Uutiset

Minecraft Creative -kilpailun voittajatyöt 2022

11.06. 23:59

Minecraft Creative -rakennuskilpailu on nyt taputeltu ja palkinnot jaettu. Kilpailussa tehtailtiin tällä kertaa rakennelmia musiikkifestivaaleista, joissa Juhlakissa viihtyy. Kaikki sijoittuneet saivat pieniä lahjakortteja Vectoraman kioskille, ja kilpailun voittaja sai lisäksi komean pokaalin.

 1. sija: pyhnalle
 2. sija, jaettu: valeboika1 ja verepro
 3. sija: emmiluut

Onnittelut voittajille! ❤️

1. sija: pyhnalle

2. sija: valeboika1

2. sija: verepro

3 sija: emmiluut

Striimikorneriin haetaan tekijöitä!

17.05. 22:07

Vectoraman Striimikorneri 2022

Skillimyllyprojektiin haetaan 15–29-vuotiaita nuoria rakentamaan Vectoraman Striimikorneria – tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä!

Striimikorneri on fyysinen striimausalue, jossa Vectoraman turnausjärjestäjät sekä kumppanistriimaajat tekevät turnauksista pelistriimejä omiin kanaviinsa, ja striimit näytetään myös Vectoraman Twitch-kanavalla.

Kaikki Vectoraman tehtävät ovat vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. Kaikenlaista muuta kivaa on kuitenkin tiedossa järkkäämiseen osallistuville!

Lue lisää Vectoraman järjestämisestä Rekry-sivulta ja Rekry 2022 -postauksesta.

Mitä tehdään…

Ennen turnauksia?

 • Rakennetaan Striimikornerin fyysiset puitteet eli striimauspisteet
 • Markkinoidaan turnauksia lanittajille tapahtuman sisäisen viestinnän avulla
 • Yhteensovitetaan suunnitellut turnaukset sisällöntuottajien ja muiden tuotannon tiimien kanssa

Turnauksien aikana?

 • Turnauksen tuomarointia
 • Asiakaspalvelua lanittajlle
 • Turnauksen juoksutus johon lukeutuu mm. aikataulujen ja tulosten päivittäminen

Lähetä avoin hakemus 31.5.2022 mennessä: rekry@vectorama.info

Kerro hakemuksessa vähintään nimesi, ikäsi ja että haet Striimikorneriin! Voit kertoa myös, millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat.

Vapaaehtoishaku Vectoramaan 2022

29.03. 12:00

Vectorama hakee innokkaita vapaaehtoisia kesän tapahtumaan! Tule sinäkin osaksi mainiota porukkaa, jolta syntyvät tämän kesän parhaat lanit.

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä. Kaikki tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.

Pidämme järjestäjistämme hyvää huolta. Vapaaehtoiset saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada työtodistus. Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa.

Alla on listattuna kaikki tekijöitä tarvitsevat tiimit lyhyin kuvauksin osaamistoiveista. Kuhunkin on myös linkattu kyseisen tiimin esittely tällä sivustolla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerro hakemuksessa vähintään nimesi, ikäsi ja mihin tehtäviin/tiimiin haet. Kannattaa kertoa myös hieman omasta osaamisesta. Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys.

Jos olet kiinnostunut jostain muusta kuin alla mainituista tehtävistä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus toiveistasi ja osaamisestasi osoitteeseen rekry@vectorama.info.

Kurkkaathan myös Vectoraman rekrysivun. Tervetuloa mukaan!

Tekijöiden tarpeet tiimeittäin

Buildi

Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen

 • Useita henkilöitä
 • Tomeria ja vastuuntuntoisia tekijöitä, normaali fyysinen peruskunto auttaa tehtävien hoitamista
 • Tehtäviin kuuluvat tapahtuman rakentaminen ja purkaminen, sekä mahdolliset avustavat tehtävät tapahtuman aikana.

