Uutiset

Vectorama järjestää maksuttoman ensiapukoulutuksen!

07.02. 15:16

Haluatko mukaan Pohjois-Suomen suurimman pelitapahtuman ensiaputiimiin, mutta osaat lähinnä laittaa laastarin tai puhaltaa pipiin?

Ei hätää, sillä tänäkin vuonna Vectorama kouluttaa ensiaputiimiinsä uusia käsiä! Saat ammattitaitoisen kahden päivän koulutuksen, jonka aikana opit tärkeitä ensiaputaitoja ja pääset tutustumaan tuleviin tiimiläisiisi. Ja mikä parasta, se on sinulle täysin ilmaista! Vaadimme osallistujilta vain toimimista Vectoraman ensiaputiimissä vuoden 2024 tapahtumassa.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen rekry@vectorama.info. Mainitse hakemuksessasi tahtovasi ensiaputiimiin ja tarvitsevasi koulutuksen, niin lisäämme sinut listalle. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin lähikoulutuspäivät ovat 18. ja 19. toukokuuta Oulussa. Ilmotautuminen huhtikuun loppuun mennessä.

Tervetuloa 🙂

Jos sinulla on jo EA-kortti, voit hakea suoraan ensiaputiimiin lähettämällä avoimen hakemuksen samaan sähköpostiin.

Kysely! Mitä ensi kesän turnauksissa pelataan?

07.02. 13:57

Mitä pelejä vuoden 2024 Vectoraman turnauksissa pitäisi pelata? Juhlakissa ja Game-tiimi haluaisivat kuulla juuri sinun mielipiteesi! 😸 🎮

Järjestämme kyselyn, jossa voit vaikuttaa kesän tuleviin turnauksiin JA voittaa itsellesi sekä kaverille konepaikkaliput Pohjois-Suomen parhaille pelifestareille Vectoramaan 6.-9.6.2024.

Lyhyeen kyselyyn vastanneista arvotaan yhdelle onnekkaalle voittajalle kaksi konepaikkaa. Arvontaan voi osallistua 4.3.2024 asti. Jos haluat osallistua arvontaan, jätäthän meille kyselyn yhteydessä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Keräämme vastauksia myös arvonta-ajan päättymisen jälkeen, mutta 4.3. jälkeen tulleet vastaukset eivät osallistu arvontaan.

Vaikka onnetar ei suosisikaan sinua, muistathan konepaikkalippujen alennusmyynnin? 👀 Ale päättyy aivan pian, toimi siis nopeasti!

Talvialennushinnat 7.1.–15.2.2024

Lipunmyynti ja lisätietoja Liput-sivulla

Vectorama on Non-Toxic!

14.06. 18:56

Yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa

Vectorama on tehnyt tiivistä yhteistyötä valtakunnallisen Non-Toxic – Syrjimätön pelikulttuuri -hankkeen kanssa jo useita vuosia. Tämän yhteistyön hedelmänä on syntynyt Vectoraman oma yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma. Suunnitelmaa valmistelemassa oli mukana nippu Vectoraman järjestäjiä, ja suunnittelu perustui aiemmin keväällä teetätetyn kyselyn vastausten pohjalta. 

Suunnitelman myötä Vectorama sai Non-toxic sertifikaatin osoituksena siitä, että tapahtumaamme ovat kaikki tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat, ja että teemme aktiivisesti työtä edistääksemme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa paitsi tapahtumassamme niin myös koko suomalaisessa pelikulttuurissa.

Mikä ihmeen häyh?

Keväällä toteutettiin Non-toxicin ja suomalaisten verkkopelitapahtumien yhteinen häirintäyhdyshenkilökoulutus. Koulutuksen tavoitteena on antaa kelle tahansa työkalut ja osaaminen toimia häirintätilanteissa, jotta tilanteet pystytään purkamaan ja kaikille jää parempi mieli – ja ehkä samalla myös opitaan jotain! 

Näin ollen tapahtumassamme onkin koko liuta näitä “häyhejä” järjestäjien seassa, ja heihin saa tarvittaessa yhteyden esimerkiksi Discordissa lähettämällä “Häirintäyhdyshenkilö”-roolin omaaville yksityisviestiä, tai ottamalla yhteyttä tapahtuman infoon tai järjestyksenvalvojaan.

