Järjestyksenvalvojaksi Vectoramaan

Vectorama etsii innokkaita vapaaehtoisia järjestyksenvalvojiksi Vectorama 2022 -tapahtumaan! Vectorama järjestetään 9.-12.6.2022 Ouluhallissa.

Järjestyksenvalvojilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä järjestyksenvalvojan työ on ensisijassa asiakaspalvelua. Varsinaista työkokemusta järjestyksenvalvonnasta ei tarvitse olla – sitä saa meiltä!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. 

Emme ole järjestämässä erillistä jv-koulutusta tällä kertaa. Sen sijaan voit käydä koulutuksen missä vain ja Vectorama osallistuu kuluihin. Mikäli sinulla on sopiva kurssi kiikareissa, otathan yhteyttä. Olemme saaneet paljon hakemuksia kurssilaisilta, ja tällä erää kurssien maksusitoumusten maksimimäärä on täynnä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut meille järjestyksenvalvojaksi, jos sinulta löytyy jo järjestyksenvalvojakortti.

Vectoraman järjestyksenvalvojana …

  • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista turvatiimiä! Turvatiimin vastuuseen kuuluu tapahtuman kulunvalvonta ja yleisen turvallisuuden valvonta tapahtuman aikana.
  • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
  • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä, taukotilat sekä oman konepaikan. Tehtävistä on mahdollista saada myös työtodistus.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2021 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa järjestyksenvalvojaksi.

Turvallisuustiimin esittely