Yhteistyössä

Vectoraman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneita. Joka vuosi tapahtumalla on tarvetta niin suurille kuin pienillekin yhteistyökumppaneille. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan tapahtumaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kokonaisuus rakentuu pienistä asioista ja olemme kiinnostuneet sopimuksista aina massiivisista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näkyä niin paikan päällä kuin verkossakin. Vectoraman sosiaalinen media tavoittaa parhaimmillaan tuhansia peli- ja tekniikkaharrastajia. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja innovatiivisia ideoita vastineesta, jota voimme yhteistyökumppaneillemme tarjota. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista seuraavassa Vectoramassa, ota yhteyttä.

Vectoraman yhteistyökumppanit 2023

osao_180px_saitille

Koulutuskuntayhtymä OSAO

Mahdollistamme työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Toimimme Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto.

Cinia_logo_red-blue_RGB

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Cinia tuottaa tapahtuman verkkoyhteyksiä.

ompelutyö pelkonen

Ompelutyö Pelkonen

Ompelutyö Pelkonen on täyden palvelun korjausompelimo Raahessa. Tarjoamme korjausompelu- ja brodeeraustyöt vankalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Olit sitten vailla vetoketjun vaihtoa, lyhennyksiä, pidennyksiä tai kavennuksia, hoidamme ne puolestasi nopeasti ja huolellisesti. Meiltä saat myös mainostekstiilit brodeerattuna asiakkaiden omiin tuotteisiin.

PULLAPIRTTI_180px

PullaPirtti

Pulla-Pirtti – Pohjois-Suomalaista leivontaa jo vuodesta 1958. Kolmannen polven perheleipomo tunnetaan erityisesti rieskoistaan ja suussa sulavista hillomunkeista. Nykyään Pulla-Pirtin herkullisia leipomotuotteita saa lähes koko maasta, Oulusta käsin.

KAUPPURI5_180px_saitille

Kauppuri 5

Paikka, joka laittoi Oulun kohdalle neulan Suomen Burger-kaupunkikarttaan! Tehnyt burgereita samalla tontilla persoonallisella otteellaan käsityönä jo yli 12 vuoden ajan!
Katso myös Kauppuri 5:n Vectorama-tarjoukset

LOIHDE_1_180px_saitille

Loihde Factor

Loihde Factorilla on teknologian, designin, datan ja ennakoinnin osaajia Oulussa ja Helsingissä. Factorilla suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita kaikenkokoisille yrityksille, ja kun ei tehdä varsinaisia töitä, viihdytään yhdessä mm. omissa laneissa pelailemassa!

villahannala_180px_saitille

Café Villa Hannala

Café Villa Hannala on koko perheen tunnelmallinen kahvila Toppilansaaressa. Café Villa Hannalassa kunnioitetaan perinteitä, mutta tarjolla on aina myös jotain uutta.

sog_180px_saitille

School Of Gaming

School of Gaming Galactic Oy (SOG) on suomalainen yhteiskunnallinen vaikuttavuusyritys, joka tekee pelikasvatusta lasten ja nuorten parissa. SOG:n toiminnan ydin on digitaalisessa nuorisotyössä, jossa käytämme e-urheilua ja pelaamista sillanrakentajana. Toimintamme tavoite on positiivisen pelikulttuurin tukemisen lisäksi vahvasti kasvatuksellinen ja koulutuksellinen.

BLUEWHITES_180px_saitille

Blue Whites

BlueWhites Esports Oy on oululainen kasvava eurheilu-organisaatio, joka edustaa kilpakentillä useassa eri pelissä, mm. CS:GO, League of Legends ja Apex Legends. BlueWhites on mukana myös edistämässä sekä tukemassa oululaista nuorisotoimintaa Esportsin osalta.

JIMMS_180px_saitille

Jimm's PC-Store

Jimm's PC-Store tunnetaan yhtenä Suomen johtavista PC-tuotteiden vähittäismyyntiliikkeistä.

vauhtijuoksu_180px_saitille

Vauhtijuoksu ry

Vauhtijuoksu ry on suomalainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää, tukea ja levittää speedrun-harrastamista.

JUNIPER_180px_saitille

Juniper Networks

Juniper Networks on yhdysvaltalainen tietoliikenne- ja verkkolaitteiden valmistaja. Juniper tukee tapahtumaa reitityskalustolla.

fsol_180px_saitille

F-Solutions

F-Solutions tarjoaa yhdistyksen www-sivujen ja sähköpostien hosting-palvelut. F-Solutions tuottaa myös tapahtuman muovikortit sekä sponsoroi verkko- ja palvelinlaitteistoa.

buli_800px

Buli

Buli on vuonna 2021 perustettu vaatemerkki. Olemme Design From Finland -yhteisön jäsen, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita vaatteita, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan kestävät pitkään. Olemme varmoja, että rakastat tuotteitamme yhtä paljon kuin me.

Buli kuuluu kaikille niille, jotka tekevät omaa juttuaan täysillä, elää hetkessä, osaa ottaa rennosti ja elää bulilla asenteella.

OULUN-YLIOPISTO-EN_180px_saitille

Oulun yliopisto

Oulun yliopistossa hankittu tutkinto on tiesi tekniikan ja ICT-alojen huipputehtäviin. Tutkinto-ohjelmissa on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille.

BS_Logo_317_RGB

Broadcast Solutions Nordic

Broadcast Solutions toimii maailmanlaajuisesti työllistäen noin 200 asiantuntijaa. Suomessa meitä on parikymmentä. Päivittäistä työtämme on yhdistää monien yritysten komponentteja ja muodostaa niistä toimivia kokonaisuuksia. Olemme myös eturintamassa luomassa uusia pilvipohjaisia video- ja audiotuotannon ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin

SEUL_180px_saitille

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Koordinoi Vectoraman ja muiden jäsentensä yhteistoimintaa koko maassa.

KAPSI_180px_saitille

Kapsi

Kapsi on suomalainen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen hyvät puitteet itsensä ilmaisemiseen internetissä.

pvlogo_f_pieni_rgb

Pikaviestin

Pikaviestin on Suomalaisille käyttäjille suunnattu avoimeen Matrix-viestiverkkoon perustuva viestipalvelu. Verkkosivut löytyvät osoitteesta pikaviestin.fi

INSOMNIA_180px_saitille

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

Laadukkaita verkkopelitapahtumia rakennetaan yhteistyössä muiden tapahtumien ammattitaitoisten järjestäjien kanssa. Insomnia sähköistää Vectoraman.

urbanlan_180px_saitille

Urbanlan

Vectoraman kokkolalainen ystävätapahtuma. Urbaneiden ammattitaitoiset järjestäjät toteuttavat meillä tapahtuman liven ja ovat mukana tapahtuman sähköistämisessä myös teknisesti.