Stream

Stream-porukka vastaa tapahtumassa pelattavien turnausten ja niiden tunnelman lähettämisestä kaiken maailman nähtäväksi. Lisäämme paikalla järjestettyyn turnaustoteutukseen hieman valoa, kameroita ja äänitystekniikkaa, studion, hyppysellisen pelikommentaattoreiden magiaa ja makoisa turnausstriimi on valmis.

Yksi striimiryhmä koostuu ohjaajasta, äänittäjästä, grafiikkaoperaattorista, kanava- ja yhteisömoderaattorista, sekä selostaja-, kommentaattori-, ja haastattelijaesiintyjistä.

  • Ohjaaja rytmittää ja leikkaa valmiin ohjelman, sekä ohjaa esiintyjiä
  • Äänittäjä miksaa ambienssin, esiintyjien, pelin, mainosten, ym. äänet tasapainoiseksi kokonaisuudeksi
  • Grafiikkaoperaattori huolehtii mm. mainosten ajamisesta sekä piste- ja nimigrafiikoiden päivittämisestä
  • Kanava- ja yhteisömoderaattori vastaa sekä Twitch-kanavan sisällön päivittämisestä että lähetyksen aikaisen chatin moderoinnista
  • Selostaja-kommentaattoriaisapari pitävät puhetta yllä lähetyksen ajan, ja haastattelija hoitaa otteluiden väliset joukkueiden jututtamiset

Ennakkovaatimukset

Tällä hetkellä haemme tekijöitä kaikkiin rooleihin.
Tiimissä toimimiselle ei ole muita erityisvaatimuksia kuin roolin mukaisten tehtävien kohtuullinen osaaminen tai valmius oppia hyvin nopeasti.

Tiiminvetäjä

Jaakko Wallo (jazzu)

Olen osallistunut lanien tekemiseen jo vuodesta 1998, ensin kotipiirissä ja sittemmin Assemblyillä, jonka parissa olen viettänyt edelliset 13 vuotta. Assemblyjen lisäksi olen viime vuosina osallistunut myös mm. Vectoraman ja JokeLANien tekemiseen, ja striimaushommia on tullut tehtyä myös työn puolesta. Kaksi kertaa vuodessa osallistun myös kaveripiirin laneihin pelaajana, mikä on varsin tervetullutta vaihtelua. Lani- ja tiimipelilistoilta löytyvät mm. Overwatch, FarCry 2, Enemy Territory: Quake Wars ja Artemis.