Kouluttaudu e-urheilutuomariksi!

Vectoramassa on mahdollista kouluttautua tuomariksi e-urheiluturnauksiin. Jos tuomarointi kiinnostaa, ilmoittaudu pian mukaan koulutukseen!

Vectorama, SEUL ja Peliliikkeen Skillimylly järjestävät yhteistyössä ”Elektronisen urheilun tuomarikoulutusta pohjoiseen”-projektin. Skilli-projekti tuo meille pohjoiseen aikaisemmin Etelä-Suomeen painottuneen ja nyt uudistetun tuomarikoulutuksen. Projektissa mukana olevat nuoret ovat osallistuneet koulutuksen sisällön päivittämiseen.

Koulutuksen käytyään ja sen jälkeen tehtävän näytön jälkeen osallistuja saa sähköisen tuomarikortin, joka oikeuttaa toimimaan eSM-turnausten/liigojen ja muiden SEUL:n alaisten kilpailuiden tuomarina tai päätuomarina.

Tuomarin vastuut ja velvollisuudet ovat monipuoliset, ja tämän koulutuksen tarkoituksena on antaa valmiuksia toimia tuomarina alan uusille tulokkaille ja nuorille, sekä laajentaa osaamista kokeneemmille turnaustoimijoille.

Koulutukseen osallistujat voivat suorittaa tuomarikortin saamiseen vaadittavan näyttötyön Vectoraman yhteydessä olevissa turnauksissa, tai myöhemmin jonkin toisen järjestäjän turnauksen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 28.4. klo 17 mennessä

Ilmoittautuminen: Tuomarikoulutus (Suomisport.fi)

Koulutus järjestetään Vectorama-tapahtumassa Oulussa 15.–18.6.2023
Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu

To 15.6 klo 14.30–19.00 sis. ruokatauon
Pe 16.6 klo 10.00–12.00
La 17.6 klo 10.00–12.00

Jos koulutukseen tulee runsaasti ilmoittautumisia, pyrimme järjestämään toisen teoriakoulutuserän samoina päivinä iltapäivällä tai illalla. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää mikäli tämä toteutuu.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.4.2023 klo 17.00.

Koulutuksessa käydään läpi

→ Eri tyyppisiä ja muotoisia turnauksia sekä tuomarin työtehtäviä
→ Vastuunjakoa turnauksien järjestämisessä
→ Millaisia virheitä tulee välttää tuomaroinnissa
→ Eri tahojen odotuksia tuomaritoimintaa kohtaan
→ Mistä tuomari löytää tietoa turnaukseen valmistautumista varten
→ Harjoituksia ja esimerkkiskenaarioita

Koulutuksen lähiopetuspäivien lisäksi suoritetaan harjoittelu eli näyttötyö, jonka suorittamisen jälkeen koulutettava saa SEUL:n tuomarikortin.

Osallistumismaksut

Poikkeuksellisesti Vectoraman yhteydessä järjestettävä tuomarikoulutus on osallistujalle maksuton. Maksuttoman koulutuksen mahdollistaa Peliliikkeen Skillimylly-projekti. ❤️

Koulutus sisältää teoriaopetuksen lisäksi sähköisen tuomarikortin, kahvitarjoilun sekä yhden ruokailun koulutuksen tauoilla.

Lisätietoja koulutuksesta

Kouluttaja: Markus Hyytinen (Discord: Agape#0146, email: mhyytine@gmail.com)
Vastuuhenkilö: Sara Pakarinen (Discord: Health#7377, email: pakarinensara@gmail.com)
SEUL: Miika Pulkkinen (0406741337, email: miika.pulkkinen@seul.fi)