapahtuman lipunmyynnin aloittamista ja ilmoitamme 5.3.2021 lisätietoja asian tiimoilta.

Minecraft: luovuutta ja lohikäärmeitä

08.06. 20:14

Virtuaaliramassa järjestettiin perinteisesti creative modessa pelattava Minecraft-rakennuskilpailu sekä avoin survival-palvelin vapaalle pelaamiselle. Tällä selviytyjien serverillä tehtiin muutama yhteinen seikkailu maailmanlopun meininkeihin lauantaina ja sunnuntaina.

Minecraft-striimeistä huolehti TheNachoFast.

Juhlakissan kodinrakennus

Minecraft-rakennuskilpailussa oli tänä vuonna aiheena ”Juhlakissan kotipuuhat: mitä juhlakissa tekee kotona korona-aikana”. Kilpailu alkoi torstaina 4.6. klo 12 ja se saatiin päätökseen sunnuntaina 7.6. klo 12. Tuomarit tekivät tehtävänsä, ja tässä saapuvat tulokset vielä kerran kuvien kera.

Pieniä rahapalkintoja jaettiin neljälle parhaalle teokselle. Lisäksi annettiin kaksi erityismainintaa.

Palkintosijat

 1. ilerssi, 37 pistettä
 2. xTrueCombos, 34 pistettä
 3. tattiplayer, 33 pistettä
 4. Kilogramme, 30 pistettä

Erityismaininnat

Tilankäyttö: Kilogramme

 • Tuomariston kommentti: Kotoisa ja kompakti, hieno jääkaappimekanismi.

Vuoden 2020 teema ”DENIED”: Lutsi

 • Tuomariston kommentti: Realistinen näkemys juhlakissan kotipuuhista.

Selviytyjät Minecraftissa

Kutsu kävi: klo 17.30 lauantai-iltana lähdettäisiin porukalla Endiin taistelemaan lohikäärmettä vastaan. Reitti Endiin kulki luonnollisesti spawn-alkukodin suihkulähteen läpi alakerrokseen, josta löytyi portaali Endin maille. Matka kuulostaa ehkä synkältä, mutta yhteispelillä synkätkin seikkailut tuovat lämpöä virtuaalimaailmojen keskelle.

Selviytymismoodi on Minecraftissa varsin itsensä selittävä. Kun pamahdat paikalle, päälläsi on vain vaatteet. Spawnin alkukodista lähdettyään seikkailijat rakentavat oman pienen kodin johonkin sopivan oloiseen nurkkaan ja alkavat kerätä resursseja. Hiili on yksi äärimmäisen tärkeä aines alusta lähtien, koska siitä tehdyt soihdut pitävät vihulaiset vähän kauempana.

Survival-palvelin oli auki torstaista 4.6. klo 12.00 sunnuntaihin 7.6. klo 22.00.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempina.

Tervetuloa Virtuaaliramaan!

04.06. 13:30

Virtuaalirama 2020 on alkanut! Tervetuloa kanssamme pelaamaan ja nauttimaan digitaalisesta kulttuurista nämä huikeat neljä päivää 4.-7.6.2020. Tapahtuma pidetään kokonaisuudesaan netissä, ja se on osallistujilleen maksuton.


Turnaukset

Virtuaaliramassa järjestetään turnauksia suosituista peleistä. Kaikki turnaukset ovat matalamman kynnyksen BYOC-turnauksia, ja ne pelataan omalta koneelta kotoa käsin netin välityksellä. Kaikissa turnauksissa on rahapalkintoja!

Ohessa linkit turnausten lisätietoihin ja ilmoittautumisiin. Tarkemmat tiedot aikataulu-sivulla.

