Rekry

Vaatimukset

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Avustajat täyttävät talkootyösopimuksen, jossa sitoutuvat tekemään lupaamansa työsuoritteen tai etsimään tilalleen uuden avustajan. Tämä siitä syystä, että emme halua viime hetkellä kuulla ”emmää ehikkää, kai te pärjäättä” ja tämän jälkeen suoriutua urakasta vajaalla miehityksellä. Ylitsepääsemättömän esteen sattuessa kohdalle hyväksymme toki poissaolon.

Palkkio

Vectorama järjestetään talkoohengessä täysin vapaaehtoisvoimin, joten kukaan järjestäjä ei saa tapahtumassa toimimisesta rahallista korvausta. Työpanoksensa vastineeksi järjestäjät saavat ilmaisen pääsyn tapahtumaan, lämpimän ruoan tapahtuman ajan, kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä, hauskoja hetkiä, paljon uusia kavereita ja pizzat kun tapahtuma on purettu.

Count me in! Minne voin ilmoittaa kiinnostukseni?

Vapaamuotoisen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan sähköpostissa nimesi, ikäsi, mahdolliset sinulle tutut järjestäjät ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi lanien järjestämisestä.
Mainitse myös jos sinua kiinnostaa joku tietty rooli erityisesti ja onko sinulla jotain tähän rooliin liittyvää erityisosaamista.