Sähkö

Sähkönjakelu tapahtumassa

 • Pari paikkaa auki
 • Tomeria ja vastuuntuntoisia tekijöitä
 • Perustason päässälaskutaito on hyödyksi
 • Auttaa, jos ymmärtää jotain sähköstä, mutta ei pakollista
 • Tehtäviin kuuluvat tapahtuman sähköjen vetäminen ja muut sähkönjakeluun liittyvät tehtävät. 
 • Tehtävät painottuvat tapahtuman rakentamisen ja purun ajalle. 

Muonitus

Järjestäjien ruokailu

 • Useita henkilöitä 
 • Hygieniapassi on eduksi, mutta ei pakollinen
 • Työtehtäviin kuuluvat järjestäjien ruokailujen ja taukotilan osalta ruoanlaitto ja tiskaus

Info

Lipunmyynti ja infotiski

 • Useita henkilöitä
 • Tehtävät sisältävät kaikkea lipunmyynnistä ja badgejen jaosta muuhun aspaan kuten taksin soittamisiin, tiedonhakutehtäviin, printtaamiseen yms toimistotyöskentelyyn
 • Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä

Turvallisuus

Järjestyksenvalvonta

 • Useita henkilöitä
 • Järjestyksenvalvojakortti oltava voimassa tapahtuman aikana. 
 • Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä
 • Voit käydä jv-koulutuksen missä tahansa ja Vectorama osallistuu kuluihin

Game

Peliohjelma

 • Useita henkilöitä
 • Yksi johtotason vastuutehtävä
 • Turnausadmineja: SEUL ry:n tuomarikortti on eduksi, mutta ei pakollinen

Ensiapu

Päivystäminen ensiapupisteellä

HR

Henkilöstön vastaanotto ja ohjaus

 • 1-2 henkilöä
 • Häirintäyhdyshenkilö ja/tai HR-apupäivystäjä
 • Häirintäyhdyshenkilökokemus joko pakollinen tai hyödyksi riippuen tehtävästä

Stream

Tapahtuman stream-tuotanto

 • 4 henkilöä
 • Kaikenlaisia eri tehtäviä tarjolla: Juontaja, kuvamiksaaja, äänimiksaaja ja stagehand

Järjestyksenvalvojaksi Vectoramaan

24.03. 18:41

Vectorama etsii innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi Vectorama 2022 -tapahtumaan! Vectorama järjestetään 9.-12.6.2022 Ouluhallissa.

Järjestyksenvalvojilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä järjestyksenvalvojan työ on ensisijassa asiakaspalvelua. Varsinaista työkokemusta järjestyksenvalvonnasta ei tarvitse olla – sitä saa meiltä!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

Emme ole järjestämässä erillistä jv-koulutusta tällä kertaa. Sen sijaan voit käydä koulutuksen missä vain ja Vectorama osallistuu kuluihin. Mikäli sinulla on sopiva kurssi kiikareissa, otathan yhteyttä. Olemme saaneet paljon hakemuksia kurssilaisilta, ja tällä erää kurssien maksusitoumusten maksimimäärä on täynnä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut meille järjestyksenvalvojaksi, jos sinulta löytyy jo järjestyksenvalvojakortti.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvatiimiä! Turvatiimin vastuuseen kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2021 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa järjestyksenvalvojaksi.

Turvallisuustiimin esittely

Ensiaputiimiin Vectoramaan

19.03. 11:03
Kuvassa teksti: Ensiaputiimin rekry ja EA-koulutus.

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia ensiaputiimiin Vectorama 2022 -tapahtumaan! Toukokuussa 2022 pidettävään EA-koulutukseen mahtuu 15 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vectorama järjestetään 9.–12.6.2022 Ouluhallissa. Tämän lisäksi ensiapu päivystää tapahtuman kasauksen aikana ma-ke 6.–8.6. sekä tapahtuman jälkeen purussa su-ma 12.–13.6.

