Yhteistyössä

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin sivuillamme ja otamme mielellään vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

 

Vectorama 2018 yhteistyökumppanit

 

Elisa Viihde

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – alkuperäissarjoja, eniten kotimaisia elokuvia, kansainvälisiä uutuuselokuvia, kattava tv-ohjelmatarjonta ja urheilua, jota et muualta näe. Palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluita, videovuokraamo sekä maksu-TV-paketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. Vectoraman eSM Dota 2 -turnaus on katsottavissa suorana Elisa Viihde Sport 1:ltä.

Jimm's PC-Store Oy

Jimm's PC-Store tunnetaan yhtenä Suomen johtavista PC-tuotteiden vähittäismyyntiliikkeistä.

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

F-Solutions Oy

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

Bitfactor

Bitfactor on digitaalisten palveluiden asiantuntija. Kekseliäs design, oikeat teknologiat ja luova datan hyödyntäminen yhdistettynä ainutlaatuiseen tekemisen kulttuuriin ovat reseptimme loistaviin palveluihin ja tunteita herättäviin asiakaskokemuksiin. Tuemme mielellämme laadukasta harrastustoimintaa ja meiltä löytyy suuri peliharrastajien porukka myös omasta takaa. Kurkkaa avoimet työpaikat sivuiltamme!

MSI

Maailman johtavana pelilaitteistobrändinä MSI on luotettu nimi pelaajien ja eSport-yhteisöjen keskuudessa. MSI tarjoaa pelaajille innovatiivisia pelilaitteita ja avoimen yhteisön kollektiiviseen osaamisen jakamiseen. MSI hyödyntää huomattavaa tuotekehitysosaamistaan huippuluokan pelituotteiden, kuten kannettavien tietokoneiden, näytönohjainten, emolevyjen, pöytätietokoneiden ja oheislaitteiden valmistamiseen.

Oulun kaupunki

Oulun kaupunki tukee tapahtuman järjestämistä muun muassa kalustolainausten muodossa ja edistämällä tapahtuman näkyvyyttä.

Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi tekniikan ja ICT-alojen huipputehtäviin. Tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille. Monitieteisessä ja kansainvälisessä opiskeluympäristössä voit hankkia koulutuksen ja kontaktit unelmiesi toteuttamiseen, suuntauduitpa sitten tutkimukseen, tuotekehitykseen tai teolliseen tuotantoon.

Tee uratesti ja löydä sinulle sopiva ala
oulu.fi/uratesti

Wolt

Wolt tuo kaupungin parhaat ravintolaruoat vaikka suoraan kotiin tai laneille. Wolt toimii tällä hetkellä Oulussa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Sony PlayStation

Vuodesta 1995 lähtien olemme tuoneet unohtumattomia elämyksiä, sykähdyttäviä seikkailuja ja ikimuistoisia sankareita koteihin eri puolilla maailmaa. Olemme tarjonneet kokonaisia universumeja pelaajien leikkikentiksi.

Tänä päivänä katseemme on jo tulevaisuudessa, jonne meidät johdattavat PlayStation 4 ja PlayStation VR, sekä niiden huippupelit ja -sovellukset. PlayStation Plus -palvelumme kokoaa yhteen maailman suurimman pelaajien yhteisön.

Siili Solutions Oyj

Siili on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani. Käytännössä tarjoamme konsultointipalveluita asiakkaille eri toimialoilla sekä Suomessa että kansainvälisesti. Toimintaan kuuluu olennaisesti ratkaisuiden kehittäminen asiakkaan kanssa yhdessä, teknologiariippumattomasti sekä yhdistäen design-, data- ja koodausosaamista. Toimintaa meillä on Suomessa, Saksassa, Puolassa sekä USA:ssa. Lue lisää siili.comista ja kurkkaa avoimet työpaikkamme!

TiQ Bags Oy

TiQ Bags Oy on tamperelainen perheyritys, jossa työskentelevät siskokset Tiina ja Susanna. Valikoimasta löytyy laukkuja ja reppuja, erilaisia brodeerattuja ja painettuja tuotteita, sekä fanituotteita erityisesti elektroniseen urheiluun. Tämä on ollut hyvin luonnollinen valinta, koska laji on lähellä kummankin sydäntä ja perhepiiristä löytyy niin nykyisiä kuin tulevia pelaajia. Yrityksen yksi päätuotteista on pelaajille suunnattu pelilaukku, joka on tarkoitettu pelitarvikkeiden kuljettamiseen.

Genelec – Aktiivikaiuttimia Iisalmesta

Vuonna 1978 perustettu suomalainen Genelec Oy on tunnettu laadukkaista aktiivikaiuttimistaan. Vuosikymmenien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystyö alan ammattilaisten parissa hyödyttää myös laatutietoisia kuluttajia. Laajasta mallistosta löytyy kaiuttimet niin ammatti- kuin viihdekäyttöönkin.

Netplaza

Netplaza on voimakkaasti kasvava oululainen internetoperaattori, joka on erikoistunut yritysten tietoliikenne- ja internetpalveluihin.

Flowers of Life

Flowers of Life on suomalainen, UV-valotaiteeseen erikoistunut yritys, jonka kolmiulotteiset visuaaliset elementit ovat ihastuttaneet yleisöä useissa musiikkitapahtumissa. Vuonna 2005 perustettu ryhmä on vieraillut 24 maassa, muun muassa Portugalin Boom-festivaalilla. Suomessa heidät muistetaan erityisesti Konemetsästä, MetsäFestivaalista sekä Linnanmäen valokarnevaalista. LUX Helsinki 2017 oli kollektiivin suurin tähän mennessä tehty taideinstallaatio.

Kapsi

Kapsi on suomalainen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen hyvät puitteet itsensä ilmaisemiseen internetissä.

Suomen Amiga-käyttäjät ry

Suomen Amiga-käyttäjät ry. on yli 20 vuoden ajan ylläpitänyt Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa erilaisissa peli- ja retrokonetapahtumissa, kotisivuillaan ja keskustelufoorumissaan. Tapahtumassa tarjoamme pelailua klassikkokoneilla sekä järjestämme pelikilpailuja.

Pikku Panda Teehuone

Pikku Panda Teehuone Oulun Kauppahallista. Tarjoamme paikanpäällä herkullisia ja terveellisiä kiinalaisia aterioita sekä suosittua maté teetä ja naposteltavaa. Tervetuloa!

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

Trust

Trust Gaming toimittaa tapahtumaan oheislaitteita.

Urbanlan

Vectoraman kokkolalainen ystävätapahtuma. Urbaneiden ammattitaitoiset järjestäjät toteuttavat meillä tapahtuman liven ja ovat mukana tapahtuman sähköistämisessä myös teknisesti.