Virtuaalirama 2020 CS:GO

 • Pelaajille: Check-in alkaa to 4.6. klo 11.30 ja on auki 24 tuntia, ilmoittautua voi yhä. lmoittautuminen ja check-in sulkeutuvat pe 5.6. klo 11.30.
 • Pelit: perjantaina lohkovaihe, lauantaina pudotuspelejä, sunnuntaina semifinaalit ja finaali.
 • Streamit: Semifinaalit ja finaali Twitch: Myst1s, yhteisöstriimit Toornamentissa listana

Virtuaalirama VALORANT #1 by Leijona Turnaukset

 • Pelaajille: Ilmoittautuminen päättyy ja check-in alkaa to 4.6. klo 14.45, check-in päättyy 15.45.
 • Pelit: torstaina lohkovaihe ja pudotuspelit, perjantaina semifinaalit ja finaali.
 • Streamit: Koko turnaus: Twitch: Leijonaturnaukset

Virtuaalirama VALORANT #2 by Leijona Turnaukset

 • Pelaajille: Ilmoittautuminen päättyy ja check-in alkaa la 6.6. klo 14.45, check-in päättyy 15.45.
 • Pelit: lauantaina lohkovaihe ja pudotuspelit, sunnuntaina semifinaalit ja finaali.
 • Streamit: Koko turnaus: Twitch: Leijonaturnaukset

Virtuaalirama 2020 Overwatch

 • Pelaajille: Ilmoittautuminen päättyy ke 3.6., check-in to 4.6. klo 16.00-18.00.
 • Pelit: torstaina lohkovaihe, perjantaina pudotuspelit ja finaali.
 • Streamit: Koko turnaus: Twitch: Suomi OW sekä SuomiOW2

Virtuaalirama 2020 PUBG Squad by PUBG Finland

 • Pelaajille: Ilmoittautuminen päättyy pe 5.6. klo 12.00. Check-in pe 5.6. klo 16.00-18.00.
 • Pelit: perjantaina group stage, lauantaina finaali.
 • Streamit: Koko turnaus: Twitch: PUBG Finland

Virtuaalirama Minecraft 2020 – Creative-rakennuskilpailu

 • Pelaajille: Ilmoittautua voi vielä kilpailun alettuakin, koko kilpailun ajan, suoraan turnauksen järjestäjälle.
 • Kilpailu on auki koko tapahtuman ajan to 4.6. klo 12.00 – su 7.6. klo 12.00.
 • Streamit: Lähetyksiä sekä creative-kilpailusta että survival-palvelimelta: Twitch: TheNachoFast

Livestream

Kaikista turnauksista tehdään suoria lähetyksiä Twitchiin. Osa turnauksista striimataan kokonaisuudessaan.

Streamit ja lisätiedot 

Tapahtuman aikataulu 

Yhteisöstreamit

Jokainen halukas voi striimata omalla kanavallaan CS:GO-turnauksen lohkovaihetta ja pudotuspelejä. Jos striimaus kiinnostaa, pyydä Vectoraman Discordissa #game-info -kanavalla pääsy striimauskanavalle lisäohjeita varten! Discord: discord.gg/vectorama

Lista kaikista yhteisöstriimeistä Toornamentissa.

Muuta ohjelmaa

Minecraft Survival

Selviytyjien suuri ja mahtava Minecraft-palvelin on pystytetty! Palvelin on auki tästä hetkestä eli 4.6. klo 12.00 eteenpäin aina sunnuntai-iltaan 7.6. klo 22.00 asti. 

Osallistuminen on kaikille avointa ja maksutonta, ainoastaan peli itsessään täytyy olla ostettuna. Voit tulla pelaamaan vaikka kavereiden kanssa. Tähän ei ole erillistä ilmoittautumista, eli sekaan vaan!

Osallistu yhdistämällä Minecraft palvelimelle mine1.vectorama.fi

Palvelimella on aina läsnä myös järjestäjiä.

Minecraft survival - selviytyjien serveri

Pikselit

Olemme pystyttäneet ajanvietteeksi pikselitaidealustan, mihin osallistujat voivat pikseli kerrallaan rakennella hauskoja ja hienoja kuvia.

Säännöt ovat yksinkertaiset: voit piirtää aika lailla mitä tahansa hyvän maun rajoissa, jätä siis pois loukkaava ja alatyylinen materiaali. Jokaisen pikselin asettamisen välissä on 17 sekuntia cooldown-aikaa. 

pikselit.vectorama.fi

VPN ja verkkopelit

Haluatko pelata Virtuaaliramassa vain lähiverkossa pelattavia pelejä? Vectoraman verkkosedät tarjoavat teille siihen mahdollisuuden!

Virtuaaliraman VPN-yhteyttä käyttäen kaikki yhteyden ottaneet ovat kuin yhdessä suuressa LAN-verkossa. Ohjeet sekä asennustiedoston löydät allaolevasta linkistä.

