On a dark colourful background it says Vectorama 2021 is cancelled"

Vectorama 2021 on peruttu

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että vuoden 2021 Vectorama on vallitsevien koronarajoitteiden vuoksi peruttu. Olemme seuranneet koronaepidemian kehittymistä viime aikoina ja saamiemme tietojen perusteella ei näytä todennäköiseltä, että ensi kesänä epidemiatilanne olisi riittävästi helpottunut tapahtumamme läpiviemiseen.

Emme myöskään halua ottaa riskiä koronaviruksen leviämisestä tapahtumassamme. Noudatamme meille annettuja ohjeistuksia tapahtumien järjestämisen suhteen. Vectoraman kokoinen ja tyyppinen sisätapahtuma olisi tapahtuma-aikaan kesäkuun alussa 2021 vielä liian riskialtis. Päätöksen tapahtuman perumisesta on tehnyt VECTOR-Suomen Verkkopeliyhdistys ry:n hallitus kokouksessaan 22.2.2021.

Päätös tapahtuman perumisesta jo toisena peräkkäisenä vuotena oli erittäin raskas, mutta nykytilanteessa meille ei jäänyt muuta mahdollisuutta. Siirtäkäämme katseemme fyysisen tapahtuman osalta lanivuoteen 2022!

Lippunsa vuoden 2020 tapahtumasta tälle vuodelle siirtäneisiin olemme yhteydessä sähköpostitse jo tänään. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Ongelmatilanteissa laitathan meille sähköpostia osoitteeseen liput[ät]vectorama.info, niin selvitämme asian.

Viime vuonna järjestimme fyysisen tapahtuman sijasta Virtuaalirama-tapahtuman. Selvitämme virtuaalilanien järjestämisen mahdollisuutta tälle kesälle, ja tiedotamme kun tiedämme enemmän.