Yhteistyössä

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista aina massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin verkossakin. Vectoraman sosiaalinen media tavoittaa parhaimmillaan tuhansia peli- ja tekniikkaharrastajia. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta, jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

Vectoraman yhteistyökumppanit 2022

osao_180px_saitille

Koulutuskuntayhtymä OSAO

Mahdollistamme työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Toimimme Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto.

Cinia_logo_red-blue_RGB

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Cinia tuottaa tapahtuman verkkoyhteyksiä.

ompelutyö pelkonen

Ompelutyö Pelkonen

Ompelutyö Pelkonen on täyden palvelun korjausompelimo Raahessa. Tarjoamme korjausompelu- ja brodeeraustyöt vankalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Olit sitten vailla vetoketjun vaihtoa, lyhennyksiä, pidennyksiä tai kavennuksia, hoidamme ne puolestasi nopeasti ja huolellisesti. Kauttamme saat mainostekstiilit brodeerattuna, brodeeraukset mm. merkkipohjakankaalle, pyyhkeisiin, työvaatteisiin sekä asiakkaiden omiin tuotteisiin. Pystymme valmistamaan brodeeraustiedostot asiakkaan omista kuvista esim. logosta tai piirroksesta. Teemme myös erikoisempia ompelutöitä yrityksille.

PULLAPIRTTI_180px

PullaPirtti

Pulla-Pirtti – Pohjois-Suomalaista leivontaa jo vuodesta 1958. Kolmannen polven perheleipomo tunnetaan erityisesti rieskoistaan ja suussa sulavista hillomunkeista. Nykyään Pulla-Pirtin herkullisia leipomotuotteita saa lähes koko maasta, Oulusta käsin.

iggo software

Iggo Software

Kumppani ja palvelutoimittaja liiketoiminnan digitalisoitumiseen – luomme innovatiivisia ratkaisuja verkossa tapahtuvaan kaupankäyntiin ja sähköiseen viestintään.

CODEMATE_180px

Codemate

Codemate on vuonna 2007 perustettu luova teknologiatoimisto. Suunnittelemme, koodaamme ja pidämme huolta asiakkaidemme digipalveluista. Työllistämme 80 ammattilaista ja meillä on toimistot Oulussa, Helsingissä, Bangkokissa ja Singaporessa. Lue lisää codemate.com

graend-by-hellon-blue

Graend by Hellon

Graend by Hellon on oululainen digitaalisen suunnittelun ja kehityksen asiantuntijayritys. Kehitämme digitaalisia palveluita asiakaskokemus edellä hyödyntäen toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja moderneja teknologioita.

KAUPPURI5_180px_saitille

Kauppuri 5

Paikka, joka laittoi Oulun kohdalle neulan Suomen Burger-kaupunkikarttaan! Tehnyt burgereita samalla tontilla persoonallisella otteellaan käsityönä jo yli 12 vuoden ajan!
Katso myös Kauppuri 5:n Vectorama-tarjoukset

LOIHDE_1_180px_saitille

Loihde Factor

Loihde Factorilla on teknologian, designin, datan ja ennakoinnin osaajia Oulussa ja Helsingissä. Factorilla suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita kaikenkokoisille yrityksille, ja kun ei tehdä varsinaisia töitä, viihdytään yhdessä mm. omissa laneissa pelailemassa!

ONMKY_180px_saitille

YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Tarjoamme nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa turvallisessa ympäristössä, jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.

villahannala_180px_saitille

Café Villa Hannala

Café Villa Hannala on koko perheen tunnelmallinen kahvila Toppilansaaressa. Café Villa Hannalassa kunnioitetaan perinteitä, mutta tarjolla on aina myös jotain uutta.

sog_180px_saitille

School Of Gaming

School of Gaming Galactic Oy (SOG) on suomalainen yhteiskunnallinen vaikuttavuusyritys, joka tekee pelikasvatusta lasten ja nuorten parissa. SOG:n toiminnan ydin on digitaalisessa nuorisotyössä, jossa käytämme e-urheilua ja pelaamista sillanrakentajana. Toimintamme tavoite on positiivisen pelikulttuurin tukemisen lisäksi vahvasti kasvatuksellinen ja koulutuksellinen.

BLUEWHITES_180px_saitille

Blue Whites

BlueWhites Esports Oy on oululainen kasvava eurheilu-organisaatio, joka edustaa kilpakentillä useassa eri pelissä, mm. CS:GO, League of Legends ja Apex Legends. BlueWhites on mukana myös edistämässä sekä tukemassa oululaista nuorisotoimintaa Esportsin osalta.

OULU-BUSINESS-ASEMA_180px_saitille

Business Asema

BusinessAsemalla työt ja tekijät kohtaavat ympäristössä, jossa on kätevästi tarjolla vaihtoehdot niin oman osaamisen kuin yritystoiminnankin kehittämiseen. Poikkea lounaalle tai työskentelemään, kurkkaa rohkeasti FabLabiin ja osallistu tapahtumiin. Jos tulet muualta, saat matkailuneuvonnasta parhaat vinkit Oulun-vierailullesi!

JIMMS_180px_saitille

Jimm's PC-Store

Jimm's PC-Store tunnetaan yhtenä Suomen johtavista PC-tuotteiden vähittäismyyntiliikkeistä.

vauhtijuoksu_180px_saitille

Vauhtijuoksu ry

Vauhtijuoksu ry on suomalainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää, tukea ja levittää speedrun-harrastamista.

JUNIPER_180px_saitille

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

fsol_180px_saitille

F-Solutions

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

OULUN-YLIOPISTO-EN_180px_saitille

Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi tekniikan ja ICT-alojen huipputehtäviin. Tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille.

FINGERSOFT_180px_saitille

Fingersoft

Fingersoftin ydintoimintaa ovat hauskat, suuren yleisön mobiilipelit. Oululaisyritys tunnetaan Hill Climb Racing -hittipeleistään, joilla on maailmanlaajuisesti noin 2 miljardia latausta.

SEUL_180px_saitille

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

KAPSI_180px_saitille

Kapsi

Kapsi on suomalainen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen hyvät puitteet itsensä ilmaisemiseen internetissä.

pvlogo_f_pieni_rgb

Pikaviestin

Pikaviestin on Suomalaisille käyttäjille suunnattu avoimeen Matrix-viestiverkkoon perustuva viestipalvelu. Verkkosivut löytyvät osoitteesta pikaviestin.fi

INSOMNIA_180px_saitille

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

urbanlan_180px_saitille

Urbanlan

Vectoraman kokkolalainen ystävätapahtuma. Urbaneiden ammattitaitoiset järjestäjät toteuttavat meillä tapahtuman liven ja ovat mukana tapahtuman sähköistämisessä myös teknisesti.