Ensiaputiimiin Vectoramaan 2023

Vectorama etsii ja kouluttaa innokkaita vapaaehtoisia ensiaputiimiin Vectorama 2023 -tapahtumaan! Toukokuussa 2023 pidettävään EA-koulutukseen mahtuu 15 henkilöä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vectorama järjestetään 15.-18.6.2023 Ouluhallissa. Tämän aikavälin lisäksi ensiapu päivystää tapahtuman kasauksen aikana ma-to 12.–15.6. sekä tapahtuman jälkeen sunnuntai-illan purussa.

Jos sinulla on jo EA1- tai E2-kortti, joka on voimassa tapahtuman aikana, tai vastaavat tiedot ammattisi kautta, voit jo ilmoittautua mukaan Vectoraman ensiaputiimiin!

Vectoraman kaikki tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa eikä niistä makseta palkkaa. Pidämme vapaaehtoisistamme hyvää huolta tarjoamalla heille lämpimän ruuan, taukotilan ja muita mukavuuksia talkootyön oheen. Etuihin kuuluu myös oma konepaikka tapahtumasta järjestäjien alueelta.

EA-koulutus

Ensiapukoulutus järjestetään yhdistelmäkurssina. Teoriaosuus (8 h) tehdään omatoimisesti verkossa ja sen tulee olla suoritettuna ennen lähiopetuspäivää 27.5.2023. Koulutukseen ilmoittautumisia otetaan vastaan 4.4.2023 saakka. 

Lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi ja tiedon, että olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.

Koulutuksen tarjoaa Vectoraman taustalla toimiva yhdistys VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry. Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat osallistumaan Vectorama 2023 -tapahtuman EA-päivystyksiin.

Koulutuksen suoritettuasi saat EA1-kortin, joka on voimassa kolme vuotta. Vectoraman tarjoaman koulutuksen myötä saat hyvää päivystyskokemusta kokeneempien tiimiläisten kanssa ja voit tulevaisuudessa hakea vastaavia töitä eri tapahtumista.

Kurssin tiedot

Kurssilaisen on suoritettava teoriaosuus (8 oppituntia) verkossa ennen lähiopetuspäivää sekä osallistuttava lähiopetuspäivään la 27.5.2023 klo 9-17 Oulussa.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2023.

Ensiavun antajilta ja kouluttautuvilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ensiaputiimissä työ on ensisijassa asiakaspalvelua.

Kurssille osallistumisen ehdot

Kurssi on osallistujilleen ilmainen.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli emme saa tarpeeksi ilmottautumisia. Tässä tapauksessa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostitse.

Vectoraman ensiavun antajana…

  • … olet osa tapahtuman rentoa ja asiallista ensiaputiimiä! Tiimin vastuuseen kuuluu huolehtia järjestäjien ja osallistujien hyvinvoinnista tapahtuman aikana.
  • … pääset tehtäviesi ohella halutessasi nauttimaan mainioimmasta lanitunnelmasta aitiopaikalta, tutustumaan muihin järjestäjiin ja vaikkapa osallistumaan erilaisiin kilpailuihin.
  • … olet luonnollisesti oikeutettu tapahtuman sisäänpääsyyn sekä samoihin mukavuuksiin kuin muutkin tapahtuman vapaaehtoiset. Järjestäjät saavat itselleen järjestäjäpaidan, lämpimän aterian jokaisena osallistumispäivänä sekä pääsyn järjestäjien taukotiloihin. Tehtävistä saa halutessaan työtodistuksen.

Ilmoittaudu mukaan Vectorama 2023 -tapahtumaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@vectorama.info. Kerrothan hakemuksessasi vähintään nimesi, syntymäaikasi sekä tiedon, jos olet hakemassa ensiapukoulutukseen. Jos sinulla on jo EA-kortti, kerrothan siitäkin hakemuksessasi.