Parempaa lanikulttuuria tänään ja huomenna

Emme kuitenkaan jätä asiaa tähän. Tähtäämme jatkossakin parantamaan kaikkien oloja. Aiomme palata vuosittain suunnitelmamme pariin, ja tulemme järjestämään uusia kyselyitä muutaman vuoden välein. 

Kyselyt ovat elintärkeä työkalu kartoittamaan teidän, rakkaiden kävijöidemme, näkemystä tapahtumastamme. Niiden avulla saamme – luonnollisesti anonyyminä – myös kuulla teidän kokemuksianne, niin hyviä kuin huonojakin. 

Tervetuloa siis tapahtumaamme, tehdään yhdessä pelaamisesta mukavampaa kaikille!

Hei striimaaja!

24.04. 16:33

Haluaisitko päästä striimaamaan Pohjois-Suomen suurimmille pelifestareille? Vectoraman Striimikorneri 2023 hakee striimaajia mukaan tapahtumaan 15.6.-18.6.2023 Oulussa!

Olitpa sitten vasta aloittanut tai jo kokenut konkari Kemijärveltä, Hangosta tai jostain sieltä väliltä, voit hakea mukaan Striimikorneriin avoimessa haussa!

Haluatko mukaan? Lue lisää ja täytä hakemus viimeistään 14.5.2023 osoitteessa dy.fi/q8u

Sisällön vaatimukset

 • Hakijoiden sisällön tulee olla asiallista ja noudattaa turvallisen tilan periaatteita sekä yleisiä tapahtuman sääntöjä.
 • Sisältö tulee pitää perheystävällisenä. Puutumme epäsoveliaaseen sisältöön.
 • Emme hyväksy uhkapelejä tai energiajuomien mainostusta tapahtumassa sisällöntuottajilta.

Käytännön asiat

Laitteet

Striimaajille on käytettävissä Striimikornerin tietokone, kaksi (2) näyttöä, RØDEn mikki sekä kuulokkeet.

Suosittelemme, että jokainen striimaaja tuo hygieniasyistä mukanaan omat oheislaitteensa (hiiri ja näppäimistö).

Halutessasi voit tuoda kokonaan oman laitteistosi.

Vuorot

Haun kautta valitut striimaajat pääsevät kiertävin vuoroin Striimikorneriin yhtenä tai useampana päivänä. Striimivuorojen slotit on suunniteltu seuraavasti:

 • To 15.6 välillä 17-23, yhden vuoroslotin pituus noin 2h
 • Pe 16.6 välillä 17-23, yhden vuoroslotin pituus noin 2h
 • La 17.6 välillä 14-23, yhden vuoroslotin pituus noin 2-3h

Vuorosloteista pidetään valittujen striimajien kesken kysely, jonka toiveiden perusteella vuorot jaetaan.

Striimikorneriin valitut striimaajat saavat lisäksi:

 • Pääsyn Striimikornerin Loungeen, jossa voi rentoutua ja oleskella striimaamisen välissä
 • Oikeuden hyödyntää järjestäjien ruokailua, majoituksia ja muita myöhemmin tarkennettavia etuja sinä päivänä, kun on striimausvuorossa

Järjestyksenvalvojia haetaan Vectoramaan 2023

03.04. 08:38

Vectorama etsii innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi ja kulunvalvojiksi Vectorama 2023 -tapahtumaan! Turvallisuustiimi huolehtii tapahtuman kulunvalvonnasta ja yleisestä tapahtumaturvallisuudesta. Vectorama järjestetään 15.–18.6.2023 Ouluhallissa.

Järjestyksenvalvojilla on JV-kortti oltava voimassa. Kokemusta työstä ei vaadita, sitä saa meiltä! Kaikki alan konkareista vasta kurssin käyneisiin tulokkaisiin ovat tervetulleita mukaan porukkaan.

