Virtuaalirama 11.-13.6.2021

Virtuaalirama on täällä jälleen 11.-13.6.2021.  Tule mukaan Vectoraman Discordissa, Twitchissä ja peliservereillä järjestettävään verkkopelitapahtumaan! Luvassa turnauksia ja muuta kiinnostavaa ohjelmaa. Vastaa kyselyymme ja kerro, mitä se mielenkiintoinen ohjelma on juuri sinulle. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa pian.

Vectoraman järjestäjät päättivät hätistää rotat ja hämähäkinseitit serverihuoneesta, ja järjestää Virtuaalirama-tapahtuman entistä ehompana! Kaikille avoin ja maksuton Virtuaalirama 2021 on online-verkkopelitapahtuma perjantaista sunnuntaihin 11.-13.6.2021. 

Luvassa on rentoa pelailua ja etähengailua yhdessä Vectoraman tyyliin, tuoreita livestreameja, casual-turnauksia sekä muuta kevyttä ja mukavaa kisailua. Minecraft-palvelin pärähtää tulille tapahtuman alkaessa edellisvuoden malliin. Voit liittyä seuraamme koko tapahtuman ajan Discordissa, Twitchissä ja peliservereillä. Tulossa on myös muuta jännää, pysykää kuulolla!

Ohjelmassa on neljä huikeaa matalan kynnyksen casual-turnausta:

  • Counter Strike: Global Offensive by Vectorama
  • League of Legends by Vectorama
  • Overwatch by Suomi Overwatch
  • PUBG by PUBG Finland

Turnauksiin osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumisesta ja palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Kysely

Kerro meille, millainen Virtuaalirama olisi juuri sinun mielestäsi paras! Oletko kuluneen vuoden aikana osallistunut etätapahtumiin? Jos olet, mikä on ollut niiden parasta antia? Jos et, mikä saisi sinut osallistumaan? Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken, ja se on auki 8.4.2021 saakka.

Kysely (Google Forms)

Lisätietoa ja verkkosivut tulossa pian! Palataan ja pelataan!