Jos sinulla on jo EA1- tai E2-kortti, joka on voimassa tapahtuman aikana, tai vastaavat tiedot ammattisi kautta, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman ensiaputiimiin. 

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

EA-koulutus

Ensiapukoulutus järjestetään yhdistelmäkurssina. Teoriaosuus tehdään omatoimisesti ja sen tulee olla suoritettuna ennen lähiopetuspäivää 28.5.2022. Lähiopetus tapahtuu SPR:n koulutustiloissa Oulussa. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 4.4.2022 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat tekemään Vectorama 2022 -tapahtumassa työvuoroja, joista kerrotaan tarkemmin alla kohdassa ”Kurssille osallistumisen ehdot”.

Koulutuksen suoritettuasi saat EA1-kortin, joka on voimassa kolme vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä saat hyvää päivystyskokemusta kokeneempien tiimiläisten kanssa ja voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on suoritettava teoriaosuus (8 oppituntia) verkossa ennen lähiopetuspäivää sekä osallistuttava lähiopetuspäivään la 28.5.2022 klo 8.30-16.00 Oulussa.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2022.

Ensiavun antajilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ensiaputiimissä työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry korvaa koulutuksen kurssimaksun (200 €) työsuoritusta vastaan, joka on laajuudeltaan 32 h sijoittuen maanantain 6.6. ja maanantain 13.6. välille Vectorama 2022 -tapahtumassa. Mikäli kurssin suorittaja ei omista syistään suorita näitä vaadittuja vuoroja tapahtumassa, on yhdistyksellä oikeus periä kurssimaksu takaisin. 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia.

Siinä tapauksessa, että kurssia tai tapahtumaa ei voitaisi pandemiatilanteen takia järjestää, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman ensiavun antajana…

… olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista ensiaputiimiä! Tiimin vastuuseen kuuluu huolehtia järjestäjien ja osallistujien hyvinvoinnista tapahtuman aikana.

… pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.

… olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. 

Tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2022 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Ensiaputiimin tiimiesittely

Vectorama 2022 lipunmyynnin aikataulu

24.02. 15:03

Vectorama 2022 -tapahtuman lipunmyynti avautuu 17.3.2022 klo 18:00.

Lippukaupan osoite ja lipunmyynnin tarkempi aikataulu päivitetään yläpalkista löytyvälle Liput-sivulle ennen lipunmyynnin avautumista.

Vuosina 2013 – 2019 konepaikkaliput on myyty loppuun jo ennen tapahtumaa, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaathan lippusi ennakkoon! 

Lippujen tyypit ja hinnat 2022

Kaikki ennakkoon myytävät liput ovat voimassa koko tapahtuman ajan torstaista sunnuntaihin 9.12.6.2022.

 • Premium-konepaikat:
  • 120 €
  • Minimiostos 5 paikkaa per ryhmä
 • Pro-konepaikat:
  • 14 kpl: 60 €
  • 59 kpl: 56 €
  • 10→ kpl: 52 €
 • Normaalit konepaikat:
  • 14 kpl: 44 €
  • 59 kpl: 41 €
  • 10→ kpl: 38 €
 • Forever Alone: 38 €
 • Konepaikaton lippu, to–su: 20 €
 • Vierailijalippu: Ilmainen
  • pe ja la klo 14-20
  • pääsy pärinäareenalle
 • Konepaikkalippu ovelta
  • Normaali: 50 €
  • Pro: 70 €
  • Myydään, mikäli paikkoja on jäljellä

Jos sinulla herää kysymyksiä lipunmyyntiin tai lippukauppaamme liittyen, tai kohtaat jonkin ongelmatilanteen lippujen ostamisessa, otathan yhteyttä lipunmyyntiimme sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info

Lisätietoja lipuista löytyy yläpalkin Liput-osiosta tai suoraan https://vectorama.info/liput

Vectorama 2022 Ouluhallissa 9.-12.6.2022

18.12. 16:00

Vectorama 2022 -tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 9.-12.6.2022 parin virtuaalisen vuoden jälkeen jälleen fyysisenä tapahtumana! Luvassa on neljä päivää lanittamista, kilpailuja ja yhdessä oloa. Tapahtuma on tulevana kesänä uusissa tiloissa ja konepaikkoja on enemmän kuin koskaan aiemmin!

