Aspan ammattilainen? Keittiövelho? ESports guru? Tule meille!

Tapahtuma lähenee jo uhkaavaa vauhtia, mutta innokkaiden vapaaehtoisten tarve se ei ota taantuakseen. Tällä kertaa lisäkäsiä tarvittaisiin infon, muonituksen ja gamen tiimeissä. Jos kiinnostuit löydät ohjeet hakemuksen lähettimiseen Rekrysivuiltamme!

Info

Tämä tiimi vastaa siitä että lähes kaikki mahdollinen sujuu jouhevasti tapahtumakävijän näkökulmasta. Vastuulla ovat siis mm. lippujen myyminen, kulkukorttien jakaminen, slackiin tuleviin kysymyksiin vastaaminen ja kävijöiden lämmittäminen komeiden tapahtumapaitojen myymisen muodossa. Tietty määrä asiakaspalvelutaitoa olisi siis hyvä löytyä, että ujompikin lanittaja uskaltaa lähestyä tarvittaessa. Tässä tiimissä noudatetaan tietysti työn luonteen vuoksi työvuorolistoja, joten myös ajallista sitoutumista vaaditaan jossain määrin.

Muonitus

Nimensä mukaisesti tapahtuman soppatykkiosasto huolehtii siitä että kaikilla järjestäjillä on energiaa tehdä hommansa ja lanittaa vielä päälle! Ei tarvitse olla Anthony Bourdain tai Gordon Ramsay mutta jonkinlainen kiinnostus ruuanlaittoon on eduksi. Hygieniapassi on hyvä olla olemassa, mutta ei pakollinen. Tämä on yksi niitä tiimejä joissa tiiminvetäjä on oikeasti alansa ammattilainen, joten kokkausurasta haaveilevalle täältä saa myös varmasti vastauksia kaikkiin keittiöalan kysymyksiin.

Game

Siihen suurimpaan ja kauneimpaan eli Dota 2 eSM-turnaukseen kaivataan 1-2 avustavaa adminia. Työnkuva sisältää sekä online-karsinnat, että non-BYOC turnauksen. Tähän vaadimme joko aikaisempaa turnauskokemusta, tai hyvää perehtyneisyyttä itse peliin. Jos molempia löytyy sekään ei haittaa.

Lisätietoja Discordissa Agape#0146 tai Fuzz#5710

Tervetuloa matkaan tekemään vielä entistäkin päräyttävämpää, loistavampaa ja unohtumattomampaa tapahtumaa!

Kuva: Atte Haapalahti