VPN-ohjeet

Yhteistyössä Virtuaaliramassa

Tapahtumaa järjestää Vectorama yhdessä suomalaisten e-urheiluyhteisöjen kanssa.

Leijona Turnaukset

PUBG Finland

Suomi OW

Yhteistyössä ja menossa mukana:

Virtuaalirama ja yhteistyökumppanit logoina

Virtuaaliraman VPN-ohjelma

03.06. 23:33

Haluatko pelata Virtuaaliramassa vain lähiverkossa pelattavia pelejä? Vectoraman verkkosedät tarjoavat teille siihen mahdollisuuden!

Virtuaaliraman VPN-yhteyttä käyttäen kaikki yhteyden ottaneet ovat kuin yhdessä suuressa LAN-verkossa. Ohjeet sekä asennustiedoston löydät allaolevasta linkistä.

https://vectorama.info/opas/vpn/

Virtuaaliramassa pelataan!

13.05. 22:23

Virtuaaliraman turnausinfot ovat pääosin jo saatavilla ja niihin ilmoittautumiset alkavat pian. PUBG-turnauksen ilmoittautumisten ensimmäinen vaihe on jo alkanut! Valtaosaan turnauksista ilmoittautumiset, säännöt ja ohjeet ovat Xerberuksessa. CS:GO:n osalta ilmoittautuminen tehdään Toornamentsissa. Onko oma joukkue jo kasassa?


Tapahtumaa järjestää Vectorama yhdessä suomalaisten e-urheiluyhteisöjen kanssa.

Yhteistyössä ja menossa mukana:

 • Oulun kaupungin nuorisotyö
 • Kemin kaupungin nuorisotyö
 • Rovaniemen nuorisopalvelut
 • Tornion nuorisotoimi
 • Kempeleen nuorisopalvelut

Turnauksista yleisesti

Ilmoittautumiset kaikkiin turnauksiin aukeavat tämän viikon lauantaina 16.5.2020 klo 12.00. Osassa turnauksista otetaan ilmoittautuneista ensimmäisinä mukaan joukkueita, joiden jäsenet ovat ostaneet lippuja Vectorama 2020 -tapahtumaan. Osaan turnauksista on erillinen ennakkoilmoittautuminen tähän liittyen.

Ennakkoilmoittautumisten jälkeen 23.5. aukeaa ilmoittautuminen myös muille joukkueille, mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Luethan huolellisesti tiedot poikkeuksista, sillä eri turnauksissa voi olla erilaisia priorisointeja ja toimintatapoja ilmoittautumisessa.

Etuajo-oikeus turnauksiin osallistumisessa ei vähennä lipun siirto-oikeutta tai vaikuta muutenkaan jo ostetun lipun arvoon. Haluamme tällä tarjota osallistumismahdollisuuden ensiksi niille, jotka olivat jo muutenkin tulossa vuoden 2020 tapahtumaan. Sillä ei ole merkitystä, siirsikö lippunsa seuraavalle vuodelle tai pyysikö rahat takaisin. Mikä tahansa Vectorama 2020 -lippu käy.

Virtuaaliraman turnauksiin osallistuminen on maksutonta. Linkit eri turnausten tarkempiin tietoihin ja ilmoittautumisiin alla.

Kysymyksiä? Hämmennyksiä? Discordissa on apu lähellä: discord.gg/vectorama

TURNAUKSET

Counter Strike: Global Offensive

Virtuaalirama 2020 CS:GO

Palkinnot yhteensä 1450 EUR

64 tiimiä, ilmoittautuneet tiimit otetaan mukaan seuraavasti:
Turnaukseen on varattu 16 joukkuepaikkaa yhteistyössä toimivien nuorisotoimien tiimejä varten, ja loput 48 paikkaa jaetaan ensisijaisesti Vectorama 2020 -tapahtumaan lipun ostaneille. Tämän jälkeen jäljellä olevat turnauspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Turnaus on avoin kaikille suomalaisen pankkitilin omistaville henkilöille palkintorahojen maksuun liittyvistä syistä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Toornamentsissa 16.5.2020 klo 12.00 alkaen. Samaan aikaan voivat ilmoittautua myös sellaiset tiimit, joiden jäsenillä ei ollut 2020-tapahtuman lippua. Tiimit otetaan sisään yllä kuvatussa priorisoidussa järjestyksessä.