Tiimiin haetaan myös tarkkaavaisia ja asiapaspalvelutaitoisia vapaaehtoisia tekemään kulunvalvontaa sekä muita avustavia tehtäviä. Tähän tehtävään ei tarvita JV-korttia. Mainitsethan hakemuksessasi, jos haet kulunvalvojaksi ilman JV-korttia.

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. Etuihin kuuluu myös oma konepaikka tapahtumasta järjestäjien alueelta.

Järjestyksenvalvojilta ja kulunvalvojilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työ on ensisijaisesti asiakaspalvelua.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvallisuustiimiä! Turvan vastuisiin kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainiosta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2023 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, kumpaan tehtävään haet: järjestyksenvalvoja / kulunvalvoja.

Muonitustiimiin Vectoramaan 2023

30.03. 01:19

Järjestäjiä täytyy ruokkia tapahtuman aikana, muuten ei tule mistään mitään. Vectoraman ikioma muonitustiimi hakee ahkeria, iloisia ja asiakaspalvelutaitoisia vapaaehtoisia vuoden 2023 tapahtumaan!

Muonituksen tehtävänä on tapahtuman järjestäjien yhteisen ruokailun ja taukotilan antimien valmistelu ja tarjolle laittaminen. Vectorama järjestetään Ouluhallissa 15.–18. kesäkuuta 2023.

Tehtäviä on monenlaisia aina ruoanlaitosta siivoiluun ja tarjoiluun. Hygieniapassi on suositeltava mutta ei pakollinen. Aiempi kokemus on hyödyksi tehtävissä, mutta ei pakollista. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, eli mukaan vain!

Lue lisää muonitustiimistä: Tiimiesittelyt / Muonitus

Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme kuitenkin huolen talkoolaisistamme: järjestäjät saavat mm. oman konepaikan, lämpimän ruuan joka päivä, paikan missä levähtää sekä hienon tapahtumapaidan.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot mitä osaat ja mitä tehtäviä haet. Kerro myös kaikki sellainen työ- tai harrastekokemus, josta voi olla hyötyä tehtävien tekemisessä. Hakemukset sekä mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info.

Hae mukaan vapaaehtoiseksi 2023

14.03. 13:28

Vectorama hakee jälleen innokkaita vapaaehtoisia kesän tapahtumaan! Tule sinäkin osaksi mainiota porukkaa, jolla syntyy tämän kesän parhaat lanit 🤩 Tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 15.–18.6.2023.

Touhua riittää – hae mukaan!

Tarjolla on runsaasti erilaisia tehtäviä. Toiveet ja vaatimukset osaamisesta vaihtelevat riippuen tehtävistä. Ainoa yhteinen vaatimus järjestäjäksi hakevilla on vähintään 18 vuoden ikä.

Kaikista tiimeistä löytyy tekemistä kaiken tasoisille tekijöille aina ensikertalaisista ammattitasoisiin osaajiin. Perehdytämme kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä sekä tapahtumaorganisaation työkaluihin ja toimintaan.

Entä jos en vielä osaa?

Ei huolta, sillä saat alkuperehdytyksen ja opastusta kaikkiin tehtäviisi. Neuvoa, suuntaa ja näkemystä voi aina kysyä omalta tiiminvetäjältä tai muilta järjestäjiltä.

Osaan tehtävistä vaaditaan tai suositellaan tiettyjä lupia, kuten JV-kortti tai EA-kortti. Tällaisia varten tarjoamme mahdollisuuksien mukaan koulutuksia.

Tällä hetkellä on tarjolla ensiaputiimin järjestämä ensiapukoulutus. Lue lisää ja hae mukaan:

Kurkkaathan myös Vectoraman rekrysivun sekä Tiimiesittelyt.

Yhdistävä tekijä = hyvä fiilis

Vectoraman järjestäjinä on luonnollisesti paljon verkkopelaajia, IT-osaajia ja muuta tietotekniikasta kiinnostunutta väkeä. Kumppaneinamme toimii mielenkiintoisia teknologian ja pelialan yrityksiä. Järjestäjänä voit löytää kauttamme ystäviä, saada työkokemusta, kokeilla uusia juttuja ja verkostoitua samoista asioista kiinnostuneiden harrastajien ja ammattilaisten kanssa.

