Stream

Mikäli et pääsisikään paikalle, niin streamin tarkoituksena on tuoda ainakin hippunen lanitunnelmaa myös kotisohville missä ikinä oletkin ja myös myöhemmin nautittavaksi vaikka sitten vanhoilla päivillä kiikkustuolissa istuskellessa. Aiemmista vuosista poiketen tarkoitus ei ole tehdä videotuotantoa turnauksista vaan vähän siitä kaikesta muusta mitä laneilla tapahtuu. Tarkoituksena olisi etsiä lanikansaa haastateltavaksi, tehdä yhteistyötä tubettajien kanssa, tuoda ruutuun lautapelejä, katsella vauhdikkaita pelisuorituksia ja vaikka nähdä uutta indie-pelituotantoa. Tietenkin parhaimmat pääscreenin ohjelmapläjäykset pyritään ottamaan mukaan. Kuitenkin osa ohjelmasta, esimerkiksi musatunti, tapahtuu vain paikan päällä, joten ei kuitenkaan kannata missata itse partyjä.

Streamin toteuttamiseen tarvitaan jokunen apukäsi mukaan. Tarvetta on niin kameran edessä juontajana kuin kameran takana video- tai äänimikserin äärellä, taikka sitten stagehandina etsimässä seuraavia haastateltavia lanihallista. Erikoisempi tekniikan osaaminen ei ole tarpeen. Alkusäädön jälkeen ohjelmat ja laitteet ovat melkoisen helppoja käytettäviä ja muita osaajia löytyy läheltä. Juontajalta luonnollisesti odotetaan että saa jonkinlaisia ääniä suustaan ulos, mutta eipä sekään nyt maailmaa kaada vaikka menisi viittomiseksi koko show.

Tiiminvetäjä

Anssi Kolehmainen (Aketzu)

Suattaappi olla että ompaha tullu jokusta tapahtummoo ehkä joskus vähäse katteltua. Jokusennii 15 vuoje aja on tullu pyöriskeltyä järjestelemässä erlaesia laneja ja sensemmosii pilleitä. Jookossa Assemblyä, Desu/Rope/Traconia, aekoe sitte Altpartyä ja Wärkfestii sekä Otanieme wappu- ja lakinlaskiaesia.

Suoraan viärä savolaene, joka kuetennii eksy etelämmäs opiskelemmaa ja sille tielle jäe. Harrastuksena tapahtumajärjestämine, joten äkkiäkös sitä hurraattaa puole Suome halaki vähäse tekemää jottae.