Järjestyksenvalvojia haetaan!

Vectorama etsii innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi Vectorama 2024 -tapahtumaan! Turvallisuustiimi huolehtii tapahtuman kulunvalvonnasta ja yleisestä tapahtumaturvallisuudesta. Vectorama järjestetään 6.–9.6.2024 Ouluhallissa.

Turvallisuustiimissä järjestyksenvalvojilla on JV-kortti oltava voimassa. Kokemusta työstä ei vaadita, sitä saa meiltä! Kaikki alan konkareista vasta kurssin käyneisiin tulokkaisiin ovat tervetulleita mukaan porukkaan.

Tiimiin haetaan myös tarkkaavaisia ja asiapaspalvelutaitoisia vapaaehtoisia tekemään kulunvalvontaa sekä muita avustavia tehtäviä. Tähän tehtävään ei tarvita JV-korttia. Mainitsethan hakemuksessasi, jos haet kulunvalvontaan ilman jv-korttia. 

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. Etuihin kuuluu myös oma konepaikka tapahtumasta järjestäjien alueelta.

Järjestyksenvalvojilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä järjestyksenvalvojan työ on ensisijaisesti asiakaspalvelua.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

  • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvallisuustiimiä! Turvan vastuisiin kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
  • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainiosta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
  • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2024 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info.

Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, kumpaan rooliin olet hakemassa: järjestyksenvalvojaksi / kulunvalvojaksi.