Hae Build-tiimiin Vectoramaan!

Vectorama etsii innokkaita vapaaehtoisia järjestäjiä build-tiimiinsä! Build huolehtii tapahtuman rakentamisesta ja purkamisesta sekä yleisestä huollosta ja siisteydestä. Vectorama järjestetään 6.–9.6.2024 Ouluhallissa.

Kokemusta tehtävistä ei vaadita, sitä saa meiltä! Build on myös erinomainen paikka aloittaa tapahtumien järjestäminen ja lähteä kokeilemaan ja katsomaan, miten iso tapahtuma muodostuu. Kaikki hakijat, joilla on intoa ja halua tehdä kesän paras lanitapahtuma, otetaan mukaan!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. Etuihin kuuluu myös oma konepaikka tapahtumasta järjestäjien alueelta. 😊

Tiimin jäsenen olisi hyvä olla vähintään 18 vuoden ikäinen. 

Vectoraman buildin jäsenenä…

  • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista build tiimiä! Buildin vastuisiin kuuluu tapahtuman rakennus ja yleinen siisteys.
  • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainiosta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
  • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2024 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa Build-tiimiin.