Yhteistyössä

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin sivuillamme ja otamme mielellään vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

 

Vectorama 2017 yhteistyökumppanit

 

Jimm's PC-Store Oy

Jimm's PC-Store tunnetaan yhtenä Suomen johtavista PC-tuotteiden vähittäismyyntiliikkeistä. Vuonna 2016 Jimm's PC-Store tukee tapahtumaa tarjoamalla tietokoneet CS:GO-turnaukseen sekä tapahtuman sisäiseen käyttöön.

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

Oulun kaupunki

Oulun kaupunki tukee tapahtuman järjestämistä muun muassa kalustolainausten muodossa ja edistämällä tapahtuman näkyvyyttä.

Oulun Yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi tekniikan alan huipputehtäviin. Teknillisen alan tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille. Monitieteisessä ja kansainvälisessä opiskeluympäristössä voit hankkia koulutuksen ja kontaktit unelmiesi toteuttamiseen, suuntauduitpa sitten tutkimukseen, tuotekehitykseen tai teolliseen tuotantoon.

Tee uratesti ja löydä sinulle sopiva ala oulu.fi/uratesti

Bitfactor

Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan kokonaisvaltainen asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme mielellämme laadukasta harrastustoimintaa!

Siili Solutions Oyj

Siili on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani. Käytännössä tarjoamme konsultointipalveluita asiakkaille eri toimialoilla sekä Suomessa että kansainvälisesti. Toimintaan kuuluu olennaisesti ratkaisuiden kehittäminen asiakkaan kanssa yhdessä, teknologiariippumattomasti sekä yhdistäen design-, data- ja koodausosaamista. Toimintaa meillä on Suomessa, Saksassa, Puolassa sekä USA:ssa. Lue lisää siili.comista ja kurkkaa avoimet työpaikkamme!

Studentwork

"The daylight! It burns!"
Jos kuitenkin innostut esimerkiksi työnteosta ihan päivänvalossa, niin tule juttelemaan kanssamme! Studentwork on nuoriin osaajiin erikoistunut henkilöstöalan yritys, joka auttaa töitä etsiviä tulevaisuuden lupauksia löytämään oman unelmatyöpaikkansa. Älä siis kävele onnesi ohi, vaan tule rohkeasti kertomaan omasta taustastasi.
"You shall not escape!"

Sony PlayStation

Vuodesta 1995 lähtien olemme tuoneet unohtumattomia elämyksiä, sykähdyttäviä seikkailuja ja ikimuistoisia sankareita koteihin eri puolilla maailmaa. Olemme tarjonneet kokonaisia universumeja pelaajien leikkikentiksi.

Tänä päivänä katseemme on jo tulevaisuudessa, jonne meidät johdattavat PlayStation 4 ja PlayStation VR, sekä niiden huippupelit ja -sovellukset. PlayStation Plus -palvelumme kokoaa yhteen maailman suurimman pelaajien yhteisön.

EMP

Gamers, Are You Ready!?!
EMP.fi on viime vuosien aikana kasvattanut pelien oheistuotevalikoimastaan jokaisen pelidiggarin märän päiväunen. Verkkokaupastamme löytyy huikea valikoima paitoja, figuureja, mukeja, lippiksiä, laukkuja, julisteita, sukkia ja paljon, Paljon, PALJON muuta lukemattomilta huippupeleiltä ja ikiklassikoilta - Overwatch, Zelda, Assassin’s Creed, Call of Duty, Resident Evil, World of Warcraft, Pokémon, Halo… Turha tässä on kaikkia luetella, joten klikkaa verkkokauppaamme ja tsekkaa itse!

Suomen Amiga-käyttäjät ry

Suomen Amiga-käyttäjät ry. on yli 20 vuoden ajan ylläpitänyt Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa erilaisissa peli- ja retrokonetapahtumissa, kotisivuillaan ja keskustelufoorumissaan.

Tapahtumassa tarjoamme pelailua klassikkokoneilla sekä järjestämme pelikilpailuja.

Genelec – Aktiivikaiuttimia Iisalmesta

Vuonna 1978 perustettu suomalainen Genelec Oy on tunnettu laadukkaista aktiivikaiuttimistaan. Vuosikymmenien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystyö alan ammattilaisten parissa hyödyttää myös laatutietoisia kuluttajia. Laajasta mallistosta löytyy kaiuttimet niin ammatti- kuin viihdekäyttöönkin.

Netplaza

Netplaza on voimakkaasti kasvava oululainen internetoperaattori, joka on erikoistunut yritysten tietoliikenne- ja internetpalveluihin.

Poppamies

Oy Poppamies on vuonna 2008 perustettu Suomalainen vahvoihin makuihin erikoistunut yritys.

Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Olemme alusta asti olleet oman tiemme kulkijoita ja tuoneet tuotteillamme nuorekasta piristysruisketta suomalaiseen keittiöön. Suomalainen ruokahan on todella hyvää, mutta mielestämme siihen sopii oikein mainiosti pieni vaihtelu ja mausteisempi asenne.

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

Barona IT

Maailma tarvitsee rohkeita edelläkävijöitä. Niitä, jotka näkevät tuntemattomassa mahdollisuuksia. Kehittävät uusia ratkaisuja. Innovoivat uusia tapoja tehdä vanhoja asioita. Mutta ennen kaikkea niitä, jotka käyvät rohkeasti toimeen ja siirtävät oivallukset käytäntöön. Kun sellaiset ihmiset muodostavat innostuneen yhteisön, siitä voi hyötyä koko maailma.

F-Solutions Oy

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

Kapsi Internet-käyttäjät ry

Vectoraman pitkäaikainen yhteistyökumppani toimittaa tapahtumaan kaulanauhat niin kävijöille kuin organisaattoreillekin.

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

DataGroup

Data Group Oulu on toiminut alalla jo yli 30v. Avain menestyksekkäseen yhteistyöhön on asiakkaan tarpeiden ja tilanteen kokonaisvaltainen ymmärtäminen, konesalista työpöydälle ja pilveen. Laaja asiakaskuntaamme koostuu PK-yrityksistä, julkishallintosta sekä yksityisasiakkaista. Olemme osa valtakunnallista erikoisliikeketjua Data Group:ia, johon kuuluu jo lähes 50 itsenäistä liikettä ympäri Suomen. Ketjun myötä voimme tarjota paikallisen palvelun lisäksi valtakunnallisen tuen.

Noctua

Vectoraman pitkäaikainen yhteistyökumppani tukee vuoden 2017 tapahtumaa tuotepalkinnoilla.

Urbanlan

Talvikauden parhaat lanit pidetään Kokkolassa! Urbanlan Winter järjestetään vuosittain Kokkolassa joulun välipäivinä. Tapahtumapaikkana toimii Kokkolan urheilutalo ja tietokonepaikkoja löytyy yli 400. Tiedossa on useita pc- ja konsolipeliturnauksia, 1vs1-peleistä 6vs6 asti.

Lipunmyynti ja lisää tietoa tapahtumasta tulossa syksyllä! www.urbanlan.fi

Checkout Finland Oy

Vectoraman lippujen maksaminen onnistuu myös Checkout Finlandin verkkomaksupainikkeiden kautta.