Tietotekninen kiinnostus tai peliharrastus eivät ole välttämättömiä järjestäjälle. Vectoramassa tapaa laidasta laitaan erilaisia ihmisiä lukemattomista eri taustoista ja ammattikunnista. Meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus ja halu luoda yhteisillä taidoillamme huikea tapahtuma ja siten tarjota ikimuistoisia kokemuksia kaikille osallistujille. ✨

Kehitämme aktiivisesti Vectoramaa ja pyrimme tekemään myös sen järjestämisestä sujuvaa ja mukavaa kaikille. Yhteistuumin löydämmekin toimivia käytäntöjä, työkaluja ja toimintamalleja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Järjestäjänä voit halutessasi mm. ideoida, ehdottaa ja toteuttaa itseäsi kiinnostavia ja tapahtumalle käyttökelpoisia projekteja, joita organisaatio tukee mahdollisuuksien mukaan.

Oma konepaikka ja muita mukavuuksia

☕️ Pidämme järjestäjistämme hyvää huolta. Vapaaehtoiset saavat itselleen upean järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat tarjoiluineen sekä oman konepaikan järjestäjien alueelta. 

📑 Tehtävistä on mahdollista saada työtodistus. Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa.

🎓 Huomio, opiskelijat: Meille voi hakea myös työssäoppimaan! Kysy lisää sähköpostitse: rekry@vectorama.info

⬇️ Alla on listattuina kaikki tekijöitä tarvitsevat tiimit sekä lyhyet kuvaukset osaamistoiveista. Kannattaa lukea myös otsikon linkistä tiimin esittely. Kysy rohkeasti jos jokin askarruttaa.

Miten pääsen mukaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info.

Kerro hakemuksessa vähintään nimesi, ikäsi ja mihin tehtäviin/tiimiin haet. Kannattaa kertoa myös hieman omasta osaamisesta ja kiinnostuksista.

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä.


Tekijöiden tarve tiimeittäin

Game

Tiimin tehtävät: Peliohjelman ja turnauksien järjestäminen.

Haetaan useita henkilöitä eri hommiin:

 • Turnausadmineja:
  • Erityisesti Valorant, Fortnite, LOL, Smash Bros. Ultimate ja Overwatch 2-pelien tuntijoita haetaan.
  • Muistakin peleistä ja yleisesti jonkinlaisesta pelikokemuksesta on apua – ei tarvitse olla pro tai aiempaa kokemusta turnausten järjestämisestä!
  • SEUL ry:n tuomarikortti on eduksi, mutta ei pakollinen.
 • Striimikorneriin sisällöntuotannon avustaja:
  • Kiinnostuksesta av-tekniikkaan tai kokemus- tai harrastuspohjasta hyötyä, mutta ilman mitään edellämainituista pärjää myös hyvin – tarvittavat taidot opetetaan.
 • Kukaan ei jää hommiensa kanssa yksin. Niin oma tiimi kuin koko järjestäjäporukka ovat mukavia ja auttavia, ja ehkä tiiminkin kesken pääsisi mittelemään taitojaan…
 • Monenlaista tekemistä: Pelkästään yhtä peliä ei ole pakko olla järkkäämässä, vaan kiinnostavia hommia riittää varmasti jokaiselle. Eniten kaivataan halua ja intoa olla mukana järkkäämässä!

HR

Tiimin tehtävät: Henkilöstön vastaanotto ja ohjaus, häirintäyhdyshenkilöt.

Haetaan 2-3 henkilöä:

 • Vastuutehtävä: 1 henkilö tarvitaan vastuutehtävään organisoimaan henkilöstöön liittyviä asioita
 • Avustajia: 1-2 henkilöä avustaviin tehtäviin ja häirintäyhdyshenkilöiksi

HUOM: Häirintäyhdyshenkilökokemus joko pakollinen tai hyödyksi riippuen tehtävästä.

