Ensiaputiimiin Vectoramaan

Kuvassa teksti: Ensiaputiimin rekry ja EA-koulutus.

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia ensiaputiimiin Vectorama 2022 -tapahtumaan! Toukokuussa 2022 pidettävään EA-koulutukseen mahtuu 15 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vectorama järjestetään 9.–12.6.2022 Ouluhallissa. Tämän lisäksi ensiapu päivystää tapahtuman kasauksen aikana ma-ke 6.–8.6. sekä tapahtuman jälkeen purussa su-ma 12.–13.6.

Jos sinulla on jo EA1- tai E2-kortti, joka on voimassa tapahtuman aikana, tai vastaavat tiedot ammattisi kautta, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman ensiaputiimiin. 

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

EA-koulutus

Ensiapukoulutus järjestetään yhdistelmäkurssina. Teoriaosuus tehdään omatoimisesti ja sen tulee olla suoritettuna ennen lähiopetuspäivää 28.5.2022. Lähiopetus tapahtuu SPR:n koulutustiloissa Oulussa. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 4.4.2022 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat tekemään Vectorama 2022 -tapahtumassa työvuoroja, joista kerrotaan tarkemmin alla kohdassa ”Kurssille osallistumisen ehdot”.

Koulutuksen suoritettuasi saat EA1-kortin, joka on voimassa kolme vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä saat hyvää päivystyskokemusta kokeneempien tiimiläisten kanssa ja voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on suoritettava teoriaosuus (8 oppituntia) verkossa ennen lähiopetuspäivää sekä osallistuttava lähiopetuspäivään la 28.5.2022 klo 8.30-16.00 Oulussa.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2022.

Ensiavun antajilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ensiaputiimissä työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry korvaa koulutuksen kurssimaksun (200 €) työsuoritusta vastaan, joka on laajuudeltaan 32 h sijoittuen maanantain 6.6. ja maanantain 13.6. välille Vectorama 2022 -tapahtumassa. Mikäli kurssin suorittaja ei omista syistään suorita näitä vaadittuja vuoroja tapahtumassa, on yhdistyksellä oikeus periä kurssimaksu takaisin. 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia.

Siinä tapauksessa, että kurssia tai tapahtumaa ei voitaisi pandemiatilanteen takia järjestää, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman ensiavun antajana…

… olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista ensiaputiimiä! Tiimin vastuuseen kuuluu huolehtia järjestäjien ja osallistujien hyvinvoinnista tapahtuman aikana.

… pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.

… olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. 

Tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2022 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Ensiaputiimin tiimiesittely