Tapahtuma tullaan järjestämään mahdollisimman koronaturvallisesti ja tulemme noudattamaan tapahtuman aikana voimassa olevia koronarajoituksia. Kannattaa siis varautua, että koronapassia voidaan kysyä, jos rajoitukset tapahtuman aikana sitä vaativat.

Lipunmyynnin avauksesta tiedotamme erikseen, joten seuratkaahan sosiaalista mediaa ja nettisivuja, niin pääsette valitsemaan parhaat konepaikat päältä! Tulemme olemaan yhteydessä henkilöihin, joilla on edellisvuosilta siirrettyjä lippuja.

Pidetään huoli, että ensi kesän parhaat lanit löytyvät Oulusta! Nähdään tapahtumassa!

Virtuaalirama 11.-13.6.2021

28.03. 14:00

Virtuaalirama on täällä jälleen 11.-13.6.2021.  Tule mukaan Vectoraman Discordissa, Twitchissä ja peliservereillä järjestettävään verkkopelitapahtumaan! Luvassa turnauksia ja muuta kiinnostavaa ohjelmaa. Vastaa kyselyymme ja kerro, mitä se mielenkiintoinen ohjelma on juuri sinulle. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa pian.

Vectoraman järjestäjät päättivät hätistää rotat ja hämähäkinseitit serverihuoneesta, ja järjestää Virtuaalirama-tapahtuman entistä ehompana! Kaikille avoin ja maksuton Virtuaalirama 2021 on online-verkkopelitapahtuma perjantaista sunnuntaihin 11.-13.6.2021. 

Luvassa on rentoa pelailua ja etähengailua yhdessä Vectoraman tyyliin, tuoreita livestreameja, casual-turnauksia sekä muuta kevyttä ja mukavaa kisailua. Minecraft-palvelin pärähtää tulille tapahtuman alkaessa edellisvuoden malliin. Voit liittyä seuraamme koko tapahtuman ajan Discordissa, Twitchissä ja peliservereillä. Tulossa on myös muuta jännää, pysykää kuulolla!

Ohjelmassa on neljä huikeaa matalan kynnyksen casual-turnausta:

 • Counter Strike: Global Offensive by Vectorama
 • League of Legends by Vectorama
 • Overwatch by Suomi Overwatch
 • PUBG by PUBG Finland

Turnauksiin osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumisesta ja palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Kysely

Kerro meille, millainen Virtuaalirama olisi juuri sinun mielestäsi paras! Oletko kuluneen vuoden aikana osallistunut etätapahtumiin? Jos olet, mikä on ollut niiden parasta antia? Jos et, mikä saisi sinut osallistumaan? Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken, ja se on auki 8.4.2021 saakka.

Kysely (Google Forms)

Lisätietoa ja verkkosivut tulossa pian! Palataan ja pelataan!

Vectorama 2021 on peruttu

23.02. 13:07

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että vuoden 2021 Vectorama on vallitsevien koronarajoitteiden vuoksi peruttu. Olemme seuranneet koronaepidemian kehittymistä viime aikoina ja saamiemme tietojen perusteella ei näytä todennäköiseltä, että ensi kesänä epidemiatilanne olisi riittävästi helpottunut tapahtumamme läpiviemiseen.