Valorant

Virtuaalirama VALORANT by Leijona Turnaukset

Palkinnot julkistetaan myöhemmin.

Valorantissa pelataan kaksi eri turnausta, joihin kumpaankin otetaan 32 tiimiä. Mahdollisuus laajentaa 64 tiimiin, jos ilmoittautuminen täyttyy nopeasti.

Ilmoittautuminen Vectorama 2020 -tapahtuman lipun ostaneille aukeaa 16.5.2020 klo 12.00 erillisillä lomakkeilla, jotka löydät turnausten Xerberus-sivuilta.

23.5.2020 aukeaa ilmoittautuminen kaikille. 

Virtuaalirama VALORANT #1 by Leijona Turnaukset 

Virtuaalirama VALORANT #2 by Leijona Turnaukset 

Overwatch

Virtuaalirama 2020 Overwatch

Palkinnot yhteensä 1200 EUR

32 tiimiä.

Turnaus on avoin kaikille Suomessa asuville. Palkintorahat maksetaan suomalaisille pankkitileille. 

16.5.2020 klo 12.00 aukeaa ilmottautuminen Vectorama 2020 -tapahtuman lipun ostaneille erillisellä lomakkeella

23.5.2020 aukeaa ilmottautuminen kaikille Xerberuksessa

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Virtuaalirama 2020 PUBG Squad by PUBG Finland

Palkinnot yhteensä 800 EUR

32 tiimiä, mahdollisuus laajentaa 64 tiimiin.

Ilmoittautuminen Vectorama 2020 -tapahtuman lipun ostaneille on jo mahdollista ottamalla yhteyden turnauksen järjestäjään. Ohjeet turnausinfo-sivulla Xerberuksessa

Ilmoittautuminen aukeaa kaikille 16.5.2020 Xerberuksessa.

Minecraft

Virtuaalirama Minecraft 2020 – rakennuskilpailu ja survival-palvelin!

Palkinnot yhteensä 200 EUR

Creative-modessa tehtävään rakennuskilpailuun mahtuu 64 osallistujaa. Kilpailu on yksilökilpailu, ja avoin kaikille. Minecraft-kilpailuun ei ole lippuihin perustuvaa ennakkovalintaa.

Kilpailuun osallistumiseen tarvitset vain Java-version Minecraftista, jonka voit ostaa Minecraftin verkkosivuilta

Rakennuksen aihe on myös ajankohtainen: ”Juhlakissan kotipuuhat – mitä Juhlakissa tekee kotona korona-aikana?”

Ilmoittautuminen aukeaa 16.5.2020 klo 12.00 Xerberuksessa

Minecraft-selviytyjille aukeaa myös tapahtuman ajaksi survival-palvelin, johon osallistuakseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Virtuaaliraman turnauksia julki

06.05. 20:42

Virtuaaliraman ensimmäiset turnaukset saapuvat! 4.-7.6.2020 järjestettävän Virtuaaliraman kaikki pelit pelataan etänä omalta koneelta. Tapahtumaa järjestää Vectorama yhdessä suomalaisten e-urheiluyhteisöjen kanssa.

Tapahtumaan ja turnauksiin osallistuminen on maksutonta.

Julkaisemme lähiaikoina turnausten ilmoittautumisohjeet ja säännöt.

Virtuaalirama 2020 CS:GO

64 tiimin suurturnaus, suurempi kuin koskaan aikaisemmin!

Virtuaalirama 2020 Overwatch

32 tiimin turnaus.

Virtuaalirama VALORANT

Ensimmäistä kertaa Vectoramassa: Valorant-turnaus!

Virtuaalirama Minecraft 2020

64 osallistujan rakennuskilpailu tapahtuman ajan. Pelata voi myös kaikille avoimella survival-palvelimella.

Virtuaalirama 2020 PUBG Squad by PUBG Finland

32 joukkueen turnaus, yhteistyössä PUBG Finland.

Mahdolliset kysymykset aiheesta kannattaa laittaa kanavalle #game-info Vectoraman Discordissa: discord.gg/vectorama. Julkaisemme myöhemmin lisätietoja kaikesta.