Kuva järjestäjien taukotilasta. Etuallalla on ruoka-annos, taustalla hymyilevä tapahtuman järjestäjä.

Muonitustiimiin Vectoramaan 2023

Järjestäjiä täytyy ruokkia tapahtuman aikana, muuten ei tule mistään mitään. Vectoraman ikioma muonitustiimi hakee ahkeria, iloisia ja asiakaspalvelutaitoisia vapaaehtoisia vuoden 2023 tapahtumaan!

Muonituksen tehtävänä on tapahtuman järjestäjien yhteisen ruokailun ja taukotilan antimien valmistelu ja tarjolle laittaminen. Vectorama järjestetään Ouluhallissa 15.–18. kesäkuuta 2023.

Tehtäviä on monenlaisia aina ruoanlaitosta siivoiluun ja tarjoiluun. Hygieniapassi on suositeltava mutta ei pakollinen. Aiempi kokemus on hyödyksi tehtävissä, mutta ei pakollista. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, eli mukaan vain!

Lue lisää muonitustiimistä: Tiimiesittelyt / Muonitus

Kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme kuitenkin huolen talkoolaisistamme: järjestäjät saavat mm. oman konepaikan, lämpimän ruuan joka päivä, paikan missä levähtää sekä hienon tapahtumapaidan.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot mitä osaat ja mitä tehtäviä haet. Kerro myös kaikki sellainen työ- tai harrastekokemus, josta voi olla hyötyä tehtävien tekemisessä. Hakemukset sekä mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info.