Info

Tiimin tehtävät: Lipunmyynti ja infotiski.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Tehtävät sisältävät kaikkea lipunmyynnistä ja kulkukorttien jaosta muuhun aspaan kuten kysymyksiin vastailuun, tiedonhakutehtäviin, printtaamiseen yms toimistotyöskentelyyn
 • Ominaisuudet: Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä
 • Aiempaa kokemusta ei vaadita, vaikka siitä on apua tehtävissä.
 • Info on mainio paikka tutustua tapahtuman toimintaan, sillä info koskettaa tavalla tai toisella kaikkea mitä tapahtumassa tehdään.

Live

Tiimin tehtävät: Huikeiden audiovisuaalisten kokemusten tarjoilu live-lavalta, ulkopelit ja hassut kilpailut.

Haetaan 3-4 henkilöä:

 • Liven tehtävät sisältävät lavan rakentamisen, AV-tekniikan käyttöönoton ja tapahtuman aikaisen shown pyörittämisen. Järjestämme myös kilpailuja sekä pikkupelejä ulkona ja sisällä.
 • Ei vaadi aikasempaa kokemusta tekniikasta, opastamme laitteiden käytön!
 • Livelavan toiminta: Hoidat tapahtumassa mm. kisoja, musiikkia ja kuulutuksia.
 • Voi lähteä luovaksi: Livessä voit toteuttaa omia taiteellisia visioitasi.

Muonitus

Tiimin tehtävät: Järjestäjien ruokailun valmistelu, taukohuoneen ylläpito ja tiskaus.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Hygieniapassi on eduksi, mutta ei pakollinen
 • Kokemus ravintola- tai kahvilatyöstä on hyödyksi tehtävissä, mutta ei välttämätöntä.
 • Mukaan vain!
 • Muonitustiimin oma rekrypostaus

Turvallisuus

Tiimin tehtävät: Järjestyksenvalvonta ja kulunvalvonta.

Haetaan useita henkilöitä:

 • Järjestyksenvalvojilla on oltava JV-kortti voimassa tapahtuman aikana.
 • Kulunvalvontaan haetaan skarppeja ja asiakaspalvelutaitoisia henkilöitä (tähän ei tarvita jv-korttia)
 • Ominaisuudet: Asiakaspalvelutaitoisia, täysi-ikäisiä ja vastuuntuntoisia henkilöitä
 • Suosittele myös kavereille!
 • Turvallisuustiimin oma rekrypostaus

Haku päättynyt

Buildi

Tiimin tehtävät: Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen. Lisäksi mahdolliset avustavat tehtävät tapahtuman aikana.

Buildin haku on päättynyt. Hae ihmeessä mukaan ensi vuonna, tai katso löytyykö jokin toinen kiinnostava tiimi!

Haetaan useita henkilöitä:

 • Ominaisuudet: Tomeria ja vastuuntuntoisia tekijöitä, normaali fyysinen peruskunto auttaa tehtävien hoitamista
 • Eniten tarvitaan intoa tekemiseen. Työt mitoitetaan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Eikä koskaan tarvitse tehdä yksin!

Deco

Tiimin tehtävät: Tapahtuman koristelu ja ”wow”-efektit.

Decon haku on päättynyt. Hae ihmeessä mukaan ensi vuonna, tai katso löytyykö jokin toinen kiinnostava tiimi!

Haetaan 1-2 henkilöä:

 • Tehtävinä mm. messumaton laitto, väliseinien ja trussien pystytys sekä LED-valojen asennus ja säätö
 • Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta kokemus esimerkiksi messurakentamisesta katsotaan eduksi
 • Tehtävät painottuvat tapahtuman kasaukseen ja purkuun

Ensiapu

Tiimin tehtävät: Päivystäminen ensiapupisteellä.

Ensiaputiimin haku on päättynyt. Hae ihmeessä mukaan ensi vuonna, tai katso löytyykö jokin toinen kiinnostava tiimi!

Haetaan useita henkilöitä:

 • Voimassa oleva EA1- tai EA2-kortti tai vastaavat tiedot ammatin tai opintojen kautta
 • Päivystyskokemus ensiaputehtävissä on eduksi, mutta ei pakollista
 • Ensiapukoulutus: haku on auki 4.4.2023 saakka!

