Ilmaisvierailijoille

Vectoramassa voi vierailla ilmaiseksi perjantaina ja lauantaina klo 14–20. Vierailu kattaa PärinäAreenan ja Livelavan alueet – konepaikkaa tai pidempää vierailua varten täytyy ostaa konepaikkalippu tai pääsylippu. Lippukauppa ja lisätiedot lipuista löytyvät Liput-sivulta. Ohjeet ilmaiseksi vierailusta Oppaassa.

Ilmaisvierailijat voivat osallistua vapaasti kaikkiin PärinäAreenan ohjelmiin ja tutustua samalla Vectoraman yhteistyökumppaneiden tarjontaan. Lisäksi Vectoramassa järjestettävään Syrjimättömän pelikulttuurin seminaariin ja paneeliin on vapaa pääsy klo 12–18.

Turnauksista NHL-turnaukseen on mahdollista osallistua myös ilmaisvierailijana. Turnaus pelataan perjantain 10.9. aikana klo 16 alkaen. Turnaukseen ilmoittaudutaan ennakkoon, ja ilmaisvierailijoiden ilmoittautuminen tapahtuu perjantaina klo 14:00–15:45 konsolipisteiden luona PärinäAreenalla. Lue lisää Toornamentista.

Ohjelmaa PärinäAreenalla

OSAO

OSAO:n opiskelijat tuovat pelejä testattavaksi ja kertovat OSAO:lla opiskelusta. Lisäksi pisteellä voi kokeilla rakennusalan simulaatiota!

Artemis

Artemis on Star Trek -tyyppinen avaruusaluksen komentosiltasimulaatio, jota pelataan lähiverkossa moninpelinä. Käytännössä Artemis on huikea sosiaalinen pelielämys, jossa pelataan co-oppina tietokoneen ohjaamia vihollisia vastaan.

Peliin voi tulla yksin tai kaverien kanssa, ja aikaa on hyvä varata puoli tuntia.

Vanhojen pelikoneiden näyttely

Vanhojen pelikoneiden näyttelyssä on mahdollisuus tutustua menneiden vuosikymmenten hittipelien maailmaan.

BlueWhites

BlueWhites, E-sports tutuksi. Oululainen e-urheilujoukkue ja yhdistys. Tule tutustumaan ammattilais pelaajiin ja mahdollisuuksiin edetä e-urheilussa ammattilaiseksi.

Kioski

Kioski myy tapahtuman ajan virvokkeita ja mässyjä! Tuu kahaville!    

Irah

Teknologinen askartelupiste.    

Helsinki Hacklab

Chernobyl-simulaattori ja muuta tech häkkäystä.

Ompelupalvelu Pelkonen

Brodeerausta ja pieniä ompelutöitä kohtuuhintaan!

Striimikorneri

Striimikornerissa Vectoramassa mukana olevat yhteisöstriimaajat tekevät lähetyksiä seuraavista turnauksista: CS:GO, PUBG: Battlegrounds, VALORANT ja League of Legends.

Yliopisto

Artemis

SOG

ONMKY

Bordeeraus

BO ETÄ