Yhteistyössä

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin sivuillamme ja otamme mielellään vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

Vectoraman yhteistyökumppanit

Pivo

Pivo on maksusovellus kaikkien pankkien asiakkaille. Pivolla maksat helposti kaverille, verkossa ja kaupan kassalla, saat etuja ja alennuksia ja voit käyttää käteviä arjen palveluita.
Lataa Pivo puhelimeesi tai lue lisää: pivo.fi. Pivoa voivat käyttää kaikki - pankista viis.

Jimm's PC-Store Oy

Jimm's PC-Store tunnetaan yhtenä Suomen johtavista PC-tuotteiden vähittäismyyntiliikkeistä.

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

F-Solutions Oy

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

Bitfactor

Bitfactor on digitaalisten palveluiden asiantuntija. Kekseliäs design, oikeat teknologiat ja luova datan hyödyntäminen yhdistettynä ainutlaatuiseen tekemisen kulttuuriin ovat reseptimme loistaviin palveluihin ja tunteita herättäviin asiakaskokemuksiin. Tuemme mielellämme laadukasta harrastustoimintaa ja meiltä löytyy suuri peliharrastajien porukka myös omasta takaa. Kurkkaa avoimet työpaikat sivuiltamme!

Oulun kaupunki

Oulun kaupunki tukee tapahtuman järjestämistä muun muassa kalustolainausten muodossa ja edistämällä tapahtuman näkyvyyttä.

Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi tekniikan ja ICT-alojen huipputehtäviin. Tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille. Monitieteisessä ja kansainvälisessä opiskeluympäristössä voit hankkia koulutuksen ja kontaktit unelmiesi toteuttamiseen, suuntauduitpa sitten tutkimukseen, tuotekehitykseen tai teolliseen tuotantoon.

Tee uratesti ja löydä sinulle sopiva ala
oulu.fi/uratesti

Synopsys Software Integrity Group

Synopsys helps development teams build secure, high-quality software, minimizing risks while maximizing speed and productivity. Synopsys, a recognized leader in application security, provides static analysis, software composition analysis, and dynamic analysis solutions that enable teams to quickly find and fix vulnerabilities and defects in proprietary code, open source components, and application behavior.

Genelec – Aktiivikaiuttimia Iisalmesta

Vuonna 1978 perustettu suomalainen Genelec Oy on tunnettu laadukkaista aktiivikaiuttimistaan. Vuosikymmenien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystyö alan ammattilaisten parissa hyödyttää myös laatutietoisia kuluttajia. Laajasta mallistosta löytyy kaiuttimet niin ammatti- kuin viihdekäyttöönkin.

Netplaza

Netplaza on voimakkaasti kasvava oululainen internetoperaattori, joka on erikoistunut yritysten tietoliikenne- ja internetpalveluihin.

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

Kapsi

Kapsi on suomalainen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen hyvät puitteet itsensä ilmaisemiseen internetissä.

Suomen Amiga-käyttäjät ry

Suomen Amiga-käyttäjät ry. on yli 20 vuoden ajan ylläpitänyt Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa erilaisissa peli- ja retrokonetapahtumissa, kotisivuillaan ja keskustelufoorumissaan. Tapahtumassa tarjoamme pelailua klassikkokoneilla sekä järjestämme pelikilpailuja.

Pikku Panda Teehuone

Pikku Panda Teehuone Oulun Kauppahallista. Tarjoamme paikanpäällä herkullisia ja terveellisiä kiinalaisia aterioita sekä suosittua maté teetä ja naposteltavaa. Tervetuloa!

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

Urbanlan

Vectoraman kokkolalainen ystävätapahtuma. Urbaneiden ammattitaitoiset järjestäjät toteuttavat meillä tapahtuman liven ja ovat mukana tapahtuman sähköistämisessä myös teknisesti.