Ensiaputiimiin Vectoramaan 2023

04.03. 20:38

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia ensiaputiimiin Vectorama 2023 -tapahtumaan! Toukokuussa 2023 pidettävään EA-koulutukseen mahtuu 15 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vectorama järjestetään 15.-18.6.2023 Ouluhallissa. Tämän aikavälin lisäksi ensiapu päivystää tapahtuman kasauksen aikana ma-to 12.–15.6. sekä tapahtuman jälkeen sunnuntai-illan purussa.

Jos sinulla on jo EA1- tai E2-kortti, joka on voimassa tapahtuman aikana, tai vastaavat tiedot ammattisi kautta, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman ensiaputiimiin!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. Etuihin kuuluu myös oma konepaikka tapahtumasta järjestäjien alueelta.

EA-koulutus

Ensiapukoulutus järjestetään yhdistelmäkurssina. Teoriaosuus (8 h) tehdään omatoimisesti verkossa ja sen tulee olla suoritettuna ennen lähiopetuspäivää 27.5.2023. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 4.4.2023 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat osallistumaan Vectorama 2023 -tapahtuman EA-päivystyksiin.

Koulutuksen suoritettuasi saat EA1-kortin, joka on voimassa kolme vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä saat hyvää päivystyskokemusta kokeneempien tiimiläisten kanssa ja voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on suoritettava teoriaosuus (8 oppituntia) verkossa ennen lähiopetuspäivää sekä osallistuttava lähiopetuspäivään la 27.5.2023 klo 9-17 Oulussa.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2023.

Ensiavun antajilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ensiaputiimissä työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

Kurssi on osallistujilleen ilmainen.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia. Tässä tapauksessa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman ensiavun antajana…

 • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista ensiaputiimiä! Tiimin vastuuseen kuuluu huolehtia järjestäjien ja osallistujien hyvinvoinnista tapahtuman aikana.
 • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
 • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. Tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2023 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi sekä tiedon, jos olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Kysely! Mitä ensi kesän turnauksissa pelataan?

22.01. 07:23

Mitä pelejä vuoden 2023 Vectoraman turnauksissa pitäisi pelata? Juhlakissa ja Game-tiimi haluaisivat kuulla juuri sinun mielipiteesi! 😸 🎮

Järjestämme kyselyn, jossa voit vaikuttaa kesän tuleviin turnauksiin, JA voittaa itsellesi sekä kaverille konepaikkaliput Pohjois-Suomen parhaille pelifestareille Vectoramaan 15.-18.6.2023.

Lyhyeen kyselyyn vastanneista arvotaan yhdelle onnekkaalle voittajalle kaksi konepaikkaa. Arvontaan voi osallistua 16.2.2023 asti. Jos haluat osallistua arvontaan, jätäthän meille kyselyn yhteydessä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Keräämme vastauksia myös arvonta-ajan päättymisen jälkeen, mutta 16.2. jälkeen tulleet vastaukset eivät osallistu arvontaan.

Vaikka onnetar ei suosisikaan sinua, muistathan konepaikkalippujen alennusmyynnin? 👀

Pro-konepaikat myydään 28.2.2023 asti normaalien konepaikkojen hinnoilla (nyt 1-4kpl 44€, norm. 60€), ja premium-paikkoja hintaan 120€/kpl (minimiosto 5 kpl). Katso myös pro-paikkojen ryhmäalennukset!

Lipunmyynti ja lisätietoja Liput-sivulla

Minecraft Creative -kilpailun voittajatyöt 2022

11.06. 23:59

Minecraft Creative -rakennuskilpailu on nyt taputeltu ja palkinnot jaettu. Kilpailussa tehtailtiin tällä kertaa rakennelmia musiikkifestivaaleista, joissa Juhlakissa viihtyy. Kaikki sijoittuneet saivat pieniä lahjakortteja Vectoraman kioskille, ja kilpailun voittaja sai lisäksi komean pokaalin.

 1. sija: pyhnalle
 2. sija, jaettu: valeboika1 ja verepro
 3. sija: emmiluut

Onnittelut voittajille! ❤️

1. sija: pyhnalle

2. sija: valeboika1

2. sija: verepro

3 sija: emmiluut