Muonitustiimiin Vectoramaan 2024

Järjestäjiä täytyy ruokkia tapahtuman aikana, muuten ei tule mistään mitään. Vectoraman ikioma muonitustiimi hakee ahkeria, iloisia ja asiakaspalvelutaitoisia vapaaehtoisia vuoden 2024 tapahtumaan!

Muonituksen eli kokkitiimin tehtävänä on tapahtuman järjestäjien yhteisen ruokailun ja taukotilan antimien valmistelu ja tarjolle laittaminen. Vectorama järjestetään Ouluhallissa to-su 6.–9. kesäkuuta 2024. Tiimin tehtävät sijoittuvat koko tapahtumaviikon ajalle 3.–9.6.

Tehtäviä on monenlaisia aina ruoan lämmittämisestä siivoiluun ja tarjoiluun. Hygieniapassi on suositeltava mutta ei pakollinen. Aiempi kokemus on hyödyksi tehtävissä, mutta ei pakollista. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, eli mukaan vain!

Lue lisää muonitustiimistä: Tiimiesittelyt / Muonitus

Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme kuitenkin huolen talkoolaisistamme: järjestäjät saavat mm. oman konepaikan, lämpimän ruuan joka päivä, paikan missä levähtää sekä hienon tapahtumapaidan.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot mitä osaat ja mitä tehtäviä haet. Kerro myös kaikki sellainen työ- tai harrastekokemus, josta voi olla hyötyä tehtävien tekemisessä. Hakemukset sekä mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info.