Emme myöskään halua ottaa riskiä koronaviruksen leviämisestä tapahtumassamme. Noudatamme meille annettuja ohjeistuksia tapahtumien järjestämisen suhteen. Vectoraman kokoinen ja tyyppinen sisätapahtuma olisi tapahtuma-aikaan kesäkuun alussa 2021 vielä liian riskialtis. Päätöksen tapahtuman perumisesta on tehnyt VECTOR-Suomen Verkkopeliyhdistys ry:n hallitus kokouksessaan 22.2.2021.

Päätös tapahtuman perumisesta jo toisena peräkkäisenä vuotena oli erittäin raskas, mutta nykytilanteessa meille ei jäänyt muuta mahdollisuutta. Siirtäkäämme katseemme fyysisen tapahtuman osalta lanivuoteen 2022!

Lippunsa vuoden 2020 tapahtumasta tälle vuodelle siirtäneisiin olemme yhteydessä sähköpostitse jo tänään. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Ongelmatilanteissa laitathan meille sähköpostia osoitteeseen liput[ät]vectorama.info, niin selvitämme asian.

Viime vuonna järjestimme fyysisen tapahtuman sijasta Virtuaalirama-tapahtuman. Selvitämme virtuaalilanien järjestämisen mahdollisuutta tälle kesälle, ja tiedotamme kun tiedämme enemmän.

Järjestyksenvalvojia haetaan ja koulutetaan Vectoramaan

26.01. 09:26

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi Vectorama 2021 -tapahtumaan! Huhtikuussa 2021 pidettävään jv-koulutukseen mahtuu 10 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vectorama järjestetään 10.-13.6.2021 Ouluhallissa.

Jos sinulla on jo jv-lupa, joka on voimassa tapahtuman aikana, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman turvatiimiin. 

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

JV-koulutus

Järjestyksenvalvojien koulutus järjestetään Oulun kamppailuklubilla 10.-24.4.2021 välisinä viikonloppuina. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 6.4.2021 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry[ät]vectorama.info

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat tekemään Vectorama 2021 -tapahtumassa työvuoroja, joista kerrotaan tarkemmin alla kohdassa ”Kurssille osallistumisen ehdot”. Kouluttautuvalle jää itselleen maksettavaksi poliisin jv-korttikulut n. 50€. 

Koulutuksen suoritettuasi saat järjestyksenvalvojan luvan, joka on voimassa viisi vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä pääset heti hankkimaan arvokasta työkokemusta kokeneiden järjestyksenvalvojien opissa tapahtumassamme. Koulutuksen avulla voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista, festareilta ja ravintoloista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on osallistuttava jokaiseen opetuspäivään mainittuina kolmena peräkkäisenä viikonloppuna.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 6.4.2021.

Kellonaika: 10.00-18.00 joka päivä

Päivät: lauantait ja sunnuntait

10.4. la
11.4. su
17.4. la
18.4. su
24.4. la

Koulutus järjestetään Oulun kamppailuklubilla. Kouluttajana toimii  KH-Turva ja Kimmo Kolehmainen.

Järjestyksenvalvojilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä järjestyksenvalvojan työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry korvaa koulutuksen kurssimaksun (250e) työsuoritusta vastaan, joka on laajuudeltaan 4 päivää ja 7,5h/pv Vectorama 2021 -tapahtumassa. Mikäli kurssin suorittaja ei omista syistään suorita näitä vaadittuja vuoroja tapahtumassa, on yhdistyksellä oikeus periä kurssimaksu takaisin. Vectorama ei korvaa poliisin perimiä kortin hankintakuluja, joten kurssin suorittaneelle jää maksettavaksi poliisille kortin hinta (noin 50 euroa). 

Huom! Ilmoitus on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia.

Siinä tapauksessa, että kurssia tai tapahtumaa ei voitaisi epidemiatilanteen takia järjestää, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvatiimiä! Turvatiimin vastuuseen kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2021 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry[ät]vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa järjestyksenvalvojakoulutukseen. Jos sinulla on jo jv-lupa, kerrothan siitä hakemuksessasi.