Teräshermoinen ongelmatilanteiden ratkoja? EA ja turvallisuus etsivät lisää tekijöitä!

Ensiapu

Tässä tiimissä myös pomo toivoo ettet joutuisi tekemään töitä! Kuitenkin silloin kun laitetaan paljon ihmisiä samaan tilaan moneksi päiväksi erilaisia loukkaantumisia tuppaa välillä sattumaan. Näissä tilanteissa haluamme varmistaa että voimme tarjota tukea sekä itse hoidon, että asiakaspalvelun muodossa.
Olitpa sitten alan ammattilainen, tai ensiapukoulutusta saanut maallikko olet tervetullut EA-tiimiimme. Päivystyskokemus on eduksi, mutta ei pakollista.

Turvallisuus

Turvatiimi ylläpitää yleisiä järjestyssääntöjä ja pyrkii siihen, että kaikilla olisi hauskaa ja turvallista.
Pidämme silmällä ettei alueelle ilmaannu ketään ilman asiaan kuuluvaa kulkulupaa, kävijät sekä henkilöstö ovat asiallisessa kunnossa ja kaikilla on turvallinen olo. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta järjestyksenvalvonnasta; me kyllä opastamme ja tekemällä kokemusta kertyy. Tapahtuman luonne on rauhallinen ja iloinen, joten iloista asennetta kaivataan myös järjestyksenvalvojilta. Emme halua olla mörköjä portilla vaan iloisella mielellä varustettuja palvelualan ammattilaisia, jotka auttavat lanittajia ja tapahtuman vierailijoita niin hyvin kuin mahdollista. Ennen kaikkea järjestyksenvalvonta on asiakaspalvelua!

Järjestyksenvalvojilta edellytämme voimassa olevaa JV-korttia ja nuhteetonta taustaa.

Jos nämä tiimit kuulostavat omiltasi löydät ohjeet hakemuksen lähettämiseen Rekrysivuiltamme!

Kuva